446

Анонимен

преди 3 месеца

"На вълка вратът е дебел, защото сам си върши мръсната работа."Аз цитирам точно колегата по-долу!!!

445

България

преди 3 месеца

има много врагове...............вътрешни и външни...............Англия(Британия), Франция, Гърция, Турция...............ролята на Русия е положителна в 90 % от историята ни............ролята на САЩ е спорна, в ново време-по-скоро отрицателна, но да не забравяме че Уилсън (бивш президент на САЩ) ни спаси за да не бъдем разкъсани от Англия и Франция през 1919 г.-Ньоски договор.Бог да пази България!!!!

444

Анонимен

преди 3 месеца

Сериозна стратегическа грешка направихме, когато по инерция започнахме да подбутваме Украйна и Грузия да влязат в НАТО, пренебрегвайки здравите исторически връзки на тези страни с Русия. Ние нанесохме непоправима вреда на отношенията с руснаците и провокирахме началото на СВО, каза Бърнс.

443

Арменски поп

преди 3 месеца

Късно е чадо......

442

Не се оплаква

преди 3 месеца

а просто перефразира приказката - На вълка вратъ е дебел защото сам си върши работата.

441

Юлиян до 551

преди 3 месеца

А на теб така и няма да ти стане ясно,че не си наясно с текущите процеси в и около Украйна!

440

До Анонимен 552

преди 3 месеца

Никой не признава решенията на съда в Хага.............нито САЩ, нито Русия!!!

439

България над всичко

преди 3 месеца

България също може да разчита само на себе си. Всички наши съседни държави са крали изконни български земи (с помощта на Великите сили).............най-много са отраднали гадните гърци, дори повече от турците.Бог да пази България!!!!

438

Анонимен

преди 3 месеца

Заповедта за арест на МНС за Сергей Шойгу е част от хибридна война на Запада срещу Москва, но вчерашната атака на хусите с хиперзвукова ракета срещу израелския контейнеровоз MSC SARAN V е абсолютно реална.

437

Анонимен

преди 3 месеца

Май леееко започва да му става ясно на Путин,че направи грешка с тази война.Русия върви назад и по-зле ще става.След посещението му при Кимчо в Северна Корея,видя какво чака Русия ако продължава да воюва с Украина.

436

прав е

преди 3 месеца

100 %.................това се отнася и за България. България няма приятели, особено на Балканите, всички съседни държави са крали изконни български земи.

435

Анонимен

преди 3 месеца

"Русия може да разчита само на себе си" не е оплакване, а констатация от преди 140 години, от времето на император Александр III.

434

Юлиян до евроатланти

преди 3 месеца

Бая сте я"закършили"щом започнахте да пишете фалшиви коментари използвайки чужди имена.

433

Анонимен

преди 3 месеца

Не мш звечи Кано оплакване, а като констатация-

432

Юлиян до 541

преди 3 месеца

Задължително ще го "попита"с шутове в женствения "диференциал".Кой го брои за жив клоуна!

431

Юлиян

преди 3 месеца

Дотам ли стигнахте?Да пишете коментари под чуждо име?Като нямаш смелостта и достойнството да използваш своето име,да злепоставиш чуждото.Само че,името на бойното поле с нищо не може да ти помогне.

430

Анонимен

преди 3 месеца

Путин е изнесъл лекция на блатните крепостни: "Рассия в капиталистическое окружение',в която е изтъкнал необходимостта от саможертва в името на Руский мир.За какво ни е свят,в който го няма тавариш Путин, ,закончил Велики вожд,поглеждайки кръвожадно крепостните...

429

Юлиян

преди 3 месеца

пасивен продавам лада и си търся надарен активен другар за спонсор

428

82 ОМБР

преди 3 месеца

До Юлиан Първо русия да пита Зеленски дали ще я пусне на западния бряг на Днепър. Питането е относително конструктивно единствено преди предстоящата,поредна копонна система в РФ!

427

82 ОМБР

преди 3 месеца

Тя и Фондерлайен не се оплаквам Байдан също,както не се оплакват стария и новия шефове на НАТО. Косвено,но все пак е оплакване от странна на Путин смяната на Шайгу след 20 години доверие в качеството му на министър на отбраната.