189

Анонимен

преди 1 месец

Копейка кажи какво става с замшефът на ГРУ дето му гръмна колата вчера? Крака има ли си? И за Рогозин дето украинците му вкараха снаряд в *** нещо не се чува. А беше много отворен.

188

Анонимен

преди 1 месец

По новините казаха, че почиващите за наша сметка дезертирали укронацисти събират армия и заедно с БГ русофобите да ходят да отбиват руснаците от Часов яр, Купянск и Запорожие. Хайде бе русофоби отворки, отивайте да помагате на вашите приятели от украйна.

187

Слава Урине

преди 1 месец

Къде е Байдън? Какво става с контранастъплението? Къде е Джо Бидона? Къде по дяволите е Бай Дрън Деменцията? Русофоби вие знаете отговорите на тези въпроси... Моля ви кажете? Защо мълчите бе цръвули?

186

До 194

преди 1 месец

Тук в България останаха истинските българи,дето си обичат страна,ама не съм чул някой да се е заселил в Уколандията,а за престъпност си говори с урко зомбитата ние не сме хванати с капан на Витоша

185

Демонкрата

преди 1 месец

След последния укронацист, веднага започва конвейра за БГ русофобите. Бягането ще бъде невъзможно, като в демократичната старана т. нар. украйна.

184

Анонимен

преди 1 месец

Форумна копейке некадърна, що децата на русофилите са в САШ, а не в прекрасната русия бе? Защо за толкова години ни един скапан русофил не пожела да живее в русия?

183

Клецко Пъзляка

преди 1 месец

Кличко кара Ламборгини и си почива в Дубай, Тайланд, Барселона и Монако, а украинците измират като мухи на фронта. Ако им провърви да оживеят са останали без крака, ръце и т0пки.

182

ген. Лукова Главичка

преди 1 месец

Организирам сбор за укрофронта. Черни чували за укронацягите. Хайте русофобчета, дайте вашата лепта, помагайте

181

До 190

преди 1 месец

Други украински простотии имаш ли

180

Анонимен

преди 1 месец

САЩ - 3.2/100000 убийства годишноРусия - 8.5/100000Къде са бандите?Не знам кое е въЗможно и кое не, ама децата на русофилите са в САЩ, а не в прекрасната русия.

179

Анонимен

преди 1 месец

В така наречената украйна е унищожен американския военен съветник Ричард Гари Кирлин. Същият е отговарял за поставките на Ф-16 в така нар. украйна и състоянието на техните военни летища. Бил е отправен в така нар. украйна 10 дена преди неговата ликвидация. Денацификацията върви с голяма сила.

178

BG форумни мужици

преди 1 месец

Копейкаджиите вместо да клечат по форумите, да организират една доставка на черни чували за любимата им Путеландия, че рашистите не смогват с тяхното производство ГРУЗ 200 се оказа на практика най-масовият транспорт за придвижване на рашиските орди по украинската територия ...

177

До 184

преди 1 месец

Е се има ,ама хората трудно го плашат, защото трябвало да се хранят украински нагляри

176

Анонимен

преди 1 месец

Нашите русофоби са готови да станат джендери, да си сменят половете с каквито им кажат техните господари, но само да не са със страната на ценностите и правдата - РУСИЯ! Вие русофоби сте болни мозъци ей

175

Анонимен

преди 1 месец

10 години от Украинското априлско въстание - Майдан в което пробваха да се освободят от омразното руско робство.

174

Бомба ФАБ-3000

преди 1 месец

По улиците на щатите живеят над 60 млн клошове и бездомници. Улиците им са пълни с колабирали наркомани. Постоянни престрелки между бандитските групировки, в които под 30 застреляни на ден даже не се съобщават. Пълно е с тлъстяци, хора изпаднали в дълбока депресия, gендъри, сатанисти и сектанти. Там сменят половете на деца и има еднополови бракове. Това ли искате? Ако искате значи сте болни. Споменатото по-горе е невъзможно да стане в Русия и Беларусь.

173

До 179

преди 1 месец

Ти остави другите държави,а кажи ти какво построи урко зоби та просиш от две години и повече и ни досаждаш с просия и простотия

172

Анонимен_777

преди 1 месец

До - вой на БГ мужици : Да.. да направо посиняхме от злоба *** знаиШ...По-скоро вероятно има починали от смЕх от тая жалка, смехотворна Укр-западна пародия..УмрирГаме от яд, като гледаме запада как става за посмешище, след ВСИЧКИ гръмки обещания за руски провал, след всички лъжи за руската армия, 'призрака от Киев', 'руската армия свърши ВСИЧКО', 'на лопати карат вече', 'икономиката на Русия скоро ще е в развалини', 'Путин е мъртъв'.. и още..и още..Умрехме от ЯД просто..гърч ама от смЕх...!

171

А сега

преди 1 месец

Ще възстановят ли ПСА в Софето ?

170

Краварски ботуш

преди 1 месец

Тук има хора, които бачкат за краварското сополство и пропагандират краварска пропаганда. Получавате ли краварски копейки или го правите на слава?