196

Дядо Соци

преди 3 месеца

Чета коментарите и се отчайвам. Никога няма да станем нормална , развиваща се държава , докато подкрепяме агресивната политика на Путин. Пишете за САЩ , а сега Путин не прави ли същото ?. Даже и по лошо. САЩ отиват , бият лошите и се прибират , а Путин остава и завладява.

195

Анонимен

преди 3 месеца

Противно на гръмките твърдения на Зеленски, Украйна се бори за себе си, не за Запада. По отношение на сигурността, Украйна никога не е била от голямо значение за Америка или Европа. Континентът страда икономически от войната, но САЩ бяха слабо засегнати. Въпреки че конфликтът е хуманитарна катастрофа, той причини по-малко цивилни жертви, отколкото незаконната инвазия на Вашингтон в Ирак и кървавата подкрепа за нападението на Саудитска Арабия над Йемен.

194

Анонимен

преди 3 месеца

През март 2022 г. дори Зеленски призна същото: Гаранции за сигурност и неутралитет, безядрен статут на нашата страна. Готови сме да се съгласим на това. Това е най-важната точка. Това беше първата основна точка на Руската федерация, доколкото си спомням. И доколкото си спомням, те започнаха войната заради това. Но САЩ помогнаха руско-украинските преговори да бъдат торпилирани.

193

Анонимен

преди 3 месеца

Генералният секретар на НАТО ген. Йенс Столтенберг призна: Предисторията беше, че президентът Путин заяви през есента на 2021 г., и всъщност изпрати проект на споразумение, в което те искаха НАТО да подпише, че обещава да няма повече разширявания. Това ни изпрати той. И това беше предварително условие, за да не нападне Украйна. Разбира се, ние не го подписахме... И той тръгна на война, за да предотврати НАТО, повече НАТО, близо до границите си.

192

Анонимен

преди 3 месеца

По-големият РЕЗИЛ е за НАТО /САЩ/ , а не за Украйна , защото войната не е м/у Укрия и Русия , а м/у САЩ и Русия , Зеленски е предоставил територията и НАРОДА на Украйна за военни действия м/у САЩ и Русия , или бРъкам , и още нещо :ЕС и цяла Европа ПЛАЩА ВОЙНАТА НА САЩ с/у Русия . И това ли не е вярно ?

191

Бай Дрън

преди 3 месеца

Естествено, НЕЗАВИСИМОСТ от султана. На единия плащаме пари, за да сме независими, на другия, защото сме независими и накрая от нас не зависи нищо, даже и след спечелена Балканска война....

190

Анонимен

преди 3 месеца

Кръволоците на света са краварските щати! Откакто са се пъкнали като държава са запалили около 250 военни конфликта в различни точки на планетата,а са на географската карта от по-малко от 300год.! И да не се опитват да хвърлят вината върху ПУТИН,защото те са тези,които се натресоха на портата на РУСИЯ! ПУТИН си е в държавата и се опитва да я защити и опази от хищническите попълзновения на западните грабители! ДА! Трябва да се пазим от унищожаващото ни краварско влияние и мантрите на Мъртън!!!

189

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен--207 Аве ''важното'' е че в Бг имаме национален празник , на ''НЕЗАВИСИМОСТТА'' . Не ми се връща лентата , но сега последната ''независимост'' , ми идва в повече .Някой сеща ли се , от кой сме били ''НЕЗАВИСИМИ'' , Византия , Турция , Немция , Русия , и сега за капак , даже сме и --колония !

188

Бай Дрън

преди 3 месеца

Чакаме Тексас и сие да обявят независимост. Вкарайте Тръмп в затвора и бързо ще стане. На Щатите не им давам повече от 2-3 години живот в сегашния им вид.

187

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен---199 Алоо , не можеш да си занесеш минусите в къщи , доста са !

186

Руснака

преди 3 месеца

До Анонимен 194Явно толкова си спрял часовника, че промитото ти мозъче още не е разбраоло, какво се случва и какво се иска тзои конфликт!Никой не иска да превзема Киев или Украйна!Русия, ако искаше до сега Украйна да е станала на пепел. Тук се иска друго, ама ти няма да го разбереш какво никога, защото си промит поклнник и роб на феодализма сещу някаква мизермна запалта

185

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен...202 А дано ,... а *** на да ли ./Графа/

184

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен--199 И ще свършат войните на НАТО по цял свят ли ?И каААто ще настъпи един световен ''мир'' , ВЕРНО ЛИ ВЕ ?Само ти ли не си разбрал , че САЩ нямат приятели , а само --ИНТЕРЕСИ !

183

us corruption

преди 3 месеца

г Кермит---Какво обещавате на нашите политици --че всички ви лазят по килимите в Посолството и викат -ЙЕС ЙЕС--какво точно им обещавате--това някаква американска корупция ли е ??? Отговорете на Българският Народ!!!!!

182

Анонимен

преди 3 месеца

Другари русофили, краят на путинова Русия е много близък.

181

Анонимен

преди 3 месеца

Русофилчета, какво става с най-стабилната валута на света руската рубла? Какво става с дедоларизацията на великия руски кормчия Путин? Руския роб тича по банки и обменни бюра да купува един долар за 250-300 рубли. Велика Русия съвсем заприлича на великия СССР.

180

Анонимен

преди 3 месеца

Българския роб бързо се ориентира. На времето смучеше само руски п-ишки, са мина на американски. Няма ЕС, няма баба яга.

179

Анонимен

преди 3 месеца

Чакаме някой да види сметката на Путин за да завърши тая идиоттска война. Западът няма да допусне втори Хитлер да налази Европа както преди 85 години

178

Анонимен

преди 3 месеца

До САЩ могат да спрат Дори и САЩ не могат да спрат тая простотия която ви е обхванала вас русофилите.

177

Анонимен

преди 3 месеца

До Колето Коле, нещо си слънчасал от много русофилстване. Никой няма да подпише договор за робство, който предлага на Украйна нещаcтника Путин.