106

:)))

преди 3 месеца

На връх Черешова задушница това е върха на простотията!Такива де би ли бих ги погалил напоително и с много любов отзад с връзка коприва!:)))

105

Анонимен

преди 3 месеца

До Гледайте филмаДа го пуснат филма в интернет и народа ще го изгледа.

104

Анонимен

преди 3 месеца

В русия е ад, тия там са баси подтиснатите роби, горките нещастници. Русия на кал и пепел да стане

103

Анонимен

преди 3 месеца

А защо няма новина за събора на исторически парк?

102

А ВИЕ

преди 3 месеца

КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ ХОРА ДЕТО МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ ИМ ВЪРВЯХА СЛЕД ПОРТРЕТИТЕ НА ЛЕНИН ДИМИТРОВ И ЖИВКОВ И НОСЕХА ПЛАКАТИ СЪС БОГОХУЛНИ НАДПИСИ.

101

Бай Байдън

преди 3 месеца

Миналата година имаше едно видео за 2 педерала в Русия.Спират с мотор на светофар и вадят гейското знаме.Не за секунди а за милисекунди бяха свалени от мотора и така зверски бити както циг#$ин не си бие кучето на село

100

Анонимен

преди 3 месеца

Не никой не му дреме за никакви ценности.

99

Царя

преди 3 месеца

124 Един приятел ми каза че отишъл на прайда случайно бил наблизо по центъра нещо по работа и видял знамена хора музика помислил си ме е манифестация на Бкп и Кото е комунист отишъл даже много му харесало и било приятно Докъто не го подпрели отзад в тълпата.Мухахахахаха

98

Анонимен

преди 3 месеца

Според мен може да се раздават безплатни билети за влак или бус за тези които искат да посетят прайда но не са от София.

97

Анонимен

преди 3 месеца

До Гледайте филма 125. Няма да го гледаме.

96

Анонимен

преди 3 месеца

Геювщината е на психологическа основа. При достатъчно облъчване и ограничения всеки може да премине чертата. Това е и идеята на "прайдовете" и непрекъснатата пропаганда. Затова и в някои държави се приемат закони срещу това. Въобще при достатъчно усилия всеки може да превърти по определена тема.

95

ужас

преди 3 месеца

Днес е Задушница. Днес почитаме паметта на починалите. Те точно днес ще си организират вулгарния прайд. Отвратително.

94

Бай Тошо

преди 3 месеца

Хитлер ако види до къде се е докарал човека,ще умре още един път

93

Анонимен

преди 3 месеца

То с шествия ако се променяше нещо....

92

Анонимен

преди 3 месеца

Бай Тодор ако стане и види докъде е стигнала работата, ще се прекръсти и легне по очи...

91

МВРО и Вгзруждение

преди 3 месеца

Итн левици мурвици са се маскирали на семейство.А другите те за какво протестират?Точно протест е тяхната работа да искат защита на гей правата си като граждани на република България а те един камион содомити да минава и да пръска чорабе по гей и драг Куин тълпа изпаднала в еуфория.

90

Това е целенасочено

преди 3 месеца

ШЕСТВИЕТО В ЗАЩИТА НА ТРАДИЦИОННОТО СЕМЕЙСТВО да бъде в най-големия пек, когато всички ще са се е изпокрили у дома и малко хора ще ги видят. Пък и много хора няма да рискуват здравето на децата си и няма да отидат на това шествие заради горищината. ШЕСТВИЕТО НА ПРАЙДА обаче е насрочено след 19.00 ч., когато много народ ще е излязал на разходка и много деца ще видят шарениите, може пък да им хареса и да решат и те да участват в този панаир след няколко години, заради джумбуша!

89

До Не разбирам

преди 3 месеца

Да може после ония "обърканите" да кажат, че били повече хора от нормалните. И как само го представят "..най-голямото събитие в подкрепа на човешките права..". Пълни глупости. Ако и техните родители бяха като тях, то тях нямаше да ги има. Нека да бъдат каквито си искат, но да не парадират с това. Това дразни. Парадирането.

88

Анонимен

преди 3 месеца

До България е 111. Еми това е така заради такива като теб.

87

анонимен

преди 3 месеца

Тия от прайда са си направо умрели, да им запалим свещички и да успокоим жалките им душички!