153

Анонимен

преди 3 месеца

Сърбия не е в ЕС, и не се ползва от предимствата на свободно движение на стоки без мита, програми и фондове от ЕС и пак е по-напред от членката на ЕС и НАТО България, и заплатите в Сърбия са по-високи от България, и страната е уредена, а не разграден двор като България.

152

Анонимен

преди 3 месеца

Москва се готви изцяло да замести вноса на лекарства за страната. Производството на лекарства в града вече се е увеличило 2,5 пъти за пет години. Освен това един от най-мощните клъстери в Русия за производство на съвременни лекарства сега се формира на базата на Технополис Москва. Включва 11 компании, 8 завода вече работят. Фармацевтичният клъстер ще покрие повече от 80% от нуждите от вътрешни онкологични лекарства, каза Сергей Собянин.

151

Анонимен

преди 3 месеца

В събота в Будапеща се проведе мащабен "Марш на мира": около сто хиляди унгарци маршируваха по централните улици на града, протестирайки срещу военната помощ за Киев и участието на Запада в украинския конфликт. A българите гласуват за Бойко, Кирето и Пеевски, с надеждата след 35 години ручане на жабета и тях цървулковците миришещи на лук и вкиснало да ги сложат да седнат като равни на масата в клуба на богатите, а не да ги държат в задния двор с помещението за слугите.

150

www

преди 3 месеца

Явно тези от промяната са намерили с помощтана Бобоков кеша.

149

ЛЕНТАТА НАЗАД

преди 3 месеца

До сега в Бг , най-добре управляваха , ДПС и БСП !Те имат най-близки допирни точки !Останалите , наричани МУТРИ И ШАРЛАТАНИ , показаха какво НЕ МОГАТ !

148

Оф

преди 3 месеца

Айде стига сте избори, едни не могат да повярват, че ще се гласува за еди кой си, друго не могат да повярват в друго. Не им дреме на повечето за тези избори. Все тая.

147

35 години

преди 3 месеца

Това е половин живот. Половин живот минал в мизерия и мъка. А ако последните 35 години бяха лоши, следващите 35 ще бъдат ужасни. Нормално живяха по старите, при социализма, а сегашните млади хора след 30 години ще си спомнят днешния живот на техните родители и баби и дядовци пенсионери и ще им завиждат. Така ще мине живота, в мизерия.

146

Анонимен

преди 3 месеца

Да се кастрират наследниците на Бай Тошо - собственици на всички сингурелски партии и след кастрацията, всичко ще се оправи биологично!

145

Анонимен

преди 3 месеца

При положение , че гласуващите ще са под 18 % , то как биха си поделили %-тите първите 4-5 партии ... , на фона на гласуващи и не гласуващи . Герб преди на 1-во място с 8% / от гласували и не гласували / спечели , а сега му предстои с 4 % ... АКО МЕ РАЗБРАХТЕ !!

144

Анонимен

преди 3 месеца

Западняците презират славяните, в това число руснаци и българи, славянин значи слуга, роб - slave. Възраждане искат все едно слугите от задния двор да отидат при господаря и да кажат - искаме да седнем на масатата тук в твоята къща като равни, хайде да предоговорим условията. А другите слуги казват, не, сакън, сакън, нека си слугуваме, господаря може да ни изгони, и тогава оставаме на улицата - и верно ще останете на улицата, защото нищо не можете сами, кръгла нула сте без ЕС, всичко беше съсипано в България. Ще седите в задния двор, ще слугувате и даже трябва да сте благодарни.

143

до 161

преди 3 месеца

Да бе има, толкова се крият че чак самите те не знаят че подкрепят русия. Не зная на какви хапчета сте дъртофелите в тази страна

142

Анонимен

преди 3 месеца

Шарлатаните с 15 % след толкова крах не мога да повярвам че има хора гласуващи за тези наглеци

141

Анонимен

преди 3 месеца

Страни като Германия преживяват криза поради затварянето на газовите доставки от Русия. Германците трябваше да увеличат покупките на гориво от САЩ и Норвегия. Освен това се оказа, че нито скандинавците, нито американците са в състояние да затворят газовата дупка в Германия с обемите си. От началото на 2024 г. доставките на руски газ за Европа отново и значително започнаха да растат.

140

Анонимен

преди 3 месеца

Според това проучване ГЕРБ, ПП_ДБ и ДПС пак ще имат над 160 депутата. Значи правителство ще има. С втория мандат. На ротационен принцип с премиер за първите 9 месеца Академик Денков. Дежа вю.

139

Анонимен

преди 3 месеца

Всички клоуни, рапъри, шоумени, мутри и чалгари на борба за Кукубенд парламент! Ще обявят символична културна война на Русия! Чалгария Култур Култур! Слава на новите депутати Боко Пъдара, Тошо Свинара, Пеевски Шопара, Ицо Комара и Мишо Шамара!

138

Анонимен

преди 3 месеца

Джо даде разрешение да думкат по Москва, с Путин е свършено.

137

ТЕНКЮ ЗА ЦЕНЗУРАТА

преди 3 месеца

Всички пари в Бг , са в ДПС и герб .Така че само те могат да си позволяват да купуват гласове от всички партии .Всяка година има арестувани купувачи на гласове от герб и ДПС , и осъдени НЯМА , НЯМА И ДА ИМА !

136

Анонимен

преди 3 месеца

Споко на есен пак ще има избори.

135

Анонимен

преди 3 месеца

Светът уважава силата. Унищожаването на Запада в Европа няма да предизвика международно осъждане на Русия, а уважение. Всички веднага ще се възползват от шанса за рязко отслабване на САЩ. Много хора по света подкрепят Русия, но все още се страхуват да изразят подкрепата си открито.

134

Шоши Магнита

преди 3 месеца

След като се знаят резултатите защо се харчат пари за избори питам за БТВ