463

Анонимен

преди 1 месец

Живота, славата и парите ще го следват този победил.

462

Кмета

преди 1 месец

Ями друг кмет имало дето отзад явно е като разриган терлик. Хора всякакви. Хахахахахаха

461

Анонимен

преди 1 месец

Заделил съм едни пари и се чудя дали да не инвестирам в магазин за кросдресъри в моят град.

460

Анонимен

преди 1 месец

Честита Европа, българи!

459

вгз

преди 1 месец

Евро визия -> Евро извратенящина -> Евро безмозъчна простотия. Много се радвайте, че има такива неща. Това е съвременната еволюция. В крайна сметка те ще измрат, няма да имат деца (собствени) и техните линии за прераждане ще се изпозатварят. А после, на крайния съд -> в кофите, защото не са си изпълнили съдбите, а са натрупали много грехове... В канала ще оттекат, както тези, които им се вързват, така и подбудителите. Това е и изпитание за нас - НЕ ИМ СЕ ВЪРЗВАЙТЕ, ЗА ДА НЕ ОТТЕЧЕТЕ И ВИЕ.

458

НЕО-ЛИБЕРАЛИЗЪМ

преди 1 месец

Евровизия не е музикален конкурс, а политическо предаване. Нео-либерализма си е пуснал пипалата, а заличаването на пол, семейство, държава, нация върви с ускорени темпове.

457

Анонимен

преди 1 месец

Поздравления на момчето.Гаджето но дъщеря ми и то носи пола и е от мъжки пол.

456

Кмета

преди 1 месец

Тоя бай Амет чобанина го пампори на къра. Между слънчогледа го пампори. После дойде и бай Исмата и го въртяха като чеверме. За малко да им счупи шишовете много палав.

455

DRAGO

преди 1 месец

Глобалните ни господари за щастливи, такива искат да ни направят всички

454

Анонимен

преди 1 месец

После Путин бил най-голямото зло на планетата.Моля?!Най-голямото зло е това, което ще заличи всички естествени природни закони, и ще доведе до развмиване на понятията Мъж/Жена, а децата ще бъдат давани за осиновяване на ей такива развратници като този...

453

Кич

преди 1 месец

Хубаво че България не участва в този аморален фестивал!!!Той е всичко друго но не е музикален фестивал

452

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименТака е. Спомням си през 1998г. Израел печели с един такъв дето се беше направил на жена или си беше сменил пола не знам точно каква беше историята. С името Дана Интернешанъл се представи.

451

Анонимен

преди 1 месец

Ей тъй се печели Евровизия. Пускаш един педигрипал или някой който се прави на такъв и цяла Европа гласува за него. БНТ да го има на предвид ако пак реши да участва. Това е рецептата за успеха.

450

Обективен

преди 1 месец

Значи в София скоро ще има парад на небинарните.

449

Обективен

преди 1 месец

Какво стана с " брадатата жена" която спечели преди 2-3 години ? Да не са двойка небинарни хомо-педо-лезби-гейййове с този Немо?

448

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 1 месец

Пропаганда на най-пошлата политика. Ако не бях влезнал в този сайт, нямаше да знам, че изобщо е имало Евровизия. Гледайте си кефа, а не си губете времето с тези измислени конкурси.

447

Анонимен

преди 1 месец

Отврат гнус каква пародия на тези Евровизия е реклама за тези а ние нормалните Децата как са след тези нени

446

ъ

преди 1 месец

В Евровизия извратенягите са на особена почит, а музиката е на посредствено ниво. Не знам защо изобщо съществува този "формат".

445

Ха-ха

преди 1 месец

Който е небинарен, той печели, който не е, гори!

444

Многострадалец

преди 1 месец

Това може и да минава днес за "еврогейатлантически ценности" , но пък нема и следа от християнските ценности. Особено ако се заслушаш какви идиотии приказват от парламентарната трибуна родните полУтици.