338

курвата украйна

преди 1 месец

Вместо да се обединят срещу агресора, те избягаха, вместо жените да работят на нощни смени в стоманолеярните да произвеждат снаряди както рускините през Великата отечествена, да отидат медицински сестри на фронта да спасяват ранените под грохота на снарядите, те укрокypвичките избягаха да забременяват от французи, белгийци, немци за да могат да останат в западна Европа, вече много са родили деца от местните. А мъжете се дегизират като жени за да избягат от Украйна.

337

А бе

преди 1 месец

Няма ако,няма недей и по-трудно става.Милиарди ще трябват,за да се възстанови инфраструктурата,но население отде?Тези у нас ще се върнат ли там,които са там достатъчни ли са като работна ръка.От Брюксел ще пратят европейци да се заселят там ли?А те пък отишли.И южен Виетнам гака си отиде,въпреки че там американци на място воюваха.Кайман каймана не гони,да му мислят дребосъците.

336

Анонимен

преди 1 месец

Скоро англо-саксонците ще видят десет слънца

335

Анонимен

преди 1 месец

САЩ няма да участват. Театъра на военните действия при ядрена война ще бъде на територията на ЕС, първи ще изгорят източноевропейските подлоrи, Франция и Англия.

334

Анони

преди 1 месец

Ами каква никаква

333

Българин

преди 1 месец

Сега ние българите трябва да се готвим за голяма война. Цяла Европа се готви за голяма война. Ако искаме да живеем в демокрация, трябва да се готвим за война с Русия. Демокрацията е най-великото благо дадено на човечеството и трябва да се защитава на всяка цена и всякакви жертви.

332

Анонимен

преди 1 месец

Една ракета САРМАТ над ЕС и еврогейовете ще си правят хевънли гей парад.

331

Анонимен

преди 1 месец

Ако Русия победи в Украйна, българите ще ровят в кофите за отпадъци за огризки от храна и ще живеят без канализация и ще ползват външни тоалетни.

330

Анонимен

преди 1 месец

Няколко ядрени ракети над москва и питер и е Сибир ще празнуват освобождението си от руско робство.

329

Българин

преди 1 месец

Страхувам се, че България може отново да изпадне под влиянието на Русия. По-добре дъщеря ми като стане на 14 години да може свободно и демократично да си ампутира гърдите и да си смени пола да стане мъж ако така е решила и да живее щастливо, отколкото да изпаднем под влиянието на Русия и дъщеря ми да изнемогва да сглобява денонощно снаряди в подземията на путинските военни заводи на коричка хляб и чаша вода дневна дажба.4

328

Анонимен

преди 1 месец

До 349 Аргументирай се. Защо пък Украйна да е *** територия?

327

Анонимен

преди 1 месец

ЕС е един голям град, цялото население на ЕС живее в един голям град. 106 души на квадратен километър, срещу 8 души на км2 в Русия. Няколко залпа на САРМАТ и населението на ЕС ще изчезне за минути.

326

Безмозъчен тръст

преди 1 месец

Украйна няма да победи. Плановете на САЩ за разчленяване на РФ няма да се осъществят. Европа ще е жертвана заради амбициите на англо-саксонците. Колкото повече европейците вярват на лъжите им, толкова повече ще затъват. А това прави щастливи господарите зад океана. Вижте какво стана с Германия. . А това, че Русия ще нападне някой друг е поредната гадна измислица на бъдещите губещи.

325

Анонимен

преди 1 месец

Ако русия победи, за България се очертава венецуелски сценарий. Всичко ще е собственост на руския господар, а незаминалите българи ще градят комунизъм за по 2$ месечно. Това е руския мир.

324

до246

преди 1 месец

Като няма значение цената,защо не си доброволец на фронта или само лаеш ,,дайте да дадете,аз ще давам акъл''

323

Анонимен

преди 1 месец

Нека Русия да размаже тъпата Украйна, която всъщност е една територия, а не държава!

322

Пян_Гъ

преди 1 месец

Да добавя към "Така е:" -- Израел (т.е. САЩ) пропуснаха точно толкова ракети, колкото на иранците им трябваше, за да поразят 3 военни обекта. При положение че Израел/САЩ бяха предупредени!!! Ами ако не бяха??? Тогава??? Излиза, че ще има Израел само докато е изгодно на Иран...

321

Анонимен

преди 1 месец

Ще спечели войната този, коййто живее нашироко и има под земята си ресурси. В този ред на мисли, ние няма да я спечелим. Да не се набутваме излишно.

320

Анонимен

преди 1 месец

Разбира се, че при ядрен конфликт Русия ще пострада. Руското ПВО няма да може да свали всичко, а и Европа не разполага с много тактически ядрени оръжия, а Франция и Англия ще бъдат унищожени за минути със стратегически удари. Но при всички сценарии нещо ще долети и до Русия. Докато ЕС ще бъде изтрито коренно от лицето на земята, всички ще умрат.

319

Гошо

преди 1 месец

Европа се пробуждала, походи за мир в Унгария... А народа в Руската империя да се пробуди и да поиска мир! Хайде де!? Защо пък те да не искат мир? В края на краищата от кого зависи мира? Кой започна и кой може да сложи край на войната? Ами помислете господа "миротворци"! Мислете... Другото е копейки - разбирате какво имам предвид