8

Жените захитряха

преди 2 месеца

Жените по-успешно се справят с домакинската работа и с отглеждането на деца. За селските жени е по-трудно да живеят сами по много причини. Но ако гражданката има удобно жилище и достатъчно пари, за да може да си позволи да извика майстор дори за дребни ремонти, каквито мъжете сами могат да направят, тогава защо й е да се товари с грижи за разглезен, смотан, мързелив, но претенциозен уж-мачо и да се съобразява с майка му, която пък е убедена, че никоя жена не е достойна за безценното й синче?

7

ъх

преди 2 месеца

Със всичка сила се упражнява психически тормоз над мъжете . Но и на това ще му дойде края, на днешно време всички жени са основно меркантилни и пищят само как не им се позволява да са равни с мъжете.Еднин климатичен катаклизъм и всико ще си дойде на мястото. Само гледайте!!!:)

6

Анонимен

преди 2 месеца

Няма свестни мъже

5

Тато

преди 2 месеца

Така е нашите женички като искат да са мъже и вечно недоволни от всичко. Заради тях има демографска криза

4

Анонимен

преди 2 месеца

Малко ми се вижда. От комшиите ми има поне 10 вдовици и само един вдовец.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Ами! Нашиот си е до 45 в панелката с мама и тати. Плюе лошата държава, върти клечката уверено. Вика как Луната, Марс, САЩ и Сорос му пречат да успее. Най-голямата му гордост- 15-годишното БМВ, дето купил, като продал на баба си нивите! Види млад спец с 50к доход и ново БМВ щастлив, усмихнат, уверено върти клечката как е връзкар и човек на някого.

2

Христо Христов

преди 2 месеца

"Жените са по-склонни да живеят сами," - ми като си уморяват мъжете...

1

Lina

преди 2 месеца

Клови пландемията още повече раздалечи така или иначе разделените . Голямото криене под дивани, легла и др доведе това. Скоро ще се женят за AI . Най - вероятно