65

Бай Дрън

преди 3 седмици

А такива като Зозо дето лаят, ще са в чужбина, защото толкова им е акъла. Най-лесния път-1000 км на Запад. Внуците им вече няма да знаят български, а правнуците, че прадядо им е от България. Това ги чака зозовците.

64

Анонимен

преди 3 седмици

А къде е Барба Ганьос?!Нема отърване.Ше ни закопа тутанкамонът ниеден.

63

Анонимен

преди 3 седмици

А крещя месеци наред че сте първи. Ми не, не сте. Не всички сме бройлери.

62

Анонимен

преди 3 седмици

Величие е единственото добро нещо, случило се на този измамен вот! Поне ще се надяваме някой друг ден, че храбри момчета, които си държат на думата, достойнството и честта, са нахлули в народното събрание!Костадинов - какво!? На старта на отминалия парламент преди да излъчат словата на парламентарните групи, като се видяха с Борисов и се запрегръщаха най сърдечно на първия ред! Сетне от трибуната ги разгроми, заедно с другите евроатлантици, че ходят на инструктаж в Посолството!

61

Анонимен

преди 3 седмици

Коце, това беше и го знаеш. На къжата краката са по-къси отколкото си мислеше.

60

Бай Дрън

преди 3 седмици

57, ще имаме две партии в парламента, да, но не както в САЩ, а на етнически принцип. Едната ще е ДПС, другата ще е антиДПС формация.

59

Зозо

преди 3 седмици

Честито Копейкаааа!!! Как е дереджето със 100000 гласа надолу от предните избори, а? дето викаше оня от ДПС: "Болят ли зъбките"? :)))))))))))))))))))))

58

Анонимен

преди 3 седмици

Киро Брейка и професор Иво Христов са едни от малкото хора в публичното пространство който са разбрали каква е истинската ситуация в тази държава и защо се намираме в това положение. В България има тежък социален проблем! Да, може да ви е смешно, Киро е от улицата. Но това не променя фактите дори и казани на уличен и провинциален диалект. Много хора ги знаят тия неща, но малцина ги изричат в публичното пространство. А има и много професори които са заспали гарги и нищо не знаят реално.

57

Бай Дрън

преди 3 седмици

А е слушайте изказванията на полковника и Ивелин, стига сте писали гллуппости и стига сте се самозалъгвали. Ако сте да помагате на Зеленски, добре, значи Величие е за вас. Ако не искате това, значи са ви излъгали.

56

Анонимен

преди 3 седмици

Костя лицемерина дето викаше,че щял да връща субсидията ,пък не я върна.Костя лицемерина дето е против еврото,ама декларира,че има сметка в евро.Костя лицемерина и другите лицемери от Възраждане дето агитираха против ваксините,пък се оказа,че всичките се ваксинирали.Гласувайте за Костя копейката БАЛЛАМУРНИЦИ.

55

Анонимен

преди 3 седмици

Костадинов е прав.Като цяло накрая ще имаме 2 партии в парламента както е в сащ - рупубликанци и демократи.

54

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 51Волен имаше шанс да направи нещо но не успя. Сега даже не може да се регистрира за изборите.

53

Анонимен

преди 3 седмици

Възраждане катастрофира!

52

Анонимен

преди 3 седмици

Ай, посмали малко, бе Перчо! )))

51

ДА ТЕ СВЕТНА КОЦЕ...

преди 3 седмици

ОНИЯ ОТ "ВЕЛИЧИЕ", ВЕЧЕ ТРУПАТ ДЖЕПАНА ЗА ДА ТИ ВИДЯТ СМЕТКАТА........ТЕБЕ ШЕ ПОГРЕБВАТ...ПОНИМАЙШ!!??????

50

Бау

преди 3 седмици

Величие и Меч са като отворен вентил, поставен на спуканата вътрешна гума на Възраждане! Колкото и да помпат - издиша! Подем и демагогия - финиш! Самите Възраждане не са против НАТО и ЕС! Всички там обичат парите им да са в западна валута и са ваксинирани, но не със Спутникь!

49

Анонимен

преди 3 седмици

Волен беше ТОП, имаше харизма, хъс, правеше шоу. Ти са отворили уста и чакат рибата сама да скочи

48

Анонимен

преди 3 седмици

Величие е клоунът, който излиза от тортата на партито и ти взема акъла. После се хили мазно и те рита по ***, уж на майтап. Да ви кажа ли КОЙ поръча тази изненада? Той е, неговото име е, нарича се, викат му ... Пеевски. Да живей шутката!

47

Бай Дрън

преди 3 седмици

Костадинов не лъ е за Величие и Украйна. Снощи споменаха по БНТ, че сме против това, да си врем гагата там, дето не можем. Можели сме били да пращаме хуманитарна помощ и там каквото сме можели. Тоест, ако можехме да пращаме на Украйна оръжие, те не са против, щом имаме някакъв интерес. Така, че Костадинов дефакто не лъже.

46

Майора

преди 3 седмици

Копейкин , това не ти е Русия та да казваш че народа отхвърли демокрацията! Като толкова си против обръщай влога в рубли и отивай да живееш там , Путин ще те посрещне с отворени обятия!