94

До 97

преди 1 месец

Започвай да ги гониш щом според теб така трябва

93

КИТАЙСКИ ЗНАМЕНА

преди 1 месец

В СЪРБИЯ И РСМАКЕДОНИЯ.... А СКОРО И В РУСИЯ.....

92

До 97

преди 1 месец

Еми гледай си.

91

Българин

преди 1 месец

Трябва да изгоним всички с руски знамена и руски паспорти от нашата Родина защото утре ще осъмнем с Варненска Руска Народна Република на българска територия.

90

Анонимен

преди 1 месец

Гледам сръбски окупаторски знамена се веят по къщите в изконно българските западни покрайнини,благодарение на сатрапа Сталин.Също вентилатори се веят по къщите и в Македонско ,отново благодарение на Йосиф Висарионович и руската имперска политика.

89

Анонимен

преди 1 месец

Украинското знаме ме радва повече. Отгоре е безкрайното синьо небе, а отдолу златните житни поля. Красиво е. Руското е като паста за зъби на Колгейт. Иначе любимо ми е нашето - бялото символизира стремежа към Небесното царство, зеленото е настоящия живот, а червеното е пролятата кръв на мъчениците в името на вярата и на националните герои в името на родината.

88

Анонимен

преди 1 месец

Чо българските къщи са българи я не руснаци ,в България не пускат руснаци техните имоти ги купуват украинските богаташи ,стига сте лъгали вече ,украинските фашисти толкова са бедни че карат джипове около за по 100 000 лв ,е гаси война водели уж)))

87

До 94

преди 1 месец

Мненията не са исторически факти. И всеки има право да бърка или да преминава или да лъже в зависимост от конкретната ситуация. Невменяем ли си ?

86

Анонимен

преди 1 месец

Много сте утрепани в главите бе. Смесвате история настоящи и бъдеще в тюрлюгювеч.

85

Учете история

преди 1 месец

"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийс

84

Дядо от село

преди 1 месец

След някоя и друга година,путин ще дойде да ги освобождава от българските фашисти..Мислете за кой гласувате..

83

Учете история

преди 1 месец

"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

82

До Учете история

преди 1 месец

Христо Ботев не е бил против Русия................не си чел публицистиката му!!!

81

Анонимен

преди 1 месец

Толкоз много руснаци пък аз досега един не съм видял.

80

Всеки

преди 1 месец

чужденец има право да живее в България.............само да спазва законите на страната!!!

79

Анонимен

преди 1 месец

До Петър - За теб държавата, която е освободила България е по-важна от самата България т.е. ти не си Българин, а човек с руско самосъзнание (дори и генетично да си българин). Нещо като днешните макета... Хайде де, докажи, че България е по-важна за теб от Русия само с едно изречение написано тук. По-долу посочих какво да е изречението. Дори това не смееш и не можеш да направиш. Мисля, че всеки човек четящ коментарите ще разбере, че за теб не е важна съдбата на България, а тази на Русия.

78

Учете история

преди 1 месец

"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския."(Захари Стоянов, из предисловието към брошурата на Г.С. Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1886 г.)

77

Петър

преди 1 месец

До 79. Родостъпник си ти защото си срещу държавата, която е направила днес България да съществува като държава.

76

Анонимен

преди 1 месец

"А как точно Русия ще изчезне, за да я има България не е ясно..." - Не е важно дали е възможно и ако да, как. Важно е, че ти не можеш да напишеш "Аз съм съгласен Русия да изчезне от картата, ако това е единствената възможност България да остане на нея." ... И не можеш да го напишеш, защото за теб Русия е по-важна от България т.е. не си Българин!

75

Анонимен

преди 1 месец

В скоро време ще ив конфискуваме имотите на монголците в България.Бая пап лач се е навъдила.