62

ген. Лукова главичка

преди 1 месец

Здравейте мерзавци русофоби. Как сте murVi? Как върви укро контранаступа? Стигнахте ли до Крим, а Москва кога ще завладявате?

61

Архиваря

преди 1 месец

Това го прогнозирах още след срещата на Путин със Си Дзинпин, въпреки че копейките отчаяно не искаха да повярват и ми слагаха минуси! Дето "3-дневното СВО" се оказа пълна катастрофа е едно на ръка, но явно Си Дзинпин е поставил такива тежки условия, че в Кремъл са осъзнали че ги води за носа, и трябва да избират дали да станат второстепенен китайски васал, или да търсят сближение със Запада...

60

Анонимен

преди 1 месец

Путин изобщо не трябва да се занимава с преговори, да почва с ракетите по западняците, какви са тия цветя и приказки толкова време? Съвсем явно е че западняците си го просят и няма мозък в клиентелата на янките. Като издумка няколко западни командни центъра ще почнат да падат либерастите на Сорос от власт, сами ще бягат по острови да се крият. Какво ги бави още? Ако беше Сталин досега да е изпържил и щатите и да е забравил.

59

Краварски к0пт0р

преди 1 месец

Кога ще са изборите в уссрайна? Зелената др0га в Киев вече не е лигитимен, изтече му мандата.

58

Айде бе

преди 1 месец

Мечти мечти. Руснаците обикновено спират войните в Берлин или Париж. Нещо като навик им е. Като срещнеш мечка бягаш или сваляш гащите. Та така с германците и французите.

57

Краваророб

преди 1 месец

Русия тепърва започва да загравя. Имате само 2 шанса русофоби.Либо сдатся либо сдохнуть!!!

56

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Това не е вярно. Путин днес каза, че ще има преговори, само при условие, че се изпълнят целите на специалната военна операция. Те са:Денацификажия, демилитаризация, никакво НАТО за Украйна и всички превзети територии, които са честно казано колкото две Българии. Който иска може да провери на картата.

55

Анонимен

преди 1 месец

Още няколко месеца ATACMS и Himars по руските чутури и ще се предадат.

54

Явно ,

преди 1 месец

...че пушилката, че.Путин искал "мир", е предназначена за вътрешна употреба ,след като в Швейцария се събира Международната общност да обсъжда мира! Путин там, не е поканен! И за да се покаже пред крепостните, колко е "справедлив", им пуска залъгалки! На този отдавна никой не му вярва, и даже в Китай са го сложили на пързалката!

53

Слава Урине

преди 1 месец

Мъжете живеещи в новите територии на Русия, ДНР, ЛНР, Запорожие и Херсон могат да си ходят където пожелаят, а мъжете в така наречената украйна не могат да ходят никъде, освен на фронта и да умрат за Зелената гнида и Бай Дрън Деменцията къде си 4ишка в крачолите. Вашата демокрация се провали русофобчета, вие сами се иzдрискахте на нея хахахахаха

52

Анонимен

преди 1 месец

Декември месец щяло да се разбере какви ги е надробил Путин с Китай. Вече е ясно. Президентът Путин даде разрешение на КНР да си прибере остров Тайван. Китайските морски и въздушни флотове вече тръгнаха да го обкръжават и блокират по въздух и вода.

51

Анонимен

преди 1 месец

Путин май е осъзнал, че е обречен и се готви да бяга в Северна Корея!

50

Анонимен

преди 1 месец

Русия напредва по цялата фронтова линия. Мачка наред. Предавайте се демократи, предавайте се нацяги, предавайте се натовци еврогеiци! В противен случай сте 2х2х1. Ще идете всички при бандера, чърчил, линкълн, желю и ген. луков.

49

Евроатлантик

преди 1 месец

Русия ще вдига белия флаг. Няма как Путин да воюва вечно срещу целия цивилизован свят.

48

Анонимен

преди 1 месец

Въй, туй Пууутю ли е?

47

Анонимен

преди 1 месец

До Мангизите са кът, а? Мислиш ли, че за страна като Русия мангизите са кът. Къде ви намират такива...

46

Анонимен

преди 1 месец

На туй фото много загрижен изглежда руският фюрер.

45

Анонимен

преди 1 месец

Президентът Путин, министрите на външните работи и на отбраната на РФ, бившият президент на Украйна Виктор Янукович от вчера са в Минск. В Белорусия се провежда вторият етап от ученията с ТЯО. Не само укропите, но и цялата Еесовска Зона е примряла и мига на парцали в очакване, а вие пишете неща от лани.

44

вгз

преди 1 месец

Нищо ново.

43

Мангизите са кът, а?

преди 1 месец

Щото Китай снабдява, Иран също, може и да отлагат плащанията, но не са благотворители - ще настъпи време за уреждане на сметките. И цената, която Русия ще плаща на "партньорите", става все по-кожодерска. На някого в Кремъл и наоколо може и да не му харесва такова светло бъдеще.