42

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен "..Говори Костадинов за референдуми..." -------------------- ти не разбра ли? Психхходесните тортинектаджии ги е страх от референдуми. Знаят, че са два трамвая граннтаджии, но са със самочувствието на богове! Според тях единствено и само те имат право да урпавляват и да решават бъдещето на останалите.

41

Радослав

преди 3 седмици

Ами например в последното НС Възраждане заедно с Герб и ДПС гласуваха за разделяне на следствие и прокуратура? Това стига ли ти?

40

Анонимен

преди 3 седмици

Добре, де, какво толкова не харесвате на условията? Говори Костадинов за референдуми, ако болшинството българи са против, това ще се зачете. Ама, поне ще е честно, а до сега никой не пита народа, а ни вкарват тук и там по чужда воля. За излизане става дума от Нато, не от ЕС. и то пак чрез референдум, какво толкова им е лошото на тия 5 условия?

39

Анонимен

преди 3 седмици

До Радослав "Първо беше..." -------------- хахахахаха, абе сме6ко, ще припомниш ли кога "копейката" пи мазно турско кафе в скута на шиши? Или пък кога "чагърта" боко със задните си части? Колко сглобки направиха Възраждане с "европейските" партии? Колко пъти излъгаха избирателите си? Айде, бе отворко!

38

Анонимен

преди 3 седмици

Само единствено Коцето се моли на Бог от политиците! Дано Бог е с него! А който е против Коцето, значи той не е вярващ човек и е и против Православието! Ако сте вярващи ще подкрепите Възраждане

37

Нане

преди 3 седмици

фашистите в България по време на ВСВ война, също, кат днешните туркофиликравароби живееха в разкош, като издевателстваха и крадяха цялото Българско население.... После се появиха партизаните, а фашистите избиваха целите им семейства, дори с децата им! След това партизаните ги поизбиха, мъ недостатък.... ===))) трябваше до крак, с пеленачетата....

36

Радослав

преди 3 седмици

Първо беше Болен, Атака победа, докато не събра гласове и да се изтъргува за златно пръстче и остави избирателите си с мухи в устите, после беше Баретката която накрая замина за Европа и повече не се върна, след това Шкембе воевода + ония които щеше да бие майките на салатите деца и Магарешки. И те употребиха халектората и дом да ги няма, сега тези псевдо партия начело с Костя Копейкин извади от нафталина Русия победа и ще ги употреби.Колко пъти трябва да настъпите една и съща мотика?

35

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен "Турците от ДПС са най-запалените "европейци"" ----------------------- какви турци бе??? Виж, че Турция тегли една на есср и ефрожееендарите! Вече са на опашката за влизане в БРИКС! Избраха Русия и Китай през ЕССР! А нашите "турци" са просто едни далавераджии и крадци, които ще направят всичко за да продължат да краднат!

34

Без

преди 3 седмици

без евро , излизаме от Евроейския Съюз, Излизаме от Балканския полуостров . Искаме си валутата - копейки и чать- пать рубли. Спираме войната , оръжие даваме само на Путин да свърши по-бързо изтреблението , Да живее - израждането

33

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен "Условията ги поставя само победителя." --------------------- правилно! гроб ще си постави условията, които ако не съвпадат с тези на Възраждане, гроб пак ще трябва да плащат на ппдбт за да си легнат заедно.

32

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 35 - По- добре под руски ботуш, отколкото под американски. Не искам да съм американска *** т. е *** на държава, която бомбардира и унищожава мирни хора ясно ли ти е бе, пр*ъдльо такъв?

31

Анонимен

преди 3 седмици

Условията ги поставя само победителя.

30

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя луд перхидрол като учителя му Волен иска да разкаже играта на България и пак да сме под ботуша на рашките

29

Анонимен

преди 3 седмици

Турците от ДПС са най-запалените "европейци", защото не приемат да бъдат управлявани от българи. Затова и правят всичко възможно все повече държавни правомощия да се прехвърлят към Брюксел. Като не е турска лира, по-добре евро отколкото български лев...

28

Анонимен

преди 3 седмици

Добре бе, хора, какво не му харесвате на Възраждане? С какво тази партия ощетява българските национални интереси? А ГЕРБ по- добри ли са? За 3 мандата толкова кражби и емигрирали българи? А ПП-ДБ по- добри ли са? Клеха се, че никога няма да подкрепят ГЕРБ, а накрая точно това направиха. Щяха и във война да ни вкарат! А за ДПС какъвто и да е коментар е излишен! А БСП изкараха 2 мандата с тях! Толкова много предатели, а накрая обвинявате Коцето. Не разбирам - той ли е проблемът на държавата ни?

27

Анонимен

преди 3 седмици

Народ, който е допуснал законите му да се пишат и налагат от чужденци е изгубил държавността си и своята идентичност. От българската държавност са Останали само някакви кухи символи, протокол и вели чествания. Днешните българи измениха на завета на българските възрожденци и опропастиха тяхното дело необратимо. Срам и унижение. Продадоха свободата си за паница леща.

26

Една Дума

преди 3 седмици

Предател!

25

Анонимен

преди 3 седмици

Ясно, който иска нормалност, не диктатура, за кого да гласува.:))

24

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен "Петте условия на Възраждане всъщтост са само едно, да се слугува на Русия." -------------------------- Ами всички видяхме до къде ни доведи 30 години слогуване на краварите и ефрожееендарите. Русия поне има ресурси, а не само "ценности"!

23

Авера

преди 3 седмици

Нищо не ми доставя по голямо удоволствието от това как турските ромите на автопазара в Хасково викат , не трябва да допуснем Възраждане ще гласуваме за ДПС...... И аз си викам на акъла,да аз ще гласувам за тези тук дева ваша резана кратунка....