44

Анонимен

преди 3 месеца

Няма да приемем примирие, което е в полза на врага.Че то и бойните действия са в тяхна полза, но не се отказвате.А всички тези ограничения говорят за едно-СТРАХ! Израел също е окупирал територия инв момента изтребва мирно население, борещо се за свободата си но там няма санкции! Израел не е заплаха за щатите, твърде малки и зависими са.Но виж Китай и Русия...Затова отбстрах и несигурност в собствените сили ще ги забраняват и гонят.Така са били и такива ще си останат евроатлантиците страхливци!

43

Анонимен

преди 3 месеца

Долу сащ и ЕС и украинските фашисти )

42

Фют оригинал

преди 3 месеца

До 45. Сега разбирам защо ви харесва политиката на Путин. Искате на върнете 1944-45 и да започнете да се гаврите и убивате всички, които имат различно мнение от вашето. Не ви увира главата, че сме 21-ви век и с вашата "мечта" можете само да си избършете гЪзЪ. Жалки карлуковци:)

41

Анонимен

преди 3 месеца

Не трябва изобщо да бъдат допускани каквито и да било руски "журналисти" защото както и всички останали руски "професионалисти" пращани от Кремъл, е ясно, че това са руски разведчици от КГБ със задачи по организиране на атентати и саботажи в Европа.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Зелето се прави на велик ,спомоща на сащ и есмоиъл му подаряват оръжие и милиарди ,иначе е гола вода ,то за това имаме два опита за убийство от негови офицери ))гад скоро пак че свършел милиардите и ко че правиш ,и крадеш от ЕС и сащ пачки то няма да вечно ,гад фашиска

39

Фют

преди 3 месеца

До 40. Няма как да сравняваме манталитета на западните цивилизовани държави с руzкия башибозук, за да се повтори тази Коледа.

38

БАНко

преди 3 месеца

АнонимеНчо , МАРИУПОЛ ВИЖ И ШАПКА СВАЛИ НА РУСКИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ!!!

37

Фют

преди 3 месеца

До 3. Русия не участваше и на Коледа и Великден, затова убиваше на най-големите християнски празници..като "пазител" на християнските ценности.

36

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 3 месеца

Пуутинн Каарртофи ли ще сее в Украйна- Защо е Толкова Аллчен за Земя....???? Или Му Трябва Псииххиятрично Леечение....???

35

Анонимен

преди 3 месеца

До БАНко, истинската истина изкукал откачалнико, е че след като разруши цял Донбас, сега руските терористи почнаха да унищожават и разрушават и Харковска област

34

Анонимен

преди 3 месеца

Много ясно, защото ако бойните действия веднъж бъдат прекратени, много трудно ще накарат войниците отново да се хвърлят в месомелачката! Дано войниците сами да сключат по между си Олимпийско примирие, по примера на спонтанното коледно примирие на немски и британски войници от 1914г.

33

БАНко

преди 3 месеца

Истината , СЛЕД ЧЕТИРИТЕ ОСВОБОДЕНИ ОБЛАСТИ И ПОЛУОСТРОВ КРИМ , РУСИЯ ЗАПОЧНА ДА ОСВОБОЖДАВА И ХАРКОВСКА ОБЛАСТ !!!

32

БОЕЦ БГ

преди 3 месеца

АБЕ НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА ДОПИНГИРАНИТЕ ИЗМАМНИЦИ В ПАРИЖ, НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ!!! МАРШ ПРАВЕТЕ СИ "ОЛИМПИАДА" СЪС СЕВЕРНА КОРЕЯ ИРАН ЕРИТРЕЯ И СИРИЯ!!!!

31

Истината

преди 3 месеца

Едните (украинците) си защитават Държавата, Семействата си, Земята си, другите (кремълските 000рки) нападат за нови перални и бидета!

30

Анонимен

преди 3 месеца

Та колко метра останаха до Киев.

29

Боко и ШИШИ

преди 3 месеца

Кирил Петков е виновен за всичко през последните 33 години където сме на дъното на Европа по всичко здравеопазване образование 3000000 милиона българи зад граница напуснаха България Кирил Петков е виновен за човалите пари от магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция. Кирил Петков е виновен за това че България загива през последните 33 години. Бог да пази България от Боко тиквата и Пеевски свинята. АМИН

28

БАНко

преди 3 месеца

ТОВА ПОКАНА ЛИ Е КЪМ РУСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ПУТИН ДА УВАЖИ МАЛКО УМНИТЕ НАТООООООВЦИ ОТ МОК !!!

27

Анонимен

преди 3 месеца

Страх ги е от руските спортисти. Нямат камбанки джендърорастите да се изправят срещу тях. И олимпиадата стана като евровизията. Политическа реклама на съединителите.

26

Анонимен

преди 3 месеца

До ТаняЛоше е когато се пише от емоция и необразованост.

25

Анонимен

преди 3 месеца

До До 23. На кой мене бе ?