32

Анонимен

преди 2 седмици

Европа няма друга алтернатива, освен руската газ. Никой друг не е в състояние да и обезпечи нуждите. Нито Азарбеджан, нито дори щатите. нито никой. Пълнят си хранилищата с руска газ, но чрез прекупвачи,, което оскъпява живота ежедневно с бесни темпове. Това го казват всички европейци. Как са живяли преди 10 години и сега.

31

селянин

преди 2 седмици

ами не се ли сещате ще спре газта бре ора хи хи хи

30

Анонимен

преди 2 седмици

Ако някой си мисли, че Западът ще инвестира в Украйна, значи е шмъркал от бЕлото на Наркоманът в Киев. Ако Западът даваше, България щеше да е Райска градина. В Калната дупка Украйна Корупцията е оше по-голяма. Хохлите си крадат държавата по време на Война. А на Запад им трябват нискоквалифицирани бачкери, не конкуренти.

29

АнонимеН

преди 2 седмици

МНОГО Е РАНО ДА СЕ МИСЛИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС!!! АКО БАЙ-ДОНЧУ БЕЛИНА ТСЕПЕЧИ ИЗБОРИТЕ ЩЕ ИМА МИРНО МЕЖДУ ТЪПОТЕРОРУСКАТА И УКРАЙНА! А АКО ДЖО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ ЩЕ СЕ СВАЛИ РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ ПУТИН ТЪЙ, ЧЕ ТОЗИ ВЪПРОС ЩЕ БЪДЕ РАЗРЕШЕН!

28

A1

преди 2 седмици

Русия да спре всичко и Европа ще колабира.Цените на газа и тока във Великобритания са два пъти по-високи от преди войната!

27

Х

преди 2 седмици

това й е силата на Русия - ресурси и ядрени оръжия. Нищо друго...

26

Анонимен

преди 2 седмици

Фрупейцити поради собствената си глупост са в цайтнот. Нали уж тотални санкции пък "дай газчица"

25

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

До 24. Нима? Аз мисля,че тръбите не са проблем .Русия има достатъчно ресурси,за да си произведе тръби. А и нали Китайците,след като заграбиха технологията на Великобритания и САЩ от Хонг Конг станаха икономически титан в света. Така че тръбите са най-малкият проблем. Половината население на Руската федерация е с дръпнати очи и това е показател. Повтарям.Русия иска територията ни ,а не икономически взаимоотношения,защото начинът на руснака е несравнимо нагъл.Руснак може да общува само с водка.

24

Анонимен

преди 2 седмици

Газопровода в Украина е под контрола на .. сина на Байдън. И по тези тръби Азерски газ няма да тръгне. Още преди години, Русия обяви, че спира транзита за Европа оттам и ще ползва СП / СП2 и това ужано бъркаше планвете на САЩ. Оттам натаък историята е ясна.. В крайна сметка ще плащат европейците. И после заши имало дясна вълна...

23

Анонимен

преди 2 седмици

Очевидни са намеренията на САЩ да обезгазят тотално Европа. Искат да кажат, че Русия ще пострада-не, Европа ще пострада. Също и Украйна, защото тя доста печели от преминаването на руски газ през нейна територия. Това не касае само САЩ, които ще си продават скъпо и прескъпо некачествените горива. И кой ще е доволен от това? Който ще може да продава-САЩ. Честно, не вярвах, че европейците могат така да поддържат мерки насочени срещу интересите им.

22

Анонимен

преди 2 седмици

До Зозо Да го д.у.хат австрийците и словаците викаш. Щот си много ербап див български сел.янин и много ги разбираш нещата.

21

Зозо

преди 2 седмици

До АзъКанъАзъ7112136860....то Русия ще изнася газ за Китай.... Хахахаа, ще изнася в чанта и кофа ли? Те нямат повече свободни тръби. Наличните ги помпят на макс.

20

Дядо Соци

преди 2 седмици

Двата кремълско агента ни заробиха с години напред. Единия ни за влече с няколко милиарда за да построи с наши пари руски газопровод, а другия ни на тресе да плащаме на турци по 1 милион на ден за нищо. После демокрацията ни е виновна, че още избираме бивши комунисти.

19

Анонимен

преди 2 седмици

14 - бъркаш, блаженни са вярващите. Прочети малко история (без да се задълбочаваш преди 1945), преди да пишеш такива неща. И силно те съветвам да погледнеш малко, какъв ЕС са си представяли "бащите" му.

18

Зозо

преди 2 седмици

Тоя тръбопровод го пиши бегал. Свърши ли договорът и ще го думнат. После Психото ще изнася газ и нефт с кофи и чанти :)))))))))))))))))))))))))))))))))

17

Анонимен

преди 2 седмици

Калната дупка Украйна скоро ще бъде изхвърлена като част от газовият пазар. Ще продава единствено Чернозем и магистралки. На запад вече легално крадат бели украинчета от майките им под различни предлози.

16

Анонимен Алкохолик

преди 2 седмици

Усещам, че при спирането един турски поток ще почне да се взривява хахаха. Тази игра я владеят и други, а не само ***. Китай ще им купува газта на безценица, а те нямат друга опция

15

Анонимен

преди 2 седмици

То това е много странна война - уж се бият до cмърт, а през територията на Украйна тече руска газ вече 3 години, и едните и другите пазят газопровода! Ами да тръгнат от база икономическите си изгоди като допирна точка, и да търсят някакво мирно решение на проблема

14

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Ами ако руският газопровод спре,то Русия ще изнася газ за Китай. Желанието на Русия да снабдява Европа с газ е политическо,а не икономическо,защото икономическият интерес на Русия е в потреблението на над един милярден Китай,а не мижава откъм население Европа. Само по този показател си обясняваме и мераците на Русия да превземе Европа. И точно тук Русия си подписа смертната присъда,защото реално погледнато Германия,Франция,България и други са под икономическа руска окупация.

13

Сър Пичук

преди 2 седмици

Какви такси да наложи бе. Ние също можем да налага е такси. Руските мекеренца Сърбия и Унгария да се оправят.спирай този тръбопровод.