53

Анонимен

преди 1 месец

Ето, че имало и свестни германци, като тези момчета.

52

Франк

преди 1 месец

Никакъв скандал няма, това са нормани неща Дойче Веле. На всяко действие си има противодействие. Хитлер навремето не е взел властта със сила, те хората са го избрали. Свиквайте, историята се повтаря, ще му дойде краят на либерализма и толерастията. Ами после?

51

Анонимен

преди 1 месец

Я да пробват да са подигравателни към наште братчеди, които ходят на глутници. Онзи ден говорих с една Германка, видяла, че компютъра ми бил на кирилица и ме пита от 100-200 години ли пишем на кирилица. Казах й от 9ти век сме с кирилица. Тя ме гледа невярващо. Куклооо, ний не сме от вчера и сме лъгани милиони пъти. Прозрачни сте ни всите западналяци.

50

той беше

преди 1 месец

прав

49

Ххх

преди 1 месец

Демокрация!

48

Анонимен

преди 1 месец

Има и Расисти немци но най Брутални са Расисти те със бежански пройзход придошли от други континенти, и Азиятците, европейските имигранти придошли от Португалия Италия, Полша, Испания, Гърция, също са Расисти защото те са родени във Германистан и мразят новите имигранти, от България ромъния но в Соросов. И ят Германистан расизъм се счита само когато си със ч е р н а или м у р га в а кожа или със дръпнати очи някаде из Южна Азия.

47

Анонимен

преди 1 месец

Какво ни интересува това, нас бедните българи?

46

Анонимен

преди 1 месец

Не всички немци харесват Хитлер само простите,още повече че Хитлер не е чист генетично немец. Един възрастен немец нали дядото бил тогава на 17 години го мобилизират на сила и на фронта но той не искал да убива и се криел по горите2013 беше на 80 и нещо години. Както сега във окрайна използват простите окрайнци за война срещу Русия.

45

Реалист

преди 1 месец

Не да само богаташчетата. Поне 90 процента от германците също мислят така.

44

Папо

преди 1 месец

Работил съм с Германци и ми направи впечатление,че на арабите не смеят нищо да кажат и ги е страх от тях, но към нас източноевропейците са много подигравателни и агресивни.

43

Анонимен

преди 1 месец

Рев суруспийски.

42

SS Ulaf Scholtz

преди 1 месец

Какво очаквате като знаете кой управлява сега Германия?

41

Капитанът

преди 1 месец

В деветашката пещера до Ловеч , е намерен фрагмент от керамика на над 10. хил.години с изобразени няколко пречупени кръста. Така ,че тук сме хиляди години по напред от смешните германци .

40

младен

преди 1 месец

"...а един сякаш загатва хитлеристкия поздрав" В *** може да врещят по хитлристки ама в Джерманско не!!! Ко стана са, а?

39

Дедо

преди 1 месец

Всички германци са такива ,обаче го таят в себе си. Нито съжаляват за ВСВ нито искат да се извиняват. В тях генетично е вкоренено ,че са по висши хора от другите и заслужават да са господари.

38

Анонимен

преди 1 месец

Е защо Германия да не е за германците !

37

Анонимен

преди 1 месец

Двамата уволнени да отидат за политици за алтернатива за германия. Вече им направиха достатъчно реклама да ги изберат. Ако там не ги искат - да основат нова партия бялото братство. А за възмутените - колко некоректно е да го кажеш с глас и покажеш с жест. Нищо, че всички бели си мислим същото! Каква лицемерност, типична за немчугистан. Те вече си имат поне 6 микиона реззенки от туркието с немски аусвайс. Германия е и за тях! Свиквайте. Ще ви пратим още наши сто липиновци и най-вече липиновки +

36

Анонимен

преди 1 месец

Руските ресурси, с германските технологии, имаха нужда от евтина работна ръка! Но палачинката се обърна!

35

анонимен

преди 1 месец

А Путин, завалията, фашисти и нацисти в Украйна търси...

34

Мохамад германеца

преди 1 месец

Вай,и аз съм потресен.