41

Анонимен

преди 2 месеца

Искаме бухалката и чадъра на Пеевски в наши ръце. Пеевски да ни ги даде, защото така искаме.

40

Анонимен

преди 2 месеца

До До До Анонимен 30 - И, файда голяма. Той тоя негласуващият народ точно това има предвид, просто не смята за нужно да губи време и виси по опашки заради незаслужаващи си това политици. То е ясно, че никого не подкрепя. Ако имаше някои за подкрепа, щяха да гласуват хората.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Просто Киро или Просто Ивелин ще влезе по-скоро в затвора? Просто Ивелин май-ще го изпревари.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Киро е точният наследник на алековите герои, на Ст.Л.Костов-ите, "Големанов" имам предвид. Никаква промяна, застинал на тяхното ниво, векове след ония.

37

До До Анонимен 30

преди 2 месеца

Ако отидеш поне един път да гласуваш ще се изненадаш че най-отдолу на бюлетината има отметка не гласувам за никого.Така гласът ти се брои без да си избрал така че правилно е първо да ги мислите тези работи.Поздрави.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Киро, кат си голЕм организатор, да беше организирал правителство! За нищо не те бива, седнал да поучава и прави оценки на другите.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Киро ***

34

Анонимен

преди 2 месеца

Просто Киро истинският го е описал Алеко Константинов, разбирач от всичко и както се видя доста лакомо и нагло същество!

33

До Анонимен 30

преди 2 месеца

Напълно си прав.Докато народа не ходи да гласува остават само купените гласове и пак същите *** ще са на власт.

32

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 30 - Гласува се, когато има за кого, когато си припознал някого. За какво и кого да гласуваме? Нали се гласува все за едни и същи некадърници, дето само си сменят нещата и работа свършена няма. Все на по-зле върви тая държава. Тия приказки за гласуване първо ги мислете, после ги огласявайте.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Не *** , на превенция , занимавате се с всички възможни глупости , но не и с проблеми на обществото , просеки се правят и предварително , преди сезона на пожарите , говори се за някакви " прескачания " на искри , кви са тия искри , електрорапределителна система , изпълнява се по безопасен начин , на никой не му дреме , безмозъчни сте и каквото ви е останало е само колкото да крадете и да скалъпвате някакво глупаво бръщолевене пред обществото колко лично сте убави , а другите лоши и пречат .

30

Анонимен

преди 2 месеца

Вчера съобщиха по немските медии, че един пудел с кеш е капарирал хеликоптери и пожарни коли. С него е бил някакъв с главЪ като дамаджана и е смърдял на алкохол. Всяко една болка на хората тия смешници ползват за предизборна кампания. Що не направи правителство и поне не предложи хора, няма нужда щот си негоден и декларацията ти даже я писали герберунгели

29

Алекс

преди 2 месеца

Про100 Киро реши да използва една природна стихия за предизборната си кампания.Дори и в САЩ, където пожарната е отлично оборудвана,изгарят къщи.Нали беше премиер.Защо не купи противопожарен самолет?

28

А бе,

преди 2 месеца

...Кире, проблемът е финансов , и никакъв друг! Не е вярно че парите са достатъчни! Колкото до "програмите", всички видяхме вашата некадърност за парите от ПВУ!

27

Toni Ivanov

преди 2 месеца

Трагедията в България с огнената стихия не е само с лошата организация на държавата,но и на всички пострадали хора,които се уповаваг за помощ от държавата. След като искаме да сме капиталистическа държава,трябва да спрем да мислим по социалистимески. В капиталистическите държави има закон за застраховането. Щом имаш жилище трябва да имаш застрахователна компания,която да поема щетите,а не държавата.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Вика му се корупция, и докато го има това явление , пожарникарите ще са без дрехи, без оборудване, без хеликоптери , без линейки и доктори . Докато не не ходим да гласуваме и се скатаваме вкъщи послушно, когато навън може да има протести къщите и имотите на на комшиите ви ще горят или ще се наводняват, ще липсва канализация или изобщо вода. И все някога това ще достигне и вас , тези които не излизат да гласуват.

25

Лена

преди 2 месеца

Кирче,вече 3 часа те чакам облегната на парапета...защо се туткаш още, идвай...

24

Курти

преди 2 месеца

Не е до липса на организация а липса на техника.Кой открадна парите пак.Всяка година пожарите стават все повече толкова ли сте *** че работа за пет лева не можете да свършите.МРЪСНИ ПРЕДАТЕЛИ ОТ 30 ГОДИНИ САМО КРАДЕТЕ.Пожелавам ви всичко откраднато да ви го сложат в гроба един ден.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Къде ни е техниката за справяне с пожари - В Украйна. Кой я даде - тоя ретард. Ако бяха пеалите и наркоманите на власт пожара щеше да стигне в София и щяха да кажат после че боко и фандъкова са виновни. Само език на омразата, нищо конструктивно от тия маргинали

22

Абе организиран я

преди 2 месеца

Ти вместо да ровиш под полите на жените, защо не се организираш с шляката ти и да отидеш да гасиш!Гасенето не е като да убиваш хора по пътищата!