154

Анонимен

преди 1 месец

Нали ги показаха предложенията на Русия, освен окупираните земи, те искаха и още толкова които са под украински контрол да влязат в Русия! Искаха пълна демилитаризация на Украйна за да я заграбят! Кой ще приеме такива условия, няма такава държава! Никой Запад не ги е карал, това са пропагандни лъжи, те никога не са били готови да приемат такъв позор!

153

82-ОМБР

преди 1 месец

Как е бюджета копейки! "Първата" икономика развива ли се;))))

152

Анонимен

преди 1 месец

Путин казал ли е това в интервю? Ако не е, тогава не ни интересуват напъните на институтчето да гарантира финансирането си.

151

Анонимен

преди 1 месец

Онзи ден разправяше, че операцията вървяла по план, а сега вече предлага мир. Ясно е, че лъже, както винаги. Путин е завършен лъжец. Смятай какъв човек трябва да си, за да му се възхищаваш. :)))

150

Мир ще има

преди 1 месец

Мирът поскъпва всеки ден.Мечката иска все по-голям дар,а когато няма какво да иска повече ще обяви че мирът е настъпил,а чичо Сам ще си лекува насиленото око.

149

Наблюдател

преди 1 месец

Какво постигнаха хората, оказали се в окупираните територии...руски паспорт, след което повиквателна,... и хайде на фронта, да воюват с тези, с които довчера си живял свободно и нормално! И защо, защото на Кремълският фюрер му хрумнало да хвърли Русия във война, за да се задържи във властта! Пълна перверзия!

148

82-ОМБР

преди 1 месец

До 159 Ха-хха-ха Ам,че копейки вии по копейски сте свикнали,но ходи казвай в могучая кой какво да прави! Тука не вървиш,освен за забавление в театрото;)))

147

Анонимен

преди 1 месец

И защо Путин започва война след това след 1 месец им предлага мир? И то напълно приемлив? Малко не звучи свързано, не че го слуша главата де, но той винаги е лъгал!

146

Анонимен

преди 1 месец

Боже спаси България.Голяма чума е налегнала страната ни, като Африкански скакалци.Много неграмотен русофил, много мъка.

145

Анонимен

преди 1 месец

Мир ще има, когато Русия се изтегли от окупираните земи и изплати репарации на Украйна.

144

учуден

преди 1 месец

Как спи с тоя силикон в бузите.....

143

82-ОМБР

преди 1 месец

Няма вече пушечно месо в блатная,така че лудия кремълски пурпорногъз бабун проси мир;))) Мир няма!!! Мир ще има когато пожелае САЩ,а не чиборашка!

142

До 154

преди 1 месец

Да ама не е вярно! Условията бяха пълна капитулация на Украйна, преговорите нямаха и два дена!

141

Точен

преди 1 месец

Да, украйна е обект 404.

140

Анонимен

преди 1 месец

Путин воистина хочеть война.

139

Двойните стандарти

преди 1 месец

Май някой забравиха че Русия беше готова да подпише мир в Истанбул но запада спря Украйна да подпише ?!

138

Териториален

преди 1 месец

Да копейки или не с Украйна е свършено, освен това сега те ще правят правителство, а евровизия представи упадъка на евроатлантическа Европа, да живее Леврото!!!!!

137

Сандо

преди 1 месец

преговори няма да има! Зеленски е обявен за издирване за тероризъм, а с терористи не се преговаря, също и мандата на правителството е изтекъл - нелигитимно е. Спрете ги рашките ако можете. Преговорите ще са след пълната капитулация !!!

136

До 150

преди 1 месец

Не е цял живот, 3 века и нещо е! Били са хетманство в Полша , искали са повече права и са направили грубата греша, хетман Богдан Хмелницки да поиска военна помощ от Московия! А тия вече дето се намират, всеки знае, заминаване няма! И ние го знаем това вече 150 години!

135

82-ОМБР

преди 1 месец

До 150 Е значи могучная яде пердах от неопределено световно понятие! Това не е ОК за неиния блатен реитинг!