65

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 82 99.9 процента от "русофилите" пишат от ЕС или друг "прогнили" западни държави. Смях Никой не иска в руския рай, който рекламира. Що така бе?

64

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 80 Така като гледам редовно ходиш на гурбет в "Дойчистаня", та май пак лицемерие някакво. Време е "ви си сложиш попото там де ти е устата" и да бегаш в руския рай. П.С. Знам, че никога няма да го направиш, каквото и да ти струва.

63

Анонимен

преди 1 месец

На този етап западната върхушка в ЕС вече е взела съдбоносното решение. Има "консенсус" така да се каже. От тук натам ще има много пропаганда и поетапно включване на европейците в директни военни операции на украинския фронт. Направиха неизбежна нова голяма война в Европа. А ние всички им помагахме, замъглени от алчност за "европейски фондове" и бързо забогатяване в "богатия клуб". Сега предстои да защитим тези ценности с живота си.

62

Анонимен

преди 1 месец

пичове дойчистаня събирал доброволци. опитват една бригадаа за литва да съберта. за сега има 10. гледам сте много ербап и подръжници на украйна и европейските ценности. предлагам ви да сложите попотата там де са ви устите и да се запишете. ще напрвите жените си горди, децата ви ще пеят песните от евровизия във ваша чест, ще напляскате руснаците а може и кремъл да щурмувате и да вземете скалпа на путин. безценно. за всичко останало заемче от банката и ипотека до живот. и здраво ваксини.

61

Сата НАТО

преди 1 месец

Войната не може да свърши без Просията да си поеме разходите по възстановяване на всички щети. Така че в крайна сметка тая държава или ще рухне и ще плаща или ще колабира и ще се превърне в Северна Корея 2.

60

Христо Христов

преди 1 месец

До 70 "Този на следващите избори няма да хване и 4% процента наедно със зелените комунисти с които е в коалиция." - ще хване, защото немците СА същите про'с'таци кат неграмотния матрял у нас.

59

Христо Христов

преди 1 месец

До 61 "Мир, мир трябва на всички, а не оръжие!" - каза про'с'такът който след две седмици ПАК ще гласува Гебрев да получи нови поръчки за снаряди.

58

Сата НАТО

преди 1 месец

Преди четири дни Украйна строши един стратегически важен обект на Просията - радар за ранно предупреждение, което е пробив в противоракетната отбрана на цялата ***. Затова сега всички седят и чакат рекцията на Путин. А на него не му стиска да реагира и се прави на неразбрал.

57

Dodo

преди 1 месец

Този на следващите избори няма да хване и 4% процента наедно със зелените комунисти с които е в коалиция.

56

Христо Христов

преди 1 месец

До 63 "Германия и Франция тикат всички народи на континента в тази война" - ми след като у нас 85% гласуват да ги командват от Берлин, Лондон, Париж и Вашингтон,нека бъде така! Аз лошо не виждам. След 2 седмици същите 85% про'с'таци ПАК ще гласувате за война. И дано я получите час по-скоро!

55

ами

преди 1 месец

Жалко за Украйна

54

Историк

преди 1 месец

Русия носи пълната отговорност за тази война която започна и всички произлизащи от нея бъдещи ескалации.

53

Христо Христов

преди 1 месец

До 42 "... на гърба на честните добри граждани на ЕС." - мухаха... Какви "честни граждани" на ЕС бе пич? Я си спомни какво ВИ каза Тиквата преди 2 години?! Само мачкане заслужават европеидните про'с'таци!

52

Анонимен

преди 1 месец

Германия и Франция тикат всички народи на континента в тази война. Тоталитарната ЕС вижда оцеляването си само през кръвопролитна война с Руската федерация. И вече ясно се вижда, че подготовката за това е започнала. Твърде късно е тази катастрофа да бъде предотвратена.

51

Анонимен

преди 1 месец

Не си играйте с "огъня". Ще пламне и изгори целият свят. Мир, мир трябва на всички, а не оръжие!

50

Анонимен

преди 1 месец

дедо му на този нацист си е оставил кокаляците при сталинград или е копал уран някъде из сибир и му държи влага на насрания старчески ***. мирише на оцет влечугото тръгнало да решава за цяла европа.

49

L.

преди 1 месец

Ще се усетят швабите, но вече ще е късно.

48

Христо Христов

преди 1 месец

До 48 "Германия и Франция, т.нар. "лидери на Европа" са пряко отговорни..." - Ц. Пряко отговорните СТЕ про'с'таците дето гласувате за тях и техния ЕС. Дано по-скоро има мобилизация за вас. ВИЕ СТЕ ненужни за България.

47

Заради

преди 1 месец

Такива страхливи мушмороци оня ще си развява коня докъдето си иска.Отврат.

46

Анонимен

преди 1 месец

Копейките се възпалиха от сутринта. Дадоха им кокал, ама ще се окаже пластмасов след няколко дни, хаха