270

Анонимен

преди 3 месеца

Русофилите вместо да разтягат локкуми по форумите да отидат на фронта да спасяват Русия.

269

Анонимен

преди 3 месеца

Всички от ППДБ и гласуващите за тях трябва да бъдат изпратени в Украйна с еднопосочен билет!

268

Г-н Никой!

преди 3 месеца

Продължавам. Затова американците ни натискат за закупуването на брегова батарея,способна да нанася удари по руски кораби,а и с прословутите Ф16 способни за изстрелване на ядрени ракети ,сме си направо за ефтаназия! Не слушайте,какво ви приказват нашите под логи,гледайте действията на САЩ и мобилизиране на прифронтовите държави ,като включвам и нашата злощастна България,управлявана от продажни п с Ета!

267

До 297

преди 3 месеца

Прав си нашите украински копейки дето се довлякоха в България вярно не става те и тия дето не се домъкнаха и те не стават украинци и макета са си една и съща стока за нищо не стават

266

Анонимен

преди 3 месеца

Евроатлантиците вместо да разтягат локкуми по форумите да отидат на фронта да спасяват Украйна.

265

Анонимен

преди 3 месеца

То нашта копейка не стаа за таа работа, ми да я пратим ватман за градския транспорт!

264

До 291

преди 3 месеца

Е къде видя руснаци и що влязохме в НАТО май вярно има едни свинки,ама от Гроб и ДуПяСе

263

Христо Христов

преди 3 месеца

До !!!!!!!!!!!!!!/279 "Министерството на отбраната не е българско министерство, както и останалите." - напротив. 85% гласуват за ЕС и НАТО и такива са политиките на министерствата. какво ревеш?

262

До 283

преди 3 месеца

Ами копейки в България има само украински и Тагаренко украинската копейка или той вече е жълтя цент дето в САЩ видял и погалил един нос на Ф-16,дето България плати още преди години,за толкова години един нос след още толкова може и едно крило цял самолет така и не е ясно дали ще има

261

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да пращате на руснаците, не на украинците. Я каква следа е оставила българи съветската дружба. Има над половин милион руски прасета , които управляват българската икономика и българския туризъм. Те не са раждани от българска майка, а от задните на КПСС. Тези разбират само от трудови лагери, а не от върховенство на правото

260

Анонимен

преди 3 месеца

Порциона на полицаите вече е 300 лева.Да не мигате като видите на десети резултатите от секциите в Сараево и Прищина ?!?!

259

Г-н Никой!

преди 3 месеца

Давам пример. Американците имат 4 бази в България. Ако от една от тях бъде атакуван руски кораб нейде в Крим,мечката ще отговори. Тогава автоматично се задейства член 5,при който нашето министерство на ,,отбраната" ,автоматично става министерство на войната под американско давление! Има една важна подробност, САЩ са далеч ние близо,а върви доказвай че не българска ракета е застреляла Медведя! Просто Путин ще ни разпори и ще има право! Затова Копейкин е прав,НАТО ще ни използва за стръв,а туй,ка

258

Анонимен

преди 3 месеца

Ако започне по-голяма война тези приказки няма да имат абсолютно никакво значение. Ще ни кажат, че сме в НАТО, имаме съюизници и т.н. и когато украинците свършат, източно-европейците т.е. и ние, сме следващите. Или мислите, че французите и американците ще вършат нашата работа?

257

Анонимен

преди 3 месеца

Как така няма да пращаме? Нашите джендърляци са много войнствено настроени и ивкат да помагат на Украйна,само лаят по форумите как щели да громят руснаците. Така че дайте им шанс да се докажат. Муахахахахаааааа

256

Дидо

преди 3 месеца

Слава Богу аз не съм се клел в България и някой и да ни нападне, напускам България на секундата. Който има земи, гори, ресторанти и хотели да си защитава България.

255

Анонимен

преди 3 месеца

Там трябва да се пратят хора обичащи Украйна като Паси, Иванов, Борисов и други, а не русофили, които ще обърнат оръжие срещу Украйна.

254

Tенгри кан

преди 3 месеца

Ба, нема;))) А, кой ша брани Украйна? Американците? Американците искат ресурсите на Русия, на тях им трябват хора срещу руснаците, но не американци;))) ТСВ е налице! САЩ не могат без реурсите на Русия, на евреите им трябва нова земя, ама не пустиня за Нови Израел! Къде е най-подходящото място за всичко това? Точно там, дето е Украйна и РФ;))) И едните и другите са максималисти, искат всичко и това ще доведе до изпозлването на ядрено оръжие.

253

Зозо

преди 3 месеца

До До Зозо.... Хахаааааа, аз 1986г. носих знамето, а ти още не си беше определил пола в детската градина :))))))))))))))))))))))))))))))))))

252

Копейки

преди 3 месеца

Вас никой не ви ще в България . Сега на изборите пак ще се преброите по 10 % така че не давайте акъл без да ви е искан !

251

Анонимен

преди 3 месеца

Разпасани гащняци.