14

Манол

преди 4 месеца

Хайде Българийо, събудисе и помети всички тези "демократи" предатели кои-то оскубиха държавата и ограбиха народа, сложиха на колене пред пендоса, съсипаха демография на 3 миллиона души за 30 "свободни" години (в мирно и негладно време, без катаклизми и войни), - а това е поръчковий геноцид. Хайде Българийо, направи си изводи и не допускай повече катастрофично грешки, не залагай повече на губеща и бита карта.

13

Анонимен

преди 4 месеца

До 10. Не мойш да се отървеш от мантрите а ?

12

Анонимен

преди 4 месеца

кравари от сайта започвайте да мучите дружно,,,,,, СЕГА

11

хм

преди 4 месеца

Аз го писах вчера и получих един куп минуси за мнението ми. А то беше, че политиката на Америка сама да си създава врагове по света не е най-умното нещо. Дори писах, че това е една глупава политика според мен. Но никой на този свят не би могъл да убеди янките, че това е така. Ако не се държиш човешки с хората (примерно!) те ще отидат при враговете ти. И ще се съюзят с тях.

10

анонимен келеш

преди 4 месеца

Руснаците са бедни алкохолици,а китайците ядат кучета,котки,маймуни,прилепи,плъхове и буболечки:):):)БЪЛГАРИЯ-НАТО-ЕС!

9

ЕВРАЗИЙСКИ ЦЕННОСТИ

преди 4 месеца

В ЕВРАЗИЙСКА РУZИЯ ЖЕНИТЕ СКОРО ЩЕ СА С БУРКИ, А МЪЖЕТЕ СЕ ОБЛЕКЧАВАТ ПО ТРОТОАРИТЕ И УЛИЦИТЕ, КЪДЕТО ИМ ПАДНЕ..... ЧЕСТИТО ИМ НОВИ ДРУГАРИ...

8

Анонимен

преди 4 месеца

Китай иска собствен световен ред,в който Русия ще е беден чирак.А сравнението "Рамо до рамо" всъщност е "Ние сме "твърдо" зад вас(отзад)"

7

Ясно беше

преди 4 месеца

Какво получава България: ГРЕДА. Пак сме на грешната страна в грешния момент. Нужни са ни гъвкави политици, които да следват само и единствено българския интерес.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Санкциите не работят, този свят вече се разпадна. Санкциите както навредиха на тях, така навредиха и на нас, ако не и повече.

5

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ

преди 4 месеца

ВРЕМЕ Е СВЕТА ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ ИГОТО И НАЙ-ЧЕРНОТО И МРАЧНО ВРЕМЕ, ВРЕМЕ Е ЗА НОВ РЕНЕСАНС БЕЗ РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ ОТ САЩ. НА СВЕТА ЩЕ МУ ТРЯБВА ВРЕМЕ ЗА ДА ИЗЛЕКУВА РАНИТЕ СИ , НАНЕСЕНИ МУ ОТ ТИРАНА КРЪВОПИЕЦ САЩ И ЮДЕЙСКИТЕ КУКЛОВОДИ !

4

Анонимен

преди 4 месеца

Кой всеки ден врещеше, че Русия била изолирана ?

3

Анонимен

преди 4 месеца

Путин е гений, освен, че е на справедливата страна!

2

Анонимен

преди 4 месеца

И аз помагам на световния ред, ходя всяка седмица на китайски ресторант. Много хубав бюфет имат, подпомагам китайската икономика

1

Анонимен

преди 4 месеца

От САЩ се води само безредие