289

Анонимен

преди 4 месеца

По всичко личи, че САЩ се стремят да реализират варианта "ограничена ядрена война". Какво означава това - че САЩ и Русия няма да въвличат териториите на своите страни, тъй като ядрени действия на територията на тези две страни означава всеобща ядрена война със стратегическо ядрено оръжие - пълен ракетн ядрен обмен между Русия и САЩ. Всички останали - Китай, СК, Франция са peenuts в травнение с потенциала на САЩ и Русия. А територията на ЕС ще бъде напълно законна територия на водене на военни действия в ядрения конфликт.

288

Анонимен

преди 4 месеца

Киев няма да го взимат руснаците. Сергей Караганов каза в интервю, че Русия няма нужда от западна Украйна, след победата на Русия там могат да се установят миротворчески военни контингенти от страни като Иран, Китай, Индия, Пaкистан гарантиращи извънблоковия статут на Украйна, като в замяна за опазване на мира ще получат достъп до качествена украинска пшеница.

287

Анонимен

преди 4 месеца

Русия няма нужда от нови територии, и без това Русия е най-голямата и най-богатата държава в света. Русия ще си върне само своето - Харков, Днепропетровск, Николаев и Одеса. Останалата част от бившата УССР ще бъде демитализирана и изцяло под контрола на Русия с руски военни бази за гаранция на извънблоков военен статут, а политически ЕС ако иска да си я вземе за членка да си ги храни, там няма нито чернозем, нито полезни изкопаеми, нито икономика. И ЕС ако не ги иска - да се оправят както могат, техен проблем.

286

Гаранция -Франция

преди 4 месеца

Украйна беше 4 та ядрена сила след 1991г. САШ, Англия и Русия ги навиха да си дадат оръжието на руснаците с договора в Будапеща като гарантираха границите и...

285

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

284

Анонимен

преди 4 месеца

Ами прави си каквото си искаш и където искаш бе, никой не се интересува от теб, какво ми сипеш тука словоизлияния и ми пишеш фермани за историята на твоя живот, айде много здраве, изчезвай с лаптопа.-- Капейка, ти май не схващаш? То нормално де, няма как да си трето поколение роб на колхозниците и да схванеш веднага. Аз правя каквото си искам и няма кАпейка да ми обясни какво да правя. Та пак питам, ако вгзраждането не състави правителство вие *** ше идете ли при путинарския рай?

283

Анонимен

преди 4 месеца

До До що 306/311 Ъъъъ, верно ли, и какво работиш? За некое мутре на което парите са му от руснаците, или за някоя фирма като шофьорче, което работи за западни шефове?

282

Анонимен

преди 4 месеца

Чакаме рундьо да си каже тежката дума, след като му свърши мандата. До тогава тиквата пак ще се кефи на държавната джипка.

281

Анонимен

преди 4 месеца

До Христо Христов В Париж по кафенетата така ли разправят?

280

До що 306

преди 4 месеца

Щото вие ходите като просяци по света да берете ягоди. Ние смя си вкъщи, така както в САЩ няма да работя, така и в Русия няма. Аз съм българин и си живея в България. Да, русофил съм, но не ходя ничиа гъъъз да ближа.

279

в Украйна

преди 4 месеца

се видя кой - кой е, и кой какво може.

278

Анонимен

преди 4 месеца

Ами прави си каквото си искаш и където искаш бе, никой не се интересува от теб, какво ми сипеш тука словоизлияния и ми пишеш фермани за историята на твоя живот, айде много здраве, изчезвай с лаптопа.

277

Пцифист

преди 4 месеца

Несъм нито за едните нито за другите. Славяни срещу славяни да се оправят. Защо трябва да съм страна и да ми викат русофоб или фил-безразлични са ми. Със арабите и евреите също-семити срещу семити. За какво всеки проблем да го мислим ние да си се оправят помежду си щом се имат за по-велики от братята си по-произход. Мене ме бърка да има пътища ,чиста природа и българска храна без ГМО в магазина. За кого да гласувам за това ? Засега съм за ИТН...

276

Анонимен

преди 4 месеца

Що ни една кАпейка неще да иде в рая на пРосията?!? Никой не му се пуска топлия и удобен диван в ЕС, а?

275

ВЪПРОС

преди 4 месеца

Всички знаем че НАТО нападна Русия .

274

Анонимен

преди 4 месеца

Големият проблем на Русия е Украйна, а не Германия и Европа. Русия може да унищожи Европа за минути ако е необходимо, но с Украйна западът добре я хвана и сега я разиграва.

273

Анонимен

преди 4 месеца

Българина, за разлика от немеца, се мисли за нещо повече от земята и родината си и бяга да служи на чужди държави.

272

Русия

преди 4 месеца

Тез лягат и стават с Русия. Ама Москва беши ф Берлин, ама Бирлин никуга ф Москва.

271

Анонимен

преди 4 месеца

Заминавай където искаш, това си е твоя работа, никой не се интересува от теб, взимай си и лаптопа и вибратора, не се грижи за другите, гледай си твоя живот.--- Хахах aма *** нали това ви обяснявам ве, че аз правя каквото си искам ама вие живеете с баба си и и щипете от пенсията да си платите нета и планета ве. А ако не съставят правителство от вгзразждане и не направите България като пРосия тогава вие ше идете ли в миризерията при колхозниците или пак ше кесите в ЕС, че по-лесно?

270

Анонимен

преди 4 месеца

Сталин се застъпи Германия да остане като държава след войната, а Горбачов допусна обединението на двете Германии.