236

Анонимен

преди 1 месец

Тука пишеш каквото решиш, и си изправен пред щатни троловее за манипулации на написаното, следват инсинуации, обиди на опонента, липсва реален диалог, опорки, ***, цензура, отвратителен стил на модерация. Новините са като пропаганда. Примерно Румен Радив говори за мир, тука се дава дезинформационен преразказ на изказването му, няма видеоклип. Няма обективно поднасяне, хората да си преценят. Само пропаганда. Пълна цензура за дивия режим на Зеленски, опорката борили се за демакрация. Идииотия!!

235

ГАВРИЛ

преди 1 месец

На дъното на класацията са още Унгария ------- Toва ли е великата руска подметка Орбан?

234

Анонимен

преди 1 месец

Ама докога ще се сравнявате по свобода на словото с Русия, та вие настигнахте по цензура и задминахте Русия. Ако искате давайте към съюзниците ви демонокрации Саудитска Арабия, Турция, гледам и Филипините с нов стар мварионетен лидер хахаха инсталирали сте Фердинанд Маркос-младши ,малееей къртите мивки.

233

Анонимен

преди 1 месец

Американец ми казва - тяхната съдебна система има повече недъзи от българската. Избор на съдии и журита е позор за всяка съдебна система. Парите играят и превземат съдебната им система. Грамотен американец, ама го обиждат че е за Тръмп е не за Байдън ще е... Айде сравнявайте Тръмп и Байдън, сравнявайте Лом и Лондон.

232

Анонимен

преди 1 месец

"За вас свобадата на словото и информацията не е ценност." - Напротив. За нас свободата на словото и информацията е ценност. Да, покрай Ковид и Русия Запада кривна от правия път относно свободата на словото и информацията, но в сравнение с останалия свят (примерно Русия) е доста по-добре. Хайде отиди на Червения площад с плакат "Не на войната. Искаме мир." и да видим дали някой ще се интересува от свобода на словото и информацията или ще попаднеш в ареста. Тук пишеш каквото решиш, нали така?

231

Анонимен

преди 1 месец

Най добре ще е да се живее на някой друга Планета където царува правдата и истината и разумният начин на живот.

230

Анонимен

преди 1 месец

Че на запад е зле и става по-зле го казват всички. Щото народите на запад са се оставили в ръцете на безроден елит. Самата ви пропаганда си признава че нещата са зле. Да цитирам ли статии от тука. Пример Англия загива ако Русия завземе цяла Украйна. Това Росия Тудей даже не го пише. Вие сами си се гласите хахахаха. Проспериращи прошлаци. Оставете ни на мира, както вас не ви пука за нас, така и ние ви презираме натрапената ви """"помощ"""". По-добре не ни помагайте.

229

Анонимен

преди 1 месец

Тука тролещите за благото на Соросоизма срещу България едва ли сте от по-умната и по-работещата половина на българското население. Дървите се на ядрена свръхсила, като по този начин си придавате някаква измамна значимост, а вие сте никои, ако утре ви наредят да хвалите Русия почвате незабавно ще изпълните указанията на шефовете ви. За вас свобадата на словото и информацията не е ценност.

228

Рачо реже риба

преди 1 месец

По-голям търтей от *** няма .Те му показват статистика то пак ти обяснява как на запад е зле .....а той се осрал с 24 кредита ,няма две по лев в джоба и злобее за всичко

227

Анонимен

преди 1 месец

Фердинанд за обслужването на родината си Германия с кръвта на българските войски и с бъдещето на България е получавал огромна пожизнена пенсия от германската държава. Сега пренаписващите историята му натрапват останките тука, при положение, че даже синът му не го е пускал в България нито за миг.

226

Анонимен

преди 1 месец

"Помогни си сам, за да ти помогне и Господ" са казали хората, обаче много българи са на принципа "аз ще чакам бай Тошо да възкръсне" или "Русия като дойде, всичко ще тръгне по мед и масло за мен". Мързи го да учи, мързи го да работи, мързи го да си намери по-доходоносна работа, а после ЕС му е виновен. С такава философия в живота успех няма как да има. Бедни хора има навсякъде. Знаете ли какво е общото между тях - мързела и чакането на някой спасител (я Русия, я бай Тошо, я марсианците)...

225

Малко за политика

преди 1 месец

До Анонимен 225: Това, което си написал се отнася до "Паритет на покупателната способност" но не на глава от населението. Има разлика между двата показателя.

224

Анонимен

преди 1 месец

С войната и отказа за равноправно партньорство с Русия, вместо запада да срине руската държава и икономика сам се прекара.

223

Анонимен

преди 1 месец

По-мързеливи от западняците няма. В България къде има западняк, то тлъсто мързеливо, лентяй. Некадърни, нямат никакви трудови умения освен професията си. Прости, некулртурни, алкохолици, липсва обща култура.

222

Анонимен

преди 1 месец

Вземайте си кокалите на Фердинанд и комарджията и прокълнатия му род, върнете горите и обратно към шпионската централа в Кобург.

221

Анонимен

преди 1 месец

"До Анонимен - при соца когато бяхме с Русия се живееше много по-добре, сега в ЕС и НАТО е направи мизерия живота в сравнение с тогава." - За мързеливите не е добре в ЕС, така е. Който не го мързи да учи и да си търси хубава работа, си е добре. Не се сещам за някой образован и работлив човек, който да не прави поне по няколко хилядарки на месец. Виж мързеливи, които едвам свързват двата края познавам доста. "Ако сам не си помогнеш и Господ няма да ти помогне." И Русия също няма да ти помогне...

220

Анонимен

преди 1 месец

Опитете да лъжете колко сме били доблре преди 1944 година удрят на камък, защоно народната памет е жива. Мизерната ви тоталитарна фашистка царска България е опашкаря на Европа, даже след страни като Португалия и Съветския съюз по това време. Пълни мизерници. Само франкистка Испания е след България и донякъде Италия.

219

Анонимен

преди 1 месец

До Малко за политика "паритет на покупателната способност на глава от населението" - Русия е на първо място в Европа, и на пето място в света. Германия е на 6-то след Русия.

218

Анонимен

преди 1 месец

Холандия е 40 хиляди квадратни километра барабар с насипите срещу Северно море. Цар Калоян добре ги е изклал при Адрианопол и цара им малко е полетял от Лобната скала.

217

111

преди 1 месец

ДО 186--------- До 44г. в цяла Европа земята се ореше с *** ,тракторите и комбайните са след 50г.-60г. Ако не бяха комунистите още с газените лампи в калта щяхме да газим- това ли искаш да кажеш?