36

Анонимен

преди 1 седмица

Плеснали с ръце, па се прегърнали де с кого могат. И ДПС не значи Ердоган и Турция, Турция е добър съсед, храна, лекарства, и почти всичко за Бг от там. И ток ще взима Бг от турските АЕЦ.:))

35

Анонимен

преди 1 седмица

Копейкин министер на Максуда - Цомчо министер на рибата :)))

34

Анонимен

преди 1 седмица

Възраждане и ИТН са единствените които могат да върнат доверие в политиката. И двете формации са за референдуми, което означава че народа ще се почуства питан и че от него нещо зависи. В каква посока и дали ще сменим ориентации пак зависи от народа. А ИТН са много прави, че огромен обем от работа която просто трябва да се свърши няма общо с идеология а просто с разчети, които обаче с герб и дпс винаги минават през техни обръчи , а не са по най логичния и ефективерн път. Толкова е просто.

33

Анонимен

преди 1 седмица

ГОЛЕМИЯТ ПАТРИОТ НЯМА ЩО...ХОДИ ДА СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИК В СКОПИЕ,ЗАЩОТО ЗНАЕ,ЧЕ ТАМ Е БЕЗОПАСНО И НЯМА ДА МУ СЕ СЛУЧИ НИЩО...НЕКА СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ДА ОТИДЕ В ТУРЦИЯ ПЪК ДА ГО ВИДИМ КАКЪВ МЪЖ Е...

32

Анонимен

преди 1 седмица

КОПЕЙКИН- СЛОЖЕТЕ НИНОВИЦА ПАК ЗА МИН НА ИКОНОМИКАТА- САМО ЧЕРВЕНИТЕ ГО МОГАТ ЕТО ТОВА- ЛЯТОТО НА 2021ГКАСОВА БЕЛЕЖКА, ЗАЛЕПИЛ СЪМ Я НА БИБЛИОТЕКАТА ДА МИ НАПОМНЯ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ НИКОГА ДА НЕ ГЛАСУВАМ- ЕДИН ДОМАТ, ЕДНА БИРА "АРИАНА"330МЛ И ЕДИН ХЛАБ- 0600ГР- 5 ЛВ

31

Анонимен

преди 1 седмица

Бральоги

30

Възраждане

преди 1 седмица

Заедно с ГЕРБ,ДПС и ИТН свалиха правителството на Петков Единственото правителство,в което ГЕРБ и ДПС, и техните обръчи от фирми не участваха.Сега иска ПП да го подкрепят.И защо,бе Костя!

29

Анонимен

преди 1 седмица

Партии патерици на ГЕРБ и ДПС?Произвеждат ги във Варна и Бургас по поръчка. .

28

ххх6

преди 1 седмица

ей, всички са готови да управляват! :)) с по 15-20 депутати всички готови за власт ! "непреодолимо препятствие" Герб и ДПС - ами това е положението, а като не се съобрязяват и продължаваме да ходим на избори, народа съвсем ще се откаже и резултата ще е ДПС първа политическа сила и да вземат да ни управляват! а ние ще блеем и ще продължаваме с мантрата ББ

27

Анонимен

преди 1 седмица

ИСКАМЕ ЦОМЧУ ЗА ПРЕМИЕР! ЕМИ КО- НЕ САМО ДА ХРАЧАТ АМИ ДА УПРАВЛЯВАТ КАТО ППДБ- ТЕ СТИГНАХА НЕБИВАЛИ ВИСОТИ- НАПРАВИХА 30% ИНФЛАЦИЯ И БУЛЯ НИНУВИЦЪ РЕЧЕ- НАПРАВИХМЕ НАЙ МНОГО ЗА ХОРАТА ЕМИ ТАКА Е- ДИЗЕЛЪТ ЛЯТОТО НА 2021Г СТИГНА 3.90ЛВ- СПРАВКА ФУЕЛО. КОЙ ТУЙ НЕЩУ НА ГЕРБ 0.6% ИНФЛАЦИЯ- ЗА МАРТ2020Г/МАРТ 2021Г- НСИ КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ...

26

ТошкУ

преди 1 седмица

Третият мандат си го заплю Слафчу. Разбери се с него.

25

Анонимен

преди 1 седмица

АЛО СПАСИТЕЛЯТ В РЪЖТА...ГРЕШКАТА БЕШЕ НАПРАВЕНА ОЩЕ В САН СТЕФАНО 1878 Г. И СЕГА ТУРЦИЯ ИСКА ДА Я ПОПРАВИ.

24

Териториален

преди 1 седмица

Сеира е пълен но дори и разпусната сглобката се държи като сглобка....

23

Анонимен

преди 1 седмица

"Той отбеляза, че Борисов не изглеждал щастлив" - от едната партия се притесняват за охраната му, от другата за емоционалното му състояние, всичко се върти около тоз човек, стига вече!

22

Анонимен

преди 1 седмица

***, преОдолявам се пише.

21

Анонимен

преди 1 седмица

В ЕДНО БЕШЕ ПРАВ,ЧЕ ТУРЦИЯ НАХЛУВА ОТ ВСИЧКИ ПОСОКИ...ОСТАНАЛОТО СИ БЕШЕ ВСЕ ЕДНО СЛУШАМ НАЧИНАЕЩ ПОЛИТОЛОГ ПО БТВ СЕ ОПИТВА ДА НАПРАВИ РАЗБОР НА ИЗМИНАЛИТЕ ИЗБОРИ.

20

Копейката

преди 1 седмица

Нали щеше да управлява сам?Или най- сетне разбра,че не става.

19

От Карлуково

преди 1 седмица

Ела Костя при нас да направиш правителство. Имаш нашата подкрепа.

18

Радослав

преди 1 седмица

Тоя да не е бил снасилен като ходи в Украйна, че все писка срещу Украйна? Явно вечер проверява под леглото за натопорчени украинци.

17

Факт

преди 1 седмица

Стабилно правителство в България НЯМА да има докато не се проясни новата геополитическа ситуация!Щото местните политици изгарят от желание да служат на някой отвън,а той да ги крепи на власт.Посоките на слугинажа може да са различни,ама концепцията е една и съща.