24

Ивелин Михайлов

преди 1 седмица

Винаги търсете второ и трето мнение!

23

До 15 -КЪВ ГЕРМАНЕЦ

преди 1 седмица

ИЗПАДНАЛ ГЕРМАНЕЦ, НЕДЕЙ ДА ПОЗОРИШ ИМЕТО ГЕРМАНЕЦ, А СЕ АФИШИРАЙ ТАКЪВ КАКЪВТО СИ

22

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 21, имаш нужда от буквар преди да пишеш мнение.

21

Анонимен

преди 1 седмица

Станали сме същите катом.нгалите.Прости и първични. Само не мрънкайте, че няма лекари.Аз ако съм няма да ви погледна без тест за интелигентност.

20

Анонимен

преди 1 седмица

До Мнение, абсолютно мога да потвърдя и лекарите във Великобритания имат съвсем човешко отношение към пациентите. Разликата е от земята до небето и не е в полза на българските лекари!

19

Лекар

преди 1 седмица

Мен три пъти ме биха гали от остров ман още преди да почна прегледа.. и това за 2000лв.. сега съм в Германия вземам 6000 евро и не ме бият.. 5ма мои колеги като чуха за парите и условията напуснаха също и другия месец пристигат в Хановер

18

Анонимен

преди 1 седмица

Защото им се дават пари които се удържат предварително за нещо което не са изработили, т.нар. здравна каса.

17

Възмутен

преди 1 седмица

Последният случай на арогантен лекар беше, когато майка ми падна на една счупена тротоарна плочка и получи фрактура на ръката, след като й направиха рентгенова снимка и аз поисках да я видя на монитора на сестрата, лекарят ми каза грубо:" Какво гледаш там, тя сестрата нищо не може да види, че ти ли..."! Останах стъписан от отношението му! Замълчах, макар че ми идваше ... Виждал съм и друг път снимки на фрактури, но на тази определено нямаше счупване!

16

Анонимен

преди 1 седмица

После да не ревете, че няма кой да ви лекува. Обикновено профила на агресора е: ниско образован и слабо интелигентен с доходи под средните. Правете си сметка.

15

Германец

преди 1 седмица

Лекарите ви по нищо не отличават от вас бе! Вие сте същите гадни крадци и рекетьори без капка жалост!

14

Анонимен

преди 1 седмица

Отиваш на лекар. Чакаш си най-спокойно. Идват 3247238947238472384 "аз само да питам", както и "аз съм само за една бележка"........ и в един момент след 2 часа вече ти прикипява. Друг случай, отивам на лекар. имам оплаквания.... и започват да ми крещят, че трябвало три дни да пия антибиотик, не два и тогава да ходя пак..... Е да, после бях на инжекции, защото крещящата в крайна сметка реши, че няма нужда да прави нищо. Не ги бих, но заслужаваха. И не са само тези двете. Лекарите са ЗУД0ВИЩА вече

13

ПроСоТо

преди 1 седмица

преди дни смених личната си лекарка..Зашото:-Държи се много грубо..Вечно намръщена,сякаш ние-болниците,сме виновни че сме болни..Аз по принцип я я видя един път в годината,я не,но когато отидох последния път тя ме ИЗГОНИ,защото НЕ СЪМ СЕ БИЛ ЗАПИСАЛ ПРЕДВАРИТЕЛНО,сякаш болестта идва със записване..Не им е леко на медиците,но ако много им тежи,да фърлат стетоскопа и да бегат на полето..така де!

12

Жена

преди 1 седмица

Викат ми пий кортикостероиди за парализа на бел и идвай за масажи.. аз мега се влошавам от това изкривих се направо.. звъня на друг специалист и той вика добре ли си такива дози кортикостероиди може да те убият.. отивам при тия първите и им казвам и те въйй верно сме объркали дозите сори.. и мъжът ми преби невроложката и масажиста..

11

Мнение

преди 1 седмица

В България лекарите са изключително арогантни и груби и нямат уважително отношение към пациентите! Казвам го от личен опит и като ги сравня с лекарите в Германия, които спазват някакъв кодекс за професионална лекарска етика и са изключително тактични и вежливи към пациентите и техните близки!!!

10

Анонимен

преди 1 седмица

Това са дилъри на човешки животи и съдби. За тях всичко е бизнес.

9

провинция

преди 1 седмица

Лекарите на 50 процента са смого-голямо самочуствие и третират пациентите си като портфейли или като гладни въшки.Останали са по хуманни но са само 20 процента.И 30 процента кадърни , но са ниско заплатени и не влагат нужния плам за лекуване на хората.

8

Анонимен

преди 1 седмица

Аз лично знам за случай, в който дъщерята на пациентка казва на лекарите, че майка й алергична към еди-какво си, а те й набиха доза от точно това лекарство и майка й умря! Дъщерята работеше тогава за НЗОК при това, някаква шефка. За какво говорим?! Дългите години корупция стимулират некадърността, а при некадърността връзките и парите не помагат! Можеш да ги имаш, но не помагат. Шефът на Пирогов е завършил Тракийския! Прилича на касапин и не става даже за ветеринар с това образование, но е!

7

Една жена

преди 1 седмица

Аз не съм агресивна,но понякога ми идва да направя скандал.То вярно,че няма лични лекари и сме принудени да се регистрираме при който ни приеме,но за съжаление има такива,които не са компетентни за някой редки заболявания.И всеки път трябва да им обясняваш какво точно е.

6

Юрист

преди 1 седмица

А на моята майка й викат нищо й няма приберете си я в момента в който се вдигна от леглото направи инсулт.. скараха ми се що съм я вдигнал не съм ли виждал, че е в прединсултно състояние след като преди малко ми казаха да я прибирам, че нищо й няма.. еми бих ги яко и ме арестуваха.. сега чакам дело

5

Анонимен

преди 1 седмица

Да ги въоръжат със спрейове