10

Пацифист

преди 1 месец

Малеев, този как дразни, баси посерк-оото.Целия свят се преобърна заради тази никому неизвестна о'срайна, иска всеки да въвлече в лъжите си и глупостите дето ръси.

9

MACV-SOG

преди 1 месец

руснаците )лавров, песков) казаха още в момента, в който се обяви конференцията, че не смятат Швейцария за неутрална държава и няма да присъстват. това е повече от 2 месеца вече. как именно ще я провали ПТН като не присъства? от 160 поканени държави към момента са приели 50, и повечето дори не са на ниво "външен министър", камо ли президент. или президент с изтекъл мандат, отменил изборите. ще си говорят пак същите нато/ес "лидери", чиито военни заводи имат интерес да продължи касапницата.

8

И

преди 1 месец

какъв колега на Путим може да е това същество?

7

По същество

преди 1 месец

Разбра се, че повечето страни по света няма да идат, а тези които ще идат отиват за да кажат, че не са съгласни да се поставят условия без диалог. И ето зельо писна, че омнипотентния Путин я проваля и много го било страх.

6

Анонимен

преди 1 месец

Та за какво ще да е тая среща,след като Русия и Путин няма да участват в нея?Освен наркозависимото да проси пак пари и железа,други резултати и ползи едва ли ще има от нея!

5

ТОЯ НАЦИСТ на ФОТОТУ

преди 1 месец

Е ЗАБРАНИЛ ИЗУЧАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ОТ НАШЕТО МАЛЦИНСТВО В УКРАЙНА

4

Анонимен

преди 1 месец

То без това байдън няма да ходи нито китай такаче се върни в Полша в землянката където се криеш гад фашиска

3

Анонимен

преди 1 месец

На тоя му изтече срока на годност на 21.05.2024 г. Кога ще са изборите в демократическа украйна? Русия ще подписва мир само с лигитимни управници.

2

Чук

преди 1 месец

Ами поканете ги пък да видим дали ще имат такива стремежи...

1

Христо Христов

преди 1 месец

Егати и'ота! Не о това е съдбата на евроатлантиците!