140

Анонимен

преди 3 месеца

Валийството (окръжната управа) на Истанбул забрани провеждането на прайда, който ЛГБТ дружествата планираха да проведат днес (23 юни) в рамките на Седмицата на честта на централния площад Таксим, съобщи вестник Биргюн.

139

Шут

преди 3 месеца

Печалната истина е, че сценаристите на БГ прехода и техните Мултигрупски обръчи около ДПС режисират и командват целия политически живот у нас. И Делян Пеевски, и Бойко Борисов, и Слави Трифонов са си техни продукти и изпълнители. Просто изпраният г-н Магнитски реши, че международната обстановка му позволява да не се натяга.

138

Анонимен

преди 3 месеца

Укронацистите обстрелваха плажа в Севастопол, има загинали деца.

137

141

преди 3 месеца

Ако сте гласували за тия, друго освен лъгане не заслужавате и без това.

136

Пян_Гъ

преди 3 месеца

Нека сме обективни. Тук има 2 въпроса. Единият е отношението на всеки един към Слави Трифонов. Лично моето, как да кажа, НЕ е добро. Другият въпрос е дали казаното по-горе от СлТрф е вярно. Е, ВЯРНО Е!!! Как да кажа на бялото черно. Пробвайте и вие така. Бъдете обективни.

135

Shark

преди 3 месеца

Ние помним и друго - че този и паритята му спечелиха едни избори, но се уплашиха и избягаха от отговорност. След този случай Славчо би трябвало да се покрие и да не излезе повече, най-малкото от срам заради хората, които му гласуваха доверие.

134

Анонимен

преди 3 месеца

И ние помним как подкрепихте правителството на Пеевски. Помним как се скри, когато бяхте първа политическа сила и не направихте нищо. Помним колко пъти разваляхте парламента в полза на ДПС и че едва ви вкараха в следващите парламенти. Помним, че сте вкарани с 4% в парламента, за да играете ролята на спомагателно колело и троянски кон !

133

Възраждане

преди 3 месеца

Няма какво да се лъжем, ИТН се държи от чалгаризирана прослойка от населението, от която има важни функции в социума като: таксиметрови шофьори, спиди/еконт, продавачки в мол, общаци.

132

Анонимен

преди 3 месеца

19 И какво можем да си купим с мижавото увеличение? Нищо. Международтият измамник Асен Васиев пехвърли от единия джоб, в другия и ни задлъжни с 20 млд.

131

Анонимен

преди 3 месеца

Само величие ще оправи страната.

130

666666666

преди 3 месеца

Помним те бе яловия цигулар. Заради теб 5 години изгуби тая държава тъпо дпс.

129

Анонимен

преди 3 месеца

Няма какво да се лъжем, всички добри кадри, които могат да извадят държавата от хаоса, в който я хвърлиха ИТН,ПП,ДБ, са в ГЕРБ. ДПС винаги е подкрепяла евроатлантическия път на България. Останалото е повторение безкрай, на агонията в страната.

128

Анонимен

преди 3 месеца

Мръсен долен лъжец ......ще ти се потърси сметката ....

127

Анонимен

преди 3 месеца

Тъй както македонецо ходи в космоса и се върна, така и Баце беше изчегъртан и се върна.

126

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя човек има право на глас по проблемите на обществото,но като физическо лице! Нито се е клел в конституцията,нито е влизал в парламента,нито е собственик на партията ИТН. За ТВ услугите си в полза на партия ИТН яки пари взима! Така че: Замълчи господине!

125

Абе Славче

преди 3 месеца

И ти ли си за дума... 2 пъти имаше възможност и предаде протеста ... до сега да сме забравили за Биби и шиши...

124

Анонимен

преди 3 месеца

Двама човека спират прогреса на целия български народ - Кирил Петков и Асен Василев! Това е ужасно скъпо за българските данъкоплатци! Време е двамата мутро-мафиота /пачки, пудели/, да се оттеглят от политическата сцена! Иначе България ще затъва все повече, докато другите държави от ЕС се развиват! Вижте Хърватия, след нас влязоха в ЕС, а преди нас приеха Еврото, вече Минималната заплата там е скочила на 830 Евро = 1 623,58 Български лева!!!!

123

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да се върне традиционният политически тон в парламента. Да се върне морала в политиката и да се спреат математическите еквилибриттики, подплатени с нахалство и лакомия. Знае се, кой дава премиер, кой прави правителство. Това е първата политическа сила и то, която води с повече от 10% ГЕРБ в случая. Ясно е, че всички добри кадри са там. Останалото е алчност, безотговорно и агония за всички. Потъване в голяма стагнация и обедняване, зануляване на населението.

122

анонимен

преди 3 месеца

Във всеки селски двор има по един пудел. Той нищо не произвежда, но вдига голям шум.

121

Анонимен

преди 3 месеца

Помним Славун, че предложи един луд за вътрешен министър и един Ники Тупото за премиер ... :)))