35

оракул

преди 2 седмици

Като започнат едни големи приказеи за споделената отговорност, за отговорността пред народа и държавата, започва/ предполагам не само мен/ да ме втриса. От 2009 г до момента все тези празни приказки слушаме, и видяхме докъде ни докараха!От тогава до момента едно лице от Банкя си прави каквото си иска- каруцарски език, незачитане на никакви норми и правила, да не говорим за егото му- далеч от понятия като чест, морал, достойнство! Е, вервайте му!

34

Още 1 стар коментар

преди 2 седмици

"""Айде Славуцаааа, бай ти Бойкев и Шишши на два поредни вота ти преливаха кръвв, оти беше изпаднал от борда, а сега cpaм не cpaм ще трЕбе да връщаш жеста!!! Спокойно де - ще скалъпиш някакво обяснение, примерно "В тези тежки времена не можем да останем без кабинет, ние ще сме коректив на герП и ДъПъСъ-то, правим го за Българийката!!!" и прочие буламачи дето сме ги слушали N на брой пъти. Айде Славуца, чакаме новото ти Шоу. УУУ"""...

33

Анонимен

преди 2 седмици

бълъбануф продължава да дебелее. С тия темпове ще стане, като бащица си пееф и банкята.

32

Анонимен

преди 2 седмици

Тоше,да ти пусна ли песента "Мутри сбогом"?Да не стане така,че мутрите пак да си останат,а на вас да кажем сбогом?

31

Анонимен

преди 2 седмици

Предатели от ПП че умиргате бавно ,лъжци ,крадци )))

30

Анонимен

преди 2 седмици

Има ли все още някой наивник, който да вярва че ИТН и Възраждане не са създадени от ДПС и ГЕРБ! Това беше направено веднага след като започнаха масовите протести! Няма нищо случайно! Това е сценарий написан и направен за да не дойде на власт правителство, което да търси справедливост и достоен живот! Вие си го избрахте! Пак ще сте с най-ниските пенсии и доходи и Бойко ще се хвали , че ще има инвестиции заради ниските доходи!

29

Анонимен

преди 2 седмици

Ей, стига се правихте на опозиции всякакви. В НС сте за да работите, не да се опозиционирате. Като ще се назлъндисвате, няма да се натискате да влизате.

28

анонимен

преди 2 седмици

стига сте се мотали и правили на интересни , поемете отговорност най накрая,или искате пак заради вас да няма правителство, ще ни писне накрая на всички от всичко и ще станем на кълбо с 240 депутати

27

Анонимен

преди 2 седмици

А взехте ли си лъжицата за чегъртане на срещата?

26

Зозо

преди 2 седмици

Да припомня. Станишев го избраха с 61 гласа в зала. 60 + Волен златния :)))))))))))))))))

25

хе хе хе

преди 2 седмици

Славчо ще удари едно рамо на Боко. Пък Дебелян ще му удари и една ***. Така е европейско. Горките герберчета като Зозо, сигурно палят свещи за новата сглобка. Че иначе пак трябва да търсят улавите от ППДБ и да им търпят мурафетите. заради единият му чист и светъл евроатлантизъм:)))))

24

Анонимен

преди 2 седмици

Жюрнялятаот трите телевизии които подкрепяха по и лъжеха един месец с процентите сега искат да разберат всичко ,е чакайте бря тарикати ,Слави има думата ,а тоя от новата партия взе да се прави на много важен )))

23

веселин

преди 2 седмици

На звук не се усети , ама на миризма го докараха. Леле как се *** следващите изчъгърквачи. Защо бе Слави , защо? Това е края на вашата история. Как настъпваш мотиката два пъти. Утре ще излезете в името на народа решихме две министерства и златен ПРЪСТ. Не златна ,а кална ПРЪСТ на есен и сбогом гергино....

22

Анонимен

преди 2 седмици

Всичко е договорени преди много време!

21

Колев

преди 2 седмици

Ако послушате Борисов как ви заблуждава и баламосва,Слави,хващам се на бас с теб,че на предстоящите предсрочни избори през септември,ще бъдете издухани окончателно от полит. сцена.Събери си веществото в главата,седни спокойно на дивана си и помисли дълбоко,не отгоре,отгоре.Не съм безразличен към итн и към теб,затова съм толкова конкретен.

20

Анонимен

преди 2 седмици

Експертен кабинет с Караджов и 1 милиард в чували?! БЕЗСРАМНИЦИТЕ НА ГАСТЕРБАЙТЕРИТЕ! ГНУСНИ СТЕ ПОВЕЧЕ ДОРИ ОТ ЛОЙКО РАЗБОЙКО И ДЕБЕЛЯН. ТЕ ПОНЕ НЕ КРИЯТ, ЧЕ СА КРАДЦИ И БАНДИТИ. СПРАВКА - ОГРАБЕНАТА ЦКБ.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Тия още не са разбрали,че Боко не обича дребните партийки.Само му се пречкат в краката и му крадат от гласовете.Затова,първо ги прикотка с обещания,после нещо им пусне и накрая ги сдъвка и изплюе.Примери много.

18

Стар коментар

преди 2 седмици

Ей това го писах преди седмица и ми нацъкахте минуси..... "" Уважаеми телевизионни зрителЕ, на вашите екрани виждате Бацце и Шишшши на терена. Учиндолската резерва вече загрява на тъч линията и всеки момент ще влезе в игра, за да подкрепи отбора, а публиката мощно подкрепя с Бъл га ри - Ай ду ци, Бъл га ри - Ай ду ци... Честито!!!""""....

17

ДЪНО

преди 2 седмици

Стига с тези алабализми-говорим за политики.На всеки е ясно,че всичко зависи от конкретния човек.Ако е съвестен(малко вероятно) и иска да работи за д-вата ще работи.Тези циркаджии,с вулгарния си език ще говорят за политики. Смях.Говорят за експерти-като този с шнорхела и плагиата.Закъсаха го с ТВ-то си и си прибират субсидията,с/у която Славчо скачаше.Липсата на гражданско образование и съзнание и нежеланието да гласуваш заради себе си ни доведе такива като тези.

16

Анонимен

преди 2 седмици

Ако президентът Румен Радев надделее в битката с Делян Пеевски за ИТН, "Величие" от проруска партия може да стане проамериканска. След "Аз да не съм ви банкомат" Пеевски едва ли ще иска да се "изкара от джобове", пардон, от банкови сметки, за да разкешва за нов парламентарен вот.Ако обаче го провокират, ще го направи и ДПС може да има повече от 50 депутати. Този път и Борисов вероятно ще се "разтовари" и ГЕРБ&ДПС може да имат повече от 120 депутати.