48

Изклатен демократ

преди 2 седмици

Т.нар. "демократи" от ДБиПП изпраха и вкараха Баце и Шишо във властта през парадния вход! Това е истинското лице на "антимафията", която "мафията" пердаши с 200 последните 9 месеца и така и не можа да забременее, щото т.нар. "демократи" са леворезбари, един вид мъже, скрити в рокли - а те няма как да забременеят /спр. гномчето, шехеразада и издирвания от Карлуково/. Само пишман премиерчето им г-жа денкова и фин.министърчето им г-жа асена василева счупиша шпековете на половината от ДПС и ГЕРБ за

47

До

преди 2 седмици

Който и да е президентът той представя ВАС - този меpзавец представлява единствено и само такива лизaчи като теб - неведени, бездapни и глyпави

46

Алов

преди 2 седмици

Гаврят_ се малко с наший Румба

45

Анонимен

преди 2 седмици

Както се вижда от коментарите, няма по-голям българофоб и предател на родината от герберо-седесарина.

44

АнонимеН

преди 2 седмици

БРАВО САМО ТАКА!!!! РУБЛЕН РАДЕВ НЕЗАСЛУЖАВА НИКАКВО УВАЖЕНИЕ ТОЙ Е СРАМ И ЗА ЕС И ЗА НАТО И ЗА БЪЛГАРИЯ!

43

Анонимен

преди 2 седмици

Рундяев го уважават само местният безгръбначен слугинаж от мекoтели, които и му лижат Д-то и го хвалят по коментарите. Навсякъде другаде е неглижиран и презиран.

42

Българин

преди 2 седмици

До Щастливи овце "Който и да е президентът той представя ВАС."Тоя руски чорап си постави за ЦЕЛ на престоя си да покаже, че той НЕ представлява демократичната част от българската нация, тъй че е малко късно за такива призиви. Нагло е.

41

***

преди 2 седмици

И черногорците не ни имат за хора

40

СалмонЕЛКА

преди 2 седмици

Нищо ново под слънцето... Главунчев за пореден път лази на четири крака пред ПосолствоТО да се доказва като верен пудел и се провали навсякъде и във всичко в опита си да заеме 146318962487 длъжности.Гербера3т пенсион ГлавчУ е позор за България,както и целия неолибера3тфашистки юроатлантически слугинаж на Козяк.

39

Щастливи овце

преди 2 седмици

В коментарите им е по-важно да си кажат опорките, отколкото да имат гордост на българи. Който и да е президентът той представя ВАС. Всеки, който се подиграва с него, се подиграва с ВАС. Но тук има продажници, които мразят някакви си държави повече, отколкото обичат България. Затова и са обречени да блеят за центове.

38

Статия-атентат

преди 2 седмици

и тоя колаж дето сте направили... и после "Защо не ни уважават хората, ние сме толкова важни и винаги коректни!?" :D Палячовщини от рано сутринта.

37

Анонимен

преди 2 седмици

В голяма грешка си! Най-големия враг на България са самите Българи! Никой друг не вреди на България , освен Българите! Те крадат и те нарушават правилата, а не Сърбите! Какво са ни направили Сърбите? С тях нямаме взимане даване от след първата светована война. Това е повече от един Век! На Българаите никой не им е виновен, а самите. Това важи за всички, освен за Украина! Там има дуректна агресия от Русия! Може и други да са виновни,но Русия е на 98% !

36

Бай Дрън

преди 2 седмици

Нормално, от американското посолство така са наредили на Радев :)

35

ами

преди 2 седмици

Русия не иска да се развиваме тя иска да ни владее А ВИЕ ЩЕ ТЪНЕТЕ В МИЗЕРИЯ

34

Анонимен

преди 2 седмици

Немедлено Радка пиратка да се качва на мига и да превзема Черна Гора!

33

Анонимен

преди 2 седмици

"Най-големият враг на България е Сърбия!" Кемал Ататюрк

32

Анонимен

преди 2 седмици

Едва ли са биле само 4 минути чакане.

31

Диалог

преди 2 седмици

Време е . Президента Радев чака пред вратата.....Да чакаа, пазаря си безплатната почивка .... Да чака , ама въобще няма кой да те чака.

30

Развеселен

преди 2 седмици

Ама, с тоя жест ли са го отпратили, каот от снимката? :)))

29

Анонимен

преди 2 седмици

Срещите с краварски прислужници са безсмислени