279

Боби

преди 3 седмици

До Анонимен 279 По-умните Политици и Търговци си извеждат авоарите от банките контролирани от въпросните страни в които политиците дори само говорят за това.

278

Анонимен

преди 3 седмици

Въпроса е,този заем и тази схема учтиви ли са? Не спрямо руснаците,а спрямо международното право и бизнеса? Утре може да сме ние потърпевшите,ако не изповядваме политиката на някоя страна!?

277

Анонимен

преди 3 седмици

В момента Путин на живо чете точките от украинската конституция, според които е незаконно да се отменят изборите от Зеленски.

276

Анонимен

преди 3 седмици

Само не разбрах каква ще е ползата за Европа от помощта и за Украйна? Какво ще получи в замяна? За щатите-ясно. Те са я купили. Хънтър Байдън се разпорежда там като у дома си и Байдън има личен интерес, но Европа, какво? Особено пък ние какви облаги да чакаме от помощта си за Укра или нашата помощ е безвъзмездна и в наш ущърб, както винаги.

275

Гошу

преди 3 седмици

Ако не бяха руснаците, нямаше да се върти Земята... Има държава и хора има проблем, няма държа и хора няма проблем... Важното е водка да има

274

Боби

преди 3 седмици

До Гошу Един средно статистически гражданин на РФ може ли да се премести в кой да е регион на РФ? А хорицата сега в Украйна? (ОСОБЕННО МЪЖЕТЕ) Може ли въпросния индивид в ключително и в пред наборна възраст(В РФ ИМА СРОЧНА КАЗАРМА) да излезе от Държавата по какъвто и да е предлог? ДА А Мъжките индивиди по-големи от 17 години в Украйна не им се издават паспорти! Мъжки индивиди Ловят ли се по улиците и ако са годни за военна служба се пращат на фронта а роднините им да се оправят кой как може...

273

Анонимен

преди 3 седмици

Американците ще напечатат кредита,европейците ще гарантират с чужди пари,украинците ще вземат и няма да изплащат,щото няма и с какво! И накрая европейците ще изплащат на американците украинския заем с руските конфискувани пари,щото са гаранти! Демек,с чужда пита помен ще направят!

272

ъ

преди 3 седмици

Тия на паша ли са ги извели началниците?

271

Боби

преди 3 седмици

До ЧЕРНИ РУСНАЦИ Само за сведение УМНИКО 879 713 броя са инвалидните Пенсии в България. Да Всички знаем че Голяма част са Фалшиви. Но и твоята интерпретация е изсмукана от пръстите...

270

Гошу

преди 3 седмици

Чудя се как подкрепяте руснаците. ПО-скоро техните управляващиТе погазват народа си, ООН, човешките права

269

Нане Вуте

преди 3 седмици

Който не си взима уроци от историята, тя се повтаря! Колко пъти вече европата яде хурката от мечката и пак се навира!! Ама тоя път и краварите няма да са капо като през двете световни войни. Само да гледат отстрани. Ще има и за тях.

268

Анонимен

преди 3 седмици

Много ме радват САЩ как използват ЕС за всичко. САЩ не пипа руските активи, но пък натиска Европа да дава на Украйна от тях, което ще доведе до прецеден и много други държави ще си изтеглят активите защото повече няма да са им защитени. САЩ не дава да се използват техни оръжия за удари по Русия, но пък принуждава Европа да разреши, което ги прави законна цел. И те така, живота си върви.

267

Гошу

преди 3 седмици

Те тея руснаци сами се прецакват.Луди затвори, фронтове... не са наред нещоДа кажеш нещо 10 години

266

абе

преди 3 седмици

Много започна да се краде по западните краища на кълбото. На едро и на дребно. Затова всички се отдръпват от Запада, като от български индус в пълен автобус. Пък тези на снимката какво да ги коментира човек, то вече не е и смешно.

265

Боби

преди 3 седмици

До НЕПТУН достига 500км 1. Няма едно ВИДЕО(дори на старта на ракетата) ДОКАЗАТЕЛСТВО че в инцидента е замесен "НЕПТУН" 2. В нета има снимки на "Москва" малко преди да потъне. Има пробойна ПОД ВАТЕРЛИНИЯТА и Димяща дупка там където трябва да е ЗАК АК-630(Шест цевен 30мм Зенитен Артилерийски Комплекс с 6000 изстрела скорострелност) Реално даже 2 Комплекса един до друг 3. Дупката под Ватерлинията е от взривения погреб на 30мм Зенитни снаряди - това може да стане само и единствен при ПОЖАР в погреба

264

До Герасим

преди 3 седмици

По добре жив русофил, отколкото мъртъв русофоб (българска народна мъдрост)

263

Анонимен

преди 3 седмици

Това е голяма Глупост която сътвориха ЕС! Тези Пари са Чужди!! Тези пари Русия Ще си ги Търси един ден! И после ще трябва Европа,да ги плаща на Русия с Лихвите! -:(

262

Герасим

преди 3 седмици

Всички които са против българите да бъдат мобилизирани, са рycoфили!

261

До 260

преди 3 седмици

А стига глупости бе. Казах ти да се връщаш в лудницата.

260

До 258

преди 3 седмици

Такива като теб не стават за нищо. Прекарвате всичко през извратените си представи и си въобразявате че всички хора по света мислят като вас. На обикновените думи придавате изкривен смисъл по каквато и да е тема. Вие сте свършени като човеци.