132

Рубладжия

преди 3 месеца

Той взима 2 милиона златни франка от руския император Николай Втори, за да сключи Балканския съюз - това се криеше преди 1989 г. Парите ги взема, за да построи новия дворец във Врана, където ще бъде погребан.

131

Анонимен

преди 3 месеца

За 800 дни си върна имотите,а днес започна да ги пълни с труупове!

130

Анонимен

преди 3 месеца

Титла НВ в България няма, само в главите на журналистите. Няма лошо, че са го докарали някогашния цар, но не е бог знае какво за народа. Щом това е последната му воля е добре, че след 76 г. се е случило.

129

Анонимен

преди 3 месеца

Нямам нищо против това събитие! Един немец живял в България,да бъде погребан тук!!! Симеон може да бъде спокоен вече! България Никога повече,няма да бъде Монархия!!!

128

Анонимен

преди 3 месеца

Само Путин може да ни избере читав управник.

127

Проклет

преди 3 месеца

Проклет да си и ти и цялото ти поколение пред теб и след теб . Кърлежи долни

126

Тоа

преди 3 месеца

Офчеглавец ненакраден няма ли поне в затвора да го вкараме за измама на наивници с користна цел?

125

Анонимен

преди 3 месеца

Много лош, но сега от 7 милиона, не можем да изберем по-малко лош!

124

Христо Христов

преди 3 месеца

Историята е, че съвременниците му, дето са се били за обединение на свободна и независима България са изгонили немския гей, а сегашните евроатлантически про'с'таци го върнаха. Това е.

123

Анонимен

преди 3 месеца

Дядо Симо кога ще го погребваме, че много се заседя?

122

Симо Хазарта

преди 3 месеца

Днес за малко да ударя трите бара и да избия предните загуби но уви ! Някой има ли 200 000 лева да ми даде на заем, обещавам да му ги върна не по - късно от 800 часа ?

121

Анонимен

преди 3 месеца

Още 800 дни ти даваме, само изгони Бойко

120

Боко и ШИШИ

преди 3 месеца

Никога повече комунисти мачкали България лагери затвори ГЕРБ ДПС ИТН БСП и Радев слуга на СССР и възбуждане -Атака и НДСВ НФСБ ВМРО бандата на прехода!!!!!всички ревът срещу ПП ДБ защото им объркаха сметките!!!! Хора гласувайте за които си решите но после да не страдате със замразени доходи и ниски заплати!!! Цялата ни фамилия ще гласуваме за ПП ДБ защото искаме България да бъде европейска държава а не КО ЧИНА на Боко тиквата и Пеевски свинята

119

Слава

преди 3 месеца

КПСС.... БКП!

118

Анонимен

преди 3 месеца

Като за две национални катастрофи натресени от цар Фердо за болните му амбиции бива , история било . Внук му да се омита барабар с тленните си останки , него в некое казино да го положат .

117

Анонимен

преди 3 месеца

Радвам се, че съм син на народ, достатъчно малък, за да върши големи глyпoсти! Аз, Севаст Огнян, бех при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишман царя и затова все още го има Българския Народ!

116

Анонимен

преди 3 месеца

Единият с кални обувки, другата от отбора по щанги. Все пак са си у дома. Симеон нещастни! Добре, че княгинята малко придава тържественост. И за какво им е тази помпозност и натегачество на Главчев с гвардейци да препогребат една торбичка кости!

115

Рибар

преди 3 месеца

Братушките влезнаха в Харков.

114

Овце сте

преди 3 месеца

Тези ***, които довлякоха останките на този проклет чужденец, довел ни до две национални катастрофи, ще ни доведат и до Третата и последната национална катастрофа.

113

Анонимен

преди 3 месеца

Ако бяхте нормален народ, изобщо нямаше да допускате подобни монархически глупости в републиката. Нормалните хора отдавна са разбрали, че всяка монархия е зло. Неслучайно всеки римлянин в древната Римска република е полагал клетва никога да не слугува на цар.