17

да

преди 2 месеца

в бългрия не може да има човешки права,по простата причина,че няма човеци,има едни ненаситно алчни калкулатори на два крака,изтъкани от омраза,злоба и злъч

16

Анонимен

преди 2 месеца

До ЮРИСТТИ СИ ПРЕДАТЕЛ.

15

Анонимен

преди 2 месеца

До ЮристТИ КАКЪВ ТАКЪВ ЮРИСТ СИ БЕ? СИГУРНО СИ ТОЛКОВА ЮРИСТ КОЛКОТО АЗ ТРАМВАЙ. Я ВЗЕМИ МИ ИЗЯСНИ КАКВИ ЧОВЕШКИ ПРАВА СЕ СПАЗВАТ В Т НАР. СЕВ. МАКЕДОНИЯ ЧЕ НЕЩО МНОГО НЕ МИ СВЕТИ ПО ТОЯ ВЪПРОС. НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ И ТАЯ УРОДЛИВА МУЦУНА- МИЦКОСКИ ОМРЪЗНА МИ ДА СЛУШАМ ГЛУПОСТИТЕ НА ПОДОБНИ КРЕАТУРИ ПЪЛЕН ФИЛМ НА УЖАСИТЕ. А ТОЙ МОЛЯ ВИ СЕ СЕДНАЛ ДА МИ ГОВОРИ ЗА ПРАВА. ГРОЗНО.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Този може да приказва всичко, той е политик. Избора се прави от хората. Щом го избират, значи са съгласни с него и не сакат у Европата. Какво ти занимавате всеки ден с тая српска провинция БЮРМ?!

13

Бидон с деменция

преди 2 месеца

мицкоски - посърбен българин като 80 процента от "македонците"

12

АнонимеН

преди 2 месеца

СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ СЪС ПОПУЛИЗЪМ И ЛЪЖИ КАТО, ЧЕ ЩЕ ИМ ВЪРНЕ СТАРОТО ИМЕ САМО МАКЕДОНИЯ И ЩЕ ГИ ВКАРА В ЕС БЕЗ ДА СИ ПРОМЕНЯТ ИСТОРИЯТА ИЛИ КОНСТИТУЦИЯТА :D НО ЩОМ СА ГО ИЗБРАЛИ ДА СИ СЪРБАТ ПОПАРАТА И НИКАКЪВ ЕС ЗА ТЯХ!

11

Анонимен

преди 2 месеца

Македонците са измислили човешките права и са ги наложили по цял свят!

10

ЮРИСТ

преди 2 месеца

До Анонимен 8/ САМО ТЪПУТИН И БКП ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ МАЙКА УРААААААА

9

Майора

преди 2 месеца

Абе Мицкоски сръбски агент , как да няма българи в РСМ след като има издадени над 120 000 български паспорта , а те не се издават току така! Всно е че стр далеч от правото и не знаете че международните договори трябва да се спазват и са задължителни! Никога не е имало и няма македонски език и история , вие сте измислени след 1945!

8

ха

преди 2 месеца

Учи албански език ще ти трябваа!!! След 5-10 години ще се бориш за статут на македонско малцинство в Северна Македония

7

Айляк

преди 2 месеца

Мицето е по-ха.хо и от Бидоня. За какво спазване в РСМ на правата на човека, говори тоя? Всички знаем какво става там. Горданка и тоя скоро дружно ще излитат от политическия небосклон на РСМ.

6

Анонимен

преди 2 месеца

САМО ГО ВИЖТЕ. НАИСТИНА ЛИ ВИ ПРИЛИЧА НА НОРМАЛЕН? НЯКАЪВ *** КОЙТО ПО НЯКАКВА СЛУЧАЙНОСТ СТАНА ШЕФ НА ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА. ЯВНО НА НЯКОГО МУ Е НЕОБХОДИМО НА БАЛКАНИТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ ***..ТИ СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ЗЕЛЕНСКИ В УКРАЙНА. НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА С ПОДОБНИ ГРОЗНИ ПЕРСОНАЖИ.

5

Юрист

преди 2 месеца

В България човешки права не се спазват, македонците са едни от многото потърпевши, но за разлика от повечето реагират. Човешки права няма нито на работното място, нито когато си сам срещу полиаи, нито ако си инакомислещ, нито ако си с нещо различен от останалите (било то етнос, раса, ориентация, религия, мнение по даден въпрос...).

4

Анонимен

преди 2 месеца

И мЪкедонците повеждат на турците в борбата за най пpoстyплeме по сите земни кълбета

3

Анонимен

преди 2 месеца

но изоставате с две обиколки мици )))

2

Конфуций

преди 2 месеца

България да обяви публично колко български паспорта е издала на т.н. македонци и да се сравни с твърденията на това недорасло президентче че българите в РСМ са само няколко стотин. Пак има някакъв напредък щом признава че има някакви българи живеещи на териториторията на измислената държавица.

1

Зозо

преди 2 месеца

Хахахаа, айде Мицкооооо. Ся като ви разделят с Албания за ЕС ще ти остане сръбския свят. Кръгъл ид/иoт.