189

ВНИМАНИЕ

преди 3 седмици

Другарката мутрофанова от "Драган Цанков" 28 е заповядала на всички рос0робски ботове да се включат масове с техните ВПНи и да пляскат плюсове и минуси където подобава. Така ще внушаваме фалшиво мнозинство че България подкрепа блатото наречено русия.

188

До Обяснявам

преди 3 седмици

Лягай си.Имал си тежък ден.

187

Обяснявам

преди 3 седмици

Путин има собствен ядрен подземен влак. Във влака има вагон с атомна електроцентрала, заредена за 1000 години. Има вагон за безопасно пречистване на водата. Има вагон с хидропонни ферми като на Марс, откраднати от НАСА от най-добрите шпиони. Персоналът на влака е от 500 проверени агенти, които живеят постоянно вътре със семействата си. Подземната железопътна мрежа е хиляди километри из цялата страна, а секретните подземни гари представляват изолирани бункери. Затова никой не може да свали Путин.

186

Мужик

преди 3 седмици

Ами да речем че оцелее в този бункер, и после какво, колко години още ще изкара дpътoто джудже преди да се пресели в пъкъла за вечността, оттам излизане няма. Всъщност истинския страх е от това!

185

Наблюдател

преди 3 седмици

Шепата рус0р0би които постоянно лаят срещу Европа, САЩ и останалият цивилизован свят са второ и трето поколение лузъри. Отчаяни и озлобени че не стават за нищо в свободният свят те мечтаят отново България да се върне под руско робство където всички са еднакво бедни. Защо не заминат за блатото наречено русия и да се радват на истинската "демокрация" и "благоденствие" се питат нормалните хора.

184

Очаква се

преди 3 седмици

Скоро майките и съпруги на стотиците хиляди ват*енки които никога няма да се завърнат в блатная ще искат отговор от късокракия кървав диктатор който все повече се закопава в най дълбокият бункер.

183

Анонимен

преди 3 седмици

Това е за заблуда на противника, джуджето се готви да избяга и да се скрие при другаря Ким Чен Ун

182

Анонимен

преди 3 седмици

Индийчето да не би да тича на пазар в АЛДО и на него му карат храната и се проверява, по цял свят е така. Байдън ако отиде на пазар не се знае на къде ще тръгне. Чарлз дали отскача до магазина да си купи нещо за хапване. Смешници

181

82-ОМБР

преди 3 седмици

Парада! Пардон"великия"парад,обран-обран,лицата строги делово("като истински празник"),погледите вгълбени,усмивки...няма. От време на време се чува приглушеното ура! А джуджака държи реч за величие с бронежилетка под черния балтон... Мууу-х-хх-а-ха

180

Анонимен

преди 3 седмици

А какво става с контранстъплението? Върнаха ли вече Крим?

179

Истината

преди 3 седмици

Защо хората в северна корея и руското блато не мечтаят за свобода? Защото мечтаят да се нахранят а да имаш две мечти наведнъж е доста трудно.

178

Българин

преди 3 седмици

Целият цивилизован свят се обединява и консолидира и приветства президент Зеленски в Швейцария, а страхливия диктатор Путин трепери в бункера и не смее да се покаже.

177

Анонимен

преди 3 седмици

Тук е пълно с розови еднорози за които дъгата е истината !

176

анонимен

преди 3 седмици

Вова да внимава много с консервите, особено западни. Ето в Москва над 120 души са се натровили и имат ботулизъм, 30 са в реанимация - яли салатки с консервиран червен боб. Та знае ли човекът...

175

Анонимен

преди 3 седмици

Горките рус0р0би вече немогат да го поемат. С всеки изминал ден все повече лъсва истината за блатото наречено русия. Дори нациските пропагандни гнезда като телеграм и таас несмогват да скрият факта че блатная е гола вода и я чака дълги години немотия изолирана в девета глуха, далече от цивилизованият свят.

174

Тц,тц

преди 3 седмици

Вчера в Русия беше излъчено новото предаване "Говорим само истината".След края един от участващите беше арестуван за измяна на Родината.Човекът присърце беше приел буквално заглавието на предаването...

173

Анонимен

преди 3 седмици

190 Егати живота!

172

Анонимен

преди 3 седмици

понеже хохлите стигнаха до Москва и той се скри нали ??? Смешници ! Всички гледаме телеграм продажни кукли !

171

Анонимен

преди 3 седмици

Параноя. И за колко време ще му стигнат? Какво казват тези в Русия, които нямат бункери?

170

До 186

преди 3 седмици

Въздуха, водата и храната не са проблем стига да имаш неизчерпаем източник на енергия. Въздуха и водата се рециклират на 100%. Храната може да се отглежда в контролирани условия. Винаги опираме до енергия. Ако бункера е достатъчно дълбоко и има ядрено захранване може да се поддържа живот доста години.