71

Василев

преди 1 месец

Това е позицията на роба, и манталитет на седем вековно мислене, това е позицията на Радев и на всички български държавници и политици, които са ни вкарали в националните катастрофи!Винаги застават на първо четене в позицията на силния срещу слабия, и винаги така сме си избирали съюзите, а не виждат че силата на човешките качества като морал, достойнство, съвест, толерантност, винаги побеждават преднамерената необоснована агресия на всяка цена!Агент Латиша Шерууд!ЦРУ!!!

70

Българин

преди 1 месец

Българи, да заколим турското прасе!

69

Анонимен

преди 1 месец

Този да бъде изваден от списъка се протърка от плонжове пред Посолството

68

Анонимен

преди 1 месец

Искам да попитам това корумпи лично той като какво се вижда при евентуални военни действия , като важен фактор ли за нацията , надлежно охраняван и крит по бункери ? Има всички телесни дадености , да върви да запуши с тях някой пробив в украинската отбрана

67

Джордж Оруел

преди 1 месец

Аналогична ситуация: германските войски напредват и СССР е пред пълен разгром. САЩ сключват сепаративен мир с Германия, за да предотвратят по-нататъшното разрастване на войната и многобройните жертви. Всъщност още древните са били наясно: ако една война е неизбежна, но ти не искаш да воюваш, само я отлагаш. Войната рано или по-късно ще те застигне, но вече ще е на твоя територия! Диктатори като Путин разбират само един език: езикът на силата. За тях дипломацията е езикът на слабите!

66

РАДЕВ и ОРБАН...

преди 1 месец

ФИЦО И РАИСИ...СЪТРУДНИЦИ НА ФФАШИСТКИЯ РЕЖИМ В БЛАТАТА

65

Анонимен

преди 1 месец

Тоя шоп пар докога ще ни го навират? Изчезвай ***!!!!!

64

Анонимен

преди 1 месец

90% от България подкрепят Президента Радев

63

Василев

преди 1 месец

С производство не се вдига инфлацията, а се вдига с печатане ,теглене на нови дългове и после раздаване на калпак!Агент Глен Холдън!ЦРУ!!!

62

Анонимен

преди 1 месец

Ако има нова сглобка ще върнат казармата! Бас ловя!

61

Анонимен

преди 1 месец

До Василев 72. Ти кво печелиш от производството на военните заводи ? Инфлация и непрекъснато повишаване на цените. Друго нищо.

60

Анонимен

преди 1 месец

Щом и Орбан миналата седмица заяви,че иска да преразгледа отношенията на Унгария с НАТО щото го натискат за повече пари и да даде войници за една европейска армия за подпомагане на Украйна значи е ясно че са решили Източна Европа да бъде пушечно месо във войната.Щото те американците ще дадат пари и оръжие,ама още урки не могат да сътворят...

59

Анонимен

преди 1 месец

Раша няма да ни нападне ве промити русофилчета, тя напада тези които са извън НАТО, а и на Путин не му остават още много години живот :)))

58

Василев

преди 1 месец

Може да си пишете и бришете колкото си искате, но истината е че схемата работи добре!България може да реализира стотици милиарди доларки от тази война!Радев плямпа едно, Пеевски,Нинова и Бойко друго, а през това време военните заводи работят 24 часа и не смогват от поръчки!Браво , евала, в политиката няма морал, важно е да са защитени българските интереси,!Как се вдигат пенсиите , не с хартийки и билетчета за транспорт, а с пари!Животът е жесток селяни прости!Агент Кристофър Долтън!ЦРУ!!!

57

Анонимен

преди 1 месец

64, ако Сви нчо не го уредиш по Коледа, напролет ще стане голяма Сви ня!

56

Анонимен

преди 1 месец

Радев и останалите генерали-предатели просто трябва да се избият. Това е стандартна процедура по време на война.

55

Анонимен

преди 1 месец

Пейчооглу да си гледа бейството да се подчинява на везира и да не се занимава с неща от които нищо не разбира.

54

АУТСАЙДЕР

преди 1 месец

РАДЕВ КОГА ЩЕ СЕ СРЕЩНЕ И С КИМ ЧЕН?.. И ТОЙ, КАТО ППУТИН-САМО С ТАКИВА СЕ СРЕЩА,....ДРУГИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ НЕ ГО ББРЪСНАТ ЗА ШЛИВА..

53

гневен мъж

преди 1 месец

Грух-грух,нагъл разбойнк съм аз,на в затвора ще влезна,все пак.

52

до 50

преди 1 месец

А натовските окупатори не трябва ли също да напуснат някои световни дестинации, господине!? Точно заради техните ламтежи стават всички бъркотии! Когато са били далеч от Крим, Хрушчов е подарил Крим, Донбас, Харков, Одеса, Кривой рок, Киев и ред местности на Украйна, за по добро администриране! Путин и още би им дал, ако са братски настроени, а не да вкарват лисицата при бащините му юрдечки! Но, като не искат - исторически развод - да си вземат Лвов и Ивано - Франковск и да вървят да ядат банани!