55

Анонимен

преди 1 седмица

Oтвpaтитeлeн изpog...

54

Анонимен

преди 1 седмица

За съжаление с политици като нашите не е невъзможно македонците да си извоюват доста неща....и най-накрая да не се окаже,че България не е основана от хан Аспарух Ами от хан Македон

53

Анонимен

преди 1 седмица

сръбски шпионин

52

Анонимен

преди 1 седмица

Макакски да ми изкара документ от Османската империя където дори се споменава етнос - македонски и тогава може би ще му повярваме иначе скрипец брато. Отивайте си при БРИКС ама нз как и там ще ви пуснат след като пратихте танковете срещу Путляр.

51

Кирил Петков

преди 1 седмица

Сега е моментът да си припомним кой вдигна ветото на РСМ - това беше инфантилното *** Кирил Петков. За една за два месеца фалирала самолетна линия София - Скопие предаде българската история, предаде паметта ни в Македония!

50

Анонимен

преди 1 седмица

Бе на някой сякаш му пука Македония дали е в ЕС или не. Съюзът и без това е пред разпад. Аре в бокса да почиваш

49

Анонимен

преди 1 седмица

Вярвали са , че при косенето на житата в кръгове, богинята коси души на някои хора. Както казах, според древната урийска религия, звездите, които Искър ( наричана също М*а*к*я и оттам идва и името Македония) запалва, са едновременно огнени орлови яйца (в които живее неумиращ дух змия), но и житни семена, от които растат житни класове ( хората).

48

Климент

преди 1 седмица

До 50.Не бъди толкова сигурен,утре ще наредят на нашите марионетки,и ще клекнем пред Макетата

47

Просто Киро

преди 1 седмица

Ех да бяхме на власт щяхме да клекнем и пред тези искания.

46

Анонимен

преди 1 седмица

Тези ще настъпят мотиката откъм грешната страна

45

Климбо

преди 1 седмица

🐒 долна,какви братски народи сме,нали сме татари,а вие не сте?

44

Мара Бунева

преди 1 седмица

Никой няма дори да погледне Мицко, като ли да говори с него. Никакви отстъпки пред сръбските окупатори и техните македонистки слуги! А и преговорите отдавна не са са България, а с РС. Този наглец се държи така арогантно, сякаш ЕС и България му се молят да ги пусне в Сърбославия, а не РСМ да влезе в ЕС. С това си поведение РСМ е обречена -- но може и такава да е била целта на Белград и Москва. А славяноезичното население във варварска Македония има пред себе си две възможности: или да се върне към българските си корени, или да са самоунищожи в лабиринта на македонистките лъжи. Гърците вече им о

43

Анонимен

преди 1 седмица

А най-загадъчното е, че наща урийска богиня майка орлица Истър, Истра ( Искър), известна и под имената Ищар, Исида, Еостре, Остара, Аустрия, Астарта, която запалва слънцето и звездите, е била смятана за справедлива богиня, която коси житата в житни кръгове. Неслучайно в бякои наши артефакти има образи на извънземни. На монети я има като жена косач с коса. По-късно е сатанизирана, от враговете навярно и това сатанизиране е влязло и тук по-късно.

42

32335445

преди 1 седмица

Колко смешно изглеждат макединските румен овчаровци и копейки.

41

Анонимен

преди 1 седмица

Докато не признаете историческите факти ще гледате ЕС през дупката в оградата. Толкова. Нас не ни е зор точно пък вие да станете европейци.

40

Ахм

преди 1 седмица

А.б.е другарю, а запитвал ли си се защо толкова "македонци" вземат Български паспорти?! Дали пък не се чувстват Българи?!

39

Що е маке все е...

преди 1 седмица

Екскурзовод обяснява на туристи в Скопие: "Това пред вас е фонтан от шести век, а този строеж зад вас ще бъде колизеум от четвърти век!"

38

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя сърбомански *** много си е повярвал!! Скоро ще яде бугарски ***!! В БЮРМ никога не е имало сърби, гърци, "македонци"-от 20 века там живеят само БЪЛГАРИ!! Гоце и Яне са българи, не някакви други!! Нека някой "македонец" да ми извади писмо на Гоце написанонна друг език различен от български за да се посмея!!! Българите изчезнаха от списъците много изненадващо след 1944-та, интересно защо?!?! Малко след това се оказа, че там живеят сърби, та даже днес имат и собствена партия във властта?!

37

долу ес

преди 1 седмица

както заобикалят Унгария за какво ли не с правни врътки, така скапания ес ще заобиколи и нас. В деня в който стане трябва да се организира референдум за ес и нато. Те не са ни съюзници и скоро всички ще им видите лицемерието

36

Анонимен

преди 1 седмица

Но, имайте предвид, че наща българска урийска Истър е и католическата Ийстър. Вати Кан е на древен български език, бил е български в Древността. Имайте също предвид, че наща богиня Истър ( Искър) , понеже Ура България е била огромна, след разпадането й на по-малки държави с други езици, е останала да бъде почитана под имената Еостре, Аустрия, Остара, Астарта, Исида, Ищар и т.н.