42

закъснял свят

преди 1 месец

Историята е показала как се свалят империи на злото! Няма останали империи-факт ! Няма как да има ! Израел днес показва как се изкоренява злото - от корен ! И никой няма право да ги съди за това ! Това е пътя - путин трябва да се изкорени до основи. Няма друг път вече. Преговорите ги забравете - няма начин ! Русофилите наясно ли сте ? Какво предлагате ? Как го виждате края на конфликта? Преговорите за мир и разделение ги забравете , това е теоргия за наивници. Или Путин или Зеленски ! Това е !

41

УЖАС

преди 1 месец

Заедно с ПВО-та трябва да им доставят и пакети със павперси.Повече ПВО-та - повече обстрел от руска страна.Преди година поразяваха 70 % от руските ракети,в началото на тази 60%,а след март едва 30 % свалят от руските ракети.Няма как доставките да се мерят с руските възможпости.Памперси и и скорошен мир,за да им Русия въобще с кого да преговаря.

40

Има кратък път,

преди 1 месец

Но Путин не е Натаняху...

39

до 44

преди 1 месец

За помнене, ще го помнят. Като Хитлер и Луцифер.

38

Анонимен

преди 1 месец

54 обединени икономики на групата "Рамщайн" с общ БВП $47 трилиона се нуждаят от стратегическа визия за укрепването на отбранителните им способности и възпирането на победоносната Червена Армия в дългосрочен план.

37

Ббб

преди 1 месец

Много знае тоя комик. Кой ли ну се връзва. Говореше само руски и участваше в руски програми и шоута преди руснаците да го изберат за президент. Мандата му не изтече ли.. Ако има избори сега, колко ще спечели. А и Укр не е президентска република че да се перчи толкова. Лъжа и измама е всичко. Да се свършва че така не се живее.

36

бай Бай

преди 1 месец

да де, ама единственото от което бивша Укриана се нуждае са бели знамена. По-добре да приготви такива, отколкото милионите трикольори за гробищата си. Има кратък път за спиране на спец-оправацията: дава 80% от останалата все още територия (започвайки с Одеска област), изплаща едни репарации/компенсации с 12-15 нули, и готово...Ако не - се кара по дългия път (по трудния начин) със същия резултат

35

Анонимен

преди 1 месец

Дреме му на Путин. Той просто иска да остане в историята. Като Александър, Наполеон, Хитлер. Дали ще спечели или загуби, няма никакво значение. Важното е да го запомнят.

34

ТОП НОВИНА

преди 1 месец

При мир Русия ще диктува условията му,а в четирите посочени основни начини въобще не де дпоменава.Атлантически мокри сънища.Както върви мирът ще е по-трудния начин - след як мечешки пердах.

33

Интересно

преди 1 месец

Руснаците масово се връщат в Родината, а укрите масово я напускат.... Ами родолюбци и "родолюбци"...

32

Липсва пушечно месо

преди 1 месец

Пушечното месо изчезва... много фира и на фронта се дава!!! Бягат патриотите по Европата, че даже и в Русия бягат...Приблизителен брой бeжанци от yкрайна, регистрирани в Европа и Азия от февруари 2022 г. към март 2024 г., по избрана държава ....Държава / Бр. на бежанците: Русия - 1,212,585 Германия - 1,139,690 Полша - 956,635 Чехия - 381,400 Великобритания - 253,160 Испания - 192,405 Италия - 168,840 Холандия - 149,015 Молдова - 116,195 Словакия - 115,875 Ирландия - 104,315 Австрия - 84,135 Румъния - 78,745

31

Анонимен

преди 1 месец

Края при ядрена ще е ужасен и за Украйна а вероятно и за цела Источна Европа с радияция. Русия е огромна и ще се спаси.

30

Хахаха

преди 1 месец

Айде Тагаренко и другите евроатлантици събирайте чета да защитите вашата Украини. Не само в интернет да се биете.

29

БАНко

преди 1 месец

ДРУГИТЕ АГЕНЦИИ ПИШАТ ЗА СТРЕЛБАТА НА НАТОВСКАТА УКРАИНСКА АРМИЯ СРЕЩУ ПРЕДАЛИ СЕ НА РУСНАЦИТЕ УКРАИНЦИ !!! ТУК САНКЦИИ НЕ МОГАТ ДА ВЪРНАТ ОБРАТНО БЯГАЩИТЕ ОТ ФАШИСТКИЯ РЕЖИМ НА ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ ОТ КИЕВ - ВЕЧЕ УЗУРПАТОР ПРЕЗИДЕНТ !!!

28

Анонимен

преди 1 месец

До До 26. И каква е разликата между "руските" и другите мечки ?

27

закъснял свят

преди 1 месец

Русофили.... русофоби ..... не разбирате ли ?Създаде се нова ФАМАГУСТА !Нов Кипър Гръцки - Кипър Турски Нов Йерусалим Палестински - Йерусалим Израелски Нова Северна Корея - Южна Корея Ново Косово , Ново Китайско Тайпе .... като да вземеш кредит и да го плащат внуците !Не сме сме узрели за развитие света да се управлява от глобалните лидери ! не се затварят огнища а се отварят нови ! На масата не става, на бойно поле не става , вървим към WW3 , WWZ . Руснаците са готови ! А ние ?

26

баба мара

преди 1 месец

преговори и мир още от първия ден на конфликта които се подлъгва по ам акълще си пати

25

DOVE

преди 1 месец

USA=WAR

24

Белият дом без Тръмп

преди 1 месец

За да победи Феодална рус в Украйна трябва да може да победи Пентагона, а това е абсурдно, защото Космическа Америка е непобедима.Това най-добре ще се разбере догодина след края на войната, когато ще настъпи краят на примитивните феодали.

23

PIZZA DI NAPOLI

преди 1 месец

ПОГАЧАТА УКРАЙНА СЕ ОКАЗА ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМ ЗАЛЪК ЗА КРАВАРИСТАНЦИТЕ - ДА СИ РЪПАТ ЧИЙЗКЕЙКА!!!