70

Анонимен

преди 1 месец

П принцип AI се смообучава от наличната информация,чудя се какво ще последва от това,след като нас 70-80 процента от нея е шарлатания,демагогия и интереси,как той ще отсее зърното от плявата,няма ли да видим един Франкенщайн когато след няколко години специализираният AI се трансформира в универсален(общ)изкуствен разум?Тогава какво правим когато той стане достатъчно автономен и невъзможен за контрол от хората?

69

Анонимен

преди 1 месец

ИИ без електричество как? Една мощна магнитна буря и ИИ приключва.

68

Анонимен

преди 1 месец

До Хахахахахахахахахаха - Би ли спрял да ползва думата "чатчето", защото звучи инфантилно?

67

Анонимен

преди 1 месец

Абе няма да им се получи пъкления план. Ай да видим!

66

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 62 - И какво му пречи, да го направиш и сега? Бутилка уйски без бандерол и ДДС е 8 лева. Можеш да се правиш дармадан цял месец за 150-200 кинта.

65

Анонимен

преди 1 месец

""Но в противен случай ИИ и роботите ще предоставят всички стоки и услуги, които искате"." - Само дето, тук има проблем. Ако АЗ или група от хора ПРИТЕЖАВАМЕ машините, на които върви ИИ, земите и ресурстие, както и имаме достъп до енергия, защо изобщо, ще ги продаваме, за каквато и да е сума, вместо те да работят само и еиднствено за нас? А сега говори иза вариант в които никой не работи. Знаете, каква е поговорката за този, който не работи ...

64

Анонимен

преди 1 месец

Генеративния ИИ ли ще ни замени където повтаря като папагал? Сега интернета като се напълни с глупости генерирани от същите ботове и почнат да ти тренират на тях ще пада голям смях

63

Нострадамус

преди 1 месец

Как виждам светлото бъдеще. Първо ИИ ще навлезе в творческите професии и веднага ще доведе до девалвация на цената на труда, защото така или иначе за клиента - компютъра го прави. Успоредно с това ИИ ще бъде въведен като единствен посредник между потребителя и монопола, което пък ще доведе до комфортна стена между плебеииите и капитала. Тази стена ще падне с революция, но на нея капитала ще отговори с роботизиран ИИ. Капитала ще зароби човечеството с помощта на ИИ. ИИ ще завземе капитала.

62

Анонимен

преди 1 месец

Ами ще се отдадем на Едене,Пиене и Еваан,след което следва пълна деградация и гибел на двукраките!

61

ФУТУРОЛОГ

преди 1 месец

МЪСКИ ТАКЪВ НФ-РАЗКАЗ (за МОЛИВА,КУЛИТЕ И ВЪРТЕЛЕЖКАТА) СЪМ ЧЕЛ ПРЕДИ 50 ГОДИНИ,КАЖИ НЕЩО НОВО И НЕПОЗНАТО!!!...

60

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 57. Продължаваш да си плещиш глупости. Ставаше въпрос че според фантазьора ИИ не било програма. Точно програма си е както и да го увърташ.

59

А повечето

преди 1 месец

Лъгаха,когато го пуснаха,че не е заплаха за човечеството!!! Изобщо ЗАПАДА Е ЕДНА ОГРОМНА ЛЪЖА И НИЩО ДРУГО,УБЕЖДАВАМ СЕ ОТ ДЕН НА ДЕН,ПЪЛНИ ***! ВСИЧКО КЕТО МОЖЕ ДА РАБОТИ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ СЪЗДАВА И ПУСКА И КОВИД В ТОВА ЧИСЛО!!!

58

Ромулянец

преди 1 месец

До Хахахахахахахахахахада станеш даскал на бхаратци в другия живот!!

57

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 53 Да голяма. Последните две думи описват параметри.

56

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 55. Ти нямаш доводи и дрънкаш глупости. Каквото и да е дигитално устройство с каквато и да било архитектура в крайна сметка се управлява от машинен код по определен алгоритъм.

55

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 54, от предния ти коментар стана ясно, че нямаш доводи. не зная защо продължаваш да се излагаш :)

54

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 53. И дрън дрън ерина.

53

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 49, не правиш разлика между програма, алгоритъм и архитектура :) Не си слагай плюсчета :)

52

Анонимен

преди 1 месец

Много му се работи на тоя ИИ бре. Щял да свърши всичката работа на Света. Егати и натегача.

51

Хахахахахахахахахаха

преди 1 месец

Учителите ще бъдат заменени и то доста скоро. Направих експеримент с 4 чатбота. ГПТ и Клод се справиха блестящо със задачата. Разликата между чатчето и човешки учител е емпатията. Българските учители са оперирани от емпатия и са пътници. Заслужено при това!