16

Фараона Гошо

преди 2 седмици

Това е пирамида. Очакваше се в някакъв момент блъците (риби) да се окажат под вода.Тарикатите са доволни.

15

Анонимен

преди 2 седмици

Някога бяхте народ , сега сте абонати на олигахията . Поне достойни доходи да имаха хората и да не им тежи да плащат , ама ..... Досега към 3 милиона се изнесоха , сега очаквам още около 2 милиона да напуснат държавата .

14

на колко години е

преди 2 седмици

тази мома? И как е стигнала до "изпълнителен директор" на тая крехка възраст? А кои по дяволите са "Свободен енергиен пазар"?... а проверих ги, "дружество с нестопанска цел, насочено към либерализация на енергийния пазар"... стоп! Благодаря! Нищо повече не искам да знам за тия 100% лобисти!

13

Гошо

преди 2 седмици

До Дидо..Ти можеш ли да посочиш поне един дето сметката му е нулева ,освен на такъв, дето са му резнали жиците

12

Анонимен

преди 2 седмици

Да затварят АЕЦ-а и да се свършва. Все е имало айдуци в управлението ни ама като настоящите ... И тая бленувана Европа уж да ни помага и показва правилния път,а тя играе с политическата ни клика и подкрепя бандитизма.

11

ЕСССР е Велик

преди 2 седмици

до режим и на тока ли вече го докарахме?!

10

Боби

преди 2 седмици

Да лапат, ще се откъча от мрежата скоро не защото нямам пари за ток, а защото искам да съм нзависим и сам да си произвеждам чиста енергия дори и през нощта.

9

Анонимен

преди 2 седмици

Така наречената "свободна пазарна икономика" е ппълан и жизнеоопасна глуп,ост, тъпо.,умие. Проблентът е в общото мислене. Стопанството е система, а не сбирщина на несвързани предмети, Както ни го налагат, откакто ни завряха в "демокрацията. Нека народонасекението да е уведомено, че не ни позволиха АЕЦ-ове заради големите мощности на Франция от ядрени централи. Но Франция увисна, защото я изгониха от Африка, откъдето взенаше почти на безценица суровина.Затова драпа на Украйна, последна възмобност

8

Рендето

преди 2 седмици

Любопитно ми е - Кой и Кога построи Електро Централете в Бг, и с чии пари??? Може ли да ни посочите поне Един собственик, който със свои пари и вложения да е построил Ел.Централа??? Не......, не можете??? Що тъй???

7

Анонимен

преди 2 седмици

Сега ши на крадат с перки . Перките ги плащаме с кредит който ЕС ту взема от наше име а после и чрез тока . По две схеми ще ни доят щото да не се усетим че сметките не излизат . Ама то членството ши ва опрай . Ицо хазарта от Брюксел мисли за вас . За тва му плащат . Да ,,мисли,, :)))

6

IQ 3.14

преди 2 седмици

изненадващо, след тоталния фейл на коминтерна на изборите, проблеми с тока и компромиси с качеството на питейната вода. или тва с питейната вода още не е минало?

5

Анонимен

преди 2 седмици

Не е проблем цената .Проблем е че ни затвориха 2 блока на АЕЦ Козлодуй и ни принуждават да плащаме на някой охолния живот чак на внуците .

4

Анонимен

преди 2 седмици

Нека фалирст и да ги сменят кадърни.

3

Вьзмутен

преди 2 седмици

Гербаджиите ни дозакопаха с новия договор да изнасят ток за украйнаА бьлгарските бальци да плащатГлавчев покажи се кажи нещо

2

Ceci_

преди 2 седмици

Вчера пишеха как в отсътствие на 6и блок щастливо сме спасени от ВЕИ-тата. Май някакъв т.и.к.в.еник от гринпийс се из.о.ка

1

Дидо

преди 2 седмици

В цяла Европа хората получават нулеви сметки за ток заради ниското потребление и излишна енергия.В България цената до тавана.