25

ИТН = Има Такива Нег

преди 1 седмица

ИТН = Има Такива Негодници. Навремето Славчо и ИТН ни проглушиха ушите, че ще "чегъртат" ГЕРБ, народа им повярва и ги направи първа политическа сила. Но те позорно абдикираха, като казаха, че им трябвало пълно мнозинство зада могат да управляват. Сега са се отдали на политическо помиярство, обслужват всякакви интереси срещу скромно заплащане представяйки ги за" български национален интерес" и "отстояване на националният суверенитет".

24

По-точно

преди 1 седмица

Тошко на какви кристали е?! Явно не помни вече какво са говорили на избирателите. Тошко е ял кюфтета с кристали и ще пие мазно кафе в скута на Боко и Шиши. Тошко е мъжка шав,ра,н,ти,я! Нали така казваше и Тошко за другиту, сега е същия мазен лъжец и нагаждач!

23

Анонимен

преди 1 седмица

Делян, Чекмеджан ,Резидента сега и Слави седна на софрата и се разбраха за порциите и процентитеЦирка започва от понеделник ..Обаче дали народа ще го понесе Или разчитат да го поднесат през ваканцията - за да не могат да се организират срещу реалната сглобка

22

Мдааа

преди 1 седмица

Сгодихме се..Предните политически клоуни от ИТН, които ще си отидат съвсем скоро! Шиши ще маже с мазно турско кафе с райбер Тошко жабата, наЧялгаря сругага.

21

Анонимен

преди 1 седмица

Ако, със сатанистите от ИТ Н се направи правителство, то ще е обречено.....

20

ИТН са предатели!

преди 1 седмица

Тошето вече няма търпение да свали гащите, за да му го набучи някой. Чалгарска работа. Дупят се на всеки.

19

Анонимен

преди 1 седмица

Едно си Тошко знае, едно си бае. Третият мандат, та третия мандат! Още не са дали първия мандат, вече баят за третия. Тези маймунджилъци не на нас, бе Тошко! На ГЕРБ-СДС-ДПС не им стигат само 6 депутата до заветните 121. Борисов 100 пъти ви каза, че ако няма правителство с първия мандат, отиваме на избори. На ИТН депутатите колко са? 17. Колко депутати още ви трябват до 121? Възраждане 199 пъти казаха, че ще подкрепят мандат само на Възраждане. От къде ще намерите 104 депутата? По АлиЕкспрес ли?

18

Анонимен

преди 1 седмица

ППДБ правят Борисов и Пеевски да изглеждат почти приемливи. Стига само да се види днешният им национален митинг на площад "Батемберг".

17

Реалист

преди 1 седмица

Според Тошко-простото т.нар. "изчегъртване" на партията на Бойко Борисов вече е в историята...ИТН-дебииилите са смешници, само ПП им е в устата, не вземат да погледнат в огледалото!

16

Анонимен

преди 1 седмица

Слави договори "Продуктовото позициониране" и получи потвърждение за превода - и Тошко е неговият пророк- а ала бала нов е глашатаят..Мазането на филии ..започна

15

Анонимен

преди 1 седмица

ГEPБ oтgaвнa нe e npuopuтeт, cera зopa e ga ce paзkapaт шapлaтaнитe нa nocoлcтвoтo!

14

Ха,ха

преди 1 седмица

Изчегъртаният вчера ви нарече кокошкари.

13

до 1

преди 1 седмица

Не са толкова прости нещата.

12

Анонимен

преди 1 седмица

Ще пиете мазно кафенце, в скута на Шиши и Боко

11

Анонимен

преди 1 седмица

Поредния запартък от сараите..Парата по силна от тока..

10

Анонимен

преди 1 седмица

Много солидно са му платили на Тошко.Обърна тотално плочата.

9

...

преди 1 седмица

Това отдавна го знаем, че сте патерица на Герб.

8

Пeттe Пeти Koлoни:

преди 1 седмица

Baшuнrтoн, Mockвa, Бepлuн, Бpюkceл, Aнkapa

7

от БАН

преди 1 седмица

Славката: Нема да се коалираме с ГЕРБ.Тошката: Ще се коалираме с всеки.Лумпянит-е: Костадин и полковника са виновни за всичко.Хора!!! Събудете се!!!

6

Анонимен

преди 1 седмица

Тоше.Не те ли сърби вече под гащите от Български псувни? Тия дето Гласувахме за вас,и очаквахме да се договорите с ОП тогава,и направите правителство.А вие се старайте с всички.очайвайки пак да отидем на Избори и " ИТН" " спечели" със 101%! Ама не ви се получи!-:) Играете ли ляво,на следващи избори сте АУТ на 100% Тоше!!!