343

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименИ като не гласуваш кво , местят си го в другия крачол , а ти продължаваш да затъваш в блатото .

342

Анонимен

преди 1 месец

Няма да гласувам повече никога в тази ко4ина ! Какъвто и да е гласът последствията са едни и същи - МИЗЕРИЯ, БЕДНОСТ и МАФИЯ ! Тези мутри само в САЩ и Великобритания не вървят, при нас даже вече си построиха затвор без решетки и с басейни, защото НИЕ СМЕ ПОСЛУШНИ БУДАЛИ !

341

Анонимен

преди 1 месец

Невероятно е как някакви наети лъжат против държавата си

340

Анонимен

преди 1 месец

Буци , а да видим как стоят обединениято с твоите 1 кво стана с майката на нацията - първа глуха , преживя делнатото от вожда , така е при всички разбойнице , вождът прибира своето и останалото дели , че иначе няма дружина , какво стана с *** ами същото и нея вече никаква я няма щото накърнявареномето ти , толкова е проста , кво стана с Ушев , и той така , ами мис Монтанката , или по-точно монтафонката Фидосова , която продукция не даваше , аскубеше . Това на обединени ли ти мяза ?

339

Анонимен

преди 1 месец

До Премълчавани ФАКТИАбе монголите са воювали срещу османците, монголите са ги смляли от бой, но това е било доста по-късно, а Чингиз хан няма нищо общо с това, през управлението на Чингиз хан, просто в един период от време монголите се разгръщат за приблизително около двеста години на огромни територии, след което са победени от българи, руснаци и други, изтласкани са и отново се свиват в границите си!

338

Анонимен

преди 1 месец

До 351 лъжец нает 351 лъжец нает 351 лъжец нает

337

До 351

преди 1 месец

Няма кой да го махне ! Как да стане това махане като няма народ, а сбирщина от проsтаци ! П. Славейков правилно е казал преди повече от 100 години : - "Не сме народ, а мъъършшааа" ! Тези ще ми изтрият вероятно истината която е казал този велик българин ?

336

Ха-ха

преди 1 месец

Демек обединение около Баце и Шиши или по-точно около шефа им Доган.

335

Анонимен

преди 1 месец

Обраха ни ГЕРБ- 13 год. бедност и болести. Последни по доходи, първи по смъртност. Няма ли кой да го махне тоя завинаги?!

334

Анонимен

преди 1 месец

Гледах няколко откъса от дискусиите в парламента, говореха за личните си спорове, проблеми, за евроатлантизЪма(какво означава тази куха фраза) и Украйна, гледах продажнически изказвания, но нищо за българските населени места, население и действия за решаване на вътрешните проблемите в България! Държат се така, че хората и да не са отвратени, ще се отвратят от ЕС , като ги наблюдават тези "евроатлантици"(каквото и да означава това)!

333

фк бистришките тигри

преди 1 месец

на вашето внимание мача започва отново за гХоведата с късата памет нашето топ острие кака бойка пак ще ни спасява!!!започва второто полувреме пак ще се оправдаваме с предишните(ама те са ни децата на слугите ни от ДС) пак ще има постна пица пак ще вадим милата ни кочХинка от калта този път и друг герой ще участва момчето от руската партия плондера делянчо където прави дарения на обществото..само не се знае дали ще има операция октАпод за изземване на бизнеси...ГЕРБ-двойни агентиДПС-руска партия

332

Сигурно

преди 1 месец

Не с разделена държава, с такива управници като вас няма как да излезнем от кризата... За да е по-ясно Вие сте тези, които ни докарахте до тук и нямам никаква причина да вярвам, че ще ни изкарате. Не съм сигурен дали се самозалъгвате или все още опитвате да лъжете малко останали хора, които ви вярват... Нормален човек това нямаше да го направи!

331

До 326

преди 1 месец

А ти знаеш ли, че никъде по света никой не е успял да прекърши ПРОSТ народ, така, че си напълно прав все още не е открита и трансплантация на мозък, когато бъде открита ще лобирам за теб да си сред първите, че е много трудно да се живее сред проsтаци !

330

Емигрант

преди 1 месец

"Загивате"бавно,а този когато дойде на власт на 09.06.с дон Магнитски ще ви се ускори"гибелта"заслужено и закономерно!Чувствам удовлетворение,че по времето на Ив.Костов разбрах накъде върви България и се евакуирах за да не страда фамилията ми от мафия и опростачване на суверена!И тук в Днес.бг.ясно се разбира,че това опростачване вече е обхванало 80-90% от населението,което е пагубно - "проsт народ,слаба държава"!Има ли възражения?Който не вярва да дойде на Запад и да разбере истината за живот !

329

Анонимен

преди 1 месец

Колко лентички отряза Киро, не съм сигурен дали са 0 или откри един завод за мухи, насекомо ли беше мушичка ли се казваше губи ми се малко?

328

Анонимен

преди 1 месец

До БългаринСистемата в ЕС е такава, че изплюва и смачква всеки различен, който не върви по зададената права партийна линия, хората не са виновни, но лидерите могат да положат усилия и работа за просперитет на народа си и държавите си!

327

Анонимен

преди 1 месец

Бълггараците се държат с Тиквата като с пакостливо дете на което родителите прощават всичко . Как може Суджук Саламов който ви окраде най-нагло да му позволявате да ви говори нравоучително вместо да сте го тикнали в затвора доживот?!?! Това е пълно безумие. Лумпенизиран и неграмотен народ. Вие не сте за демокрация. Тя е за интелигентни народи!! Вие сте за либийско-афганистанска диктатура!!!

326

Анонимен

преди 1 месец

Двуликият Янус.Човекът с две лица,това е бати ви Бойко.Нагло флиртува с избирателите мамейки ги и угаждайки на своите авери.

325

Емигрант

преди 1 месец

ЛИЦЕМЕР и ПРОТИВНА МУТРА ! Ами защо се роите като пчелин с партии бе измамнико и мутра ? Участват 34 ПАРТИИ и коалиции в избори и се зачудил бустанджията, че народа е разделен, а той ако не беше разделен ти никога нямаше да бъдеш повече от един път ВОЖД на мафиотска България ! Разделяй и владей е богатството на мафията ЛИЦЕМЕР подъл и разбира се да не се забравя опростачения суверен !

324

до 332 Ангеларий

преди 1 месец

Ама тя е майката на принц Харри, много по принцип известна.