31

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 седмици

Е га ти ченгетата.Бали никой не мисли,че тия ченгета от снимката до автомобила са българи?Поне единият от тях е терорист от Хамас. Това ,драги,не са българи,а роми и турци. Тежко Ви и горко ако търпите тази ужас. Снимайте ченгетата по улиците и пращайте снимките в Американското и Израелското Посолства с твърдението,ще сте под ислямска окупация. Нацистите на Хитлер бяха роми като него и гориха нас в пещите. Това искат да направят и сега . При първи протест ги замеряйте с "м..о..л..о .т..о .в" .

30

Анонимен

преди 3 седмици

До Реалист...То само 20 процента от новите коли ще са БМВ. Доста повече ще са фолксваген голф и шкода кодияк

29

Алекс

преди 3 седмици

Нарушител с мощен автомобил се преследва с мощен полицейски автомобил.Подигравките са неуместни.

28

ЦАР и ГОСПОДАР

преди 3 седмици

САМО ГОНКИ С НАРУШИТЕЛИТЕ И В ЗАТВОРА,ОТ 6 ЮЛИ СТРОГИ ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА СКОРОСТ В ЦЕЛИЯТ ЕС,ДА СЕ ОТНЕМАТ КУПЕНИТЕ КНИЖКИ НА ГРИЛОВЕТЕ КОИТО ЩЕ СИ ДОЙДАТ ОТ ГЕРМАНИЯ!

27

Анонимен

преди 3 седмици

6-ти не си прав. В Германия стандартните са 2.0 дизел но е форсиран (имат си версия за полицията). Повярвайми, разполагат и с доста по мощни. Гонки, да по филмите предимно, но чат пат "се заиграват" с някой "отворко". Разгледай в ЮТ има доста видеа. Та колата е мощна е ок. Но е факт, че имаше по добри места за инвестиция на тези пари.

26

Анонимен

преди 3 седмици

Значи МВР минават на самоиздръжка и основно без заплати, те си изкарват достатъчно бакшиши,по-големи от заплатите си. Но правителството няма пари за линейки и кувьози, което е лошо.

25

Анонимен

преди 3 седмици

Ето за това отиват данъците ви. Бандитите се возят в бееювета, докато пазят мафията.

24

Реалист

преди 3 седмици

Минимум 46 милиона, вместо за тия пари да купят двойно повече я Киа, я Хюндай, я Шкода! За пореден път се доказваме като пълни, вие знаете какво.

23

Анонимен

преди 3 седмици

Що не взехте камери бре? Ще следите по на често и онлайн движението и още малко от тези вградените в настилката шипове за еднопосочно движение по съответните улици, малко и вградени кантари за измерване на претоварените тарикати... с по-малко пари, повече работа щяхте да свършите и да е ефективно, не да се изхвърляте с коли, марка за комплексари

22

Анонимен

преди 3 седмици

Подлогата на Борисов брани колите за комплексираните ченгета.

21

Все тая

преди 3 седмици

Нищо против полицаите да имат по-нови коли за работа, но това че с 40 БМВта ще гониш нарушители по пътищата е смешно. За същите пари щяха да купят много повече камери които да ловят джигитите, и най-важно, прескачаш риска от корупция

20

Ти да видиш..

преди 3 седмици

До Анонимен 9 Ми няма да си излагаме , я ! Нали сме европейци.

19

Анонимен

преди 3 седмици

Всички роми са с беневе.Вижте по махалите какво карат.Живеем в ромска държава мисля че като процент от населението почти 25%. България е на първо място по процентна ромска численост.Е как па нема да им сложат бмв на полицайте?

18

Така е ..

преди 3 седмици

Гонките на полицейски коли с нарушители трябва да се забраня. Пътищата не са за състезание.Самите катаджии се превръщат в нарушители и това е много опасно. Има и по безопасни начини за спиране.

17

Анонимен

преди 3 седмици

На немските вериги им дадоха най-добрите терени, направиха им специални светофари и кръстовища та те да ни цакат сега с тройно по-ниски заплати но двойни цени на тези в Германия. Сега не съм сигурен дали някой посредник е станал милионер или спасяваме и немската автоиндустрия, сигурно и колите са на двойни цени!

16

Анонимен

преди 3 седмици

Да изключим всичку други аргументи, BMW е възможно един от най-лошите избори, защото марката е пословична с ниската си надежност и лошата изработка... Същото е с Range Rover-ите закупини за граничарите.... Тези марки се чупят постоянно, ключови компоненти по двигателя са направни от пластмаса (съзнателно) и водят до повреди с много скъпи ремонти.... Не е ли по-логично да купиш за полцията Тойота, Хонда, Мазда? Дори Дачия е по-резонен избор от BMW

15

Анонимен

преди 3 седмици

Трябваше да им купят ферари.След 20 години щяха да са по скъпи като класика.

14

Чобан Ходжа PhD

преди 3 седмици

И граничните полицаи си купиха 110 Ленд Ровъри. Е много отворени бе, най скъпото купуват, няма ли тойоти за тези корумпета

13

преди 3 седмици

да бяха инвестирали да оправят пътищата, щото с толкова много и големи дупки, безопасност няма

12

Анонимен

преди 3 седмици

Вече всички се правят на Боко Тиквата с джипката. Цялата държава е по образ и подобие на Боко.