93

Анонимен

преди 3 месеца

Дано да му дадат и да разрешат да нанася удари по цяла русия включително и по Владивосток , иначе не е честно рашите да срелят по блоковете на Киев Харков и Одеса и да избиват народа му !

92

Да

преди 3 месеца

Хората в европа въпреки цензурата,постепено почват да разбират какво чудовище са си отглеждали в центъра на Европа.Украйна е заплаха и по сериозна.

91

карибско питие

преди 3 месеца

На този зениците са му много разширени? Какви са тези тикове на носа му като говори?Хора защо правите глупости и убивате цивилни?

90

Скоро

преди 3 месеца

Украйна трепери очаквайки ответния удар на Русия за безумната атака по плажа в Севастопол и убитите деца.

89

Анонимен

преди 3 месеца

Терористите на Зелето са си сатанисти.Онзи ЕрМаг е глава на някаква секта.Неслучайно вчера на празника имаше невинни жертви.Искали са да осквернят празника.

88

Анонимен

преди 3 месеца

Зелето е един наркоман,който е бил нает от Прегрешенко,за да играе негова конкуренция.Хората са гласували за него,за да не е Прегрешенко,а не знаят,че точно той му дърпа конците и затова както се качва на власт се обръща на 180 градуса.По чуждите медии излезна статия как жената на Зелето се е занимавала с търговия с деца.Давате оръжия,за да подкрепяте една огромна несправедливост и да има още невинни жертви!Ще ви тежи на съвестта и ще горите в ада.

87

Зеленски Володиммир

преди 3 месеца

Затварям плажа в Севастопол! Казах!

86

Честито

преди 3 месеца

Терористите на Зеленски извършиха два кървави терористични акта на Християнския празник Заговезни. В Дагестан и Севастопол. Загинали са много хора, включително деца. 150 са пострадали и потърсили медицинска помощ. Да не се окаже, че ИДИЛ са светци направо? Освен това украинците в Европа масово отправят запитвания какви престъпления да извършат, за да попаднат за около 5 години в западни затвори и избегнат мобилизация. Така че, чакайте вълна от престъпления в Европа.

85

емо

преди 3 месеца

украинският клоун изобщо не трябва да бъде вземан насериозно. американците им предоставиха ракети и се видя какво стана в Севастопол - загинаха мирни хора, включително и деца, като отговорността за този терористичен акт е по равно на украинците и американците.

84

82 ОМБР

преди 3 месеца

Ако има заплаха за света,тя се казва Владимир Владимирович Путин! Ако някой смята Зеленски за световна заплаха,да брой и всички нас на планетата които го подкрепяме!

83

Беновска пипа

преди 3 месеца

Този човек хвърли страната си в безумна война, която изби младите хора, тоест бъдещето на страната и разруши инфраструктурата. Сега си мисли, че може да направи същото и региона и Европа.

82

Кой

преди 3 месеца

Европа го отгледа и въоръжи и сега той се превръща в голям проблем за живота в Европа.

81

Факт

преди 3 месеца

Това болно лице е заплаха за живота в света.

80

Ангел

преди 3 месеца

Тоя ще подпали цяла Европа, може и живота на земята да затрие

79

Анонимен

преди 3 месеца

А колко дава резултат убийството на деца и цивилни на плажа в Крим с краварски ракети? Или той е горд от това?

78

92

преди 3 месеца

Американците точиха лиги по Крим. Ще приемат Украйна в НАТО, територията ще стане няхна. И те те имат право да разположат военни бази в Крим. Обаче руснаците ги приземиха много яко.

77

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 84ТЪп.к! Гледай някое далекобойно оръжие да не се изкриви че да думне някъде под носа ти . Тогава ще видим ура ли тута ли. Защо някои хора са толкова ***, бива ли такова нещо?

76

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 86някои хора като започнат да говорят глупости, че се забравят. какви са тези тъпизми че не ги разбирам. Разбирам само че не обича Русия само това. А то е нищо. Когато говорите за нещо гледайте то да бъде смислено. Тогава си струва. Другото е ***, или тотална измислица. Омръзна ми да чета подобни неща. Затова и не купувам вестници и не гледам новини по телевизията.

75

Анонимен

преди 3 месеца

Трябват му оръжия за да обстрелва плажовете в Крим и да убива деца.

74

Гиб Мелсън

преди 3 месеца

Зелер докато не направи Украйна да бъде с население на нашата смешна и жалка държава от шест милиона население, няма да миряса. Намалява мъжкото население в Украйна с такива темпове на които и немските ветерани от Бухенвалд биха завидяли.