264

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с членството на Украйна в ЕС. Украйна стана ли най-после член на ЕС?

263

Бай Дрън

преди 1 месец

А сега изтрезнях и се събудих в землянката след дълбок алкохолен делириум и от мойте братя социалисти нямаше ни следа освен една употребена куробранка стърчаща гордо от моя социалистически г*з.

262

СЕМ-ка Лузанув

преди 1 месец

Стига пропаганда от русия, че и последните 73ма муухльовци като мен, мразещи русия, ще станем русофили!

261

Анонимен

преди 1 месец

по време на война, не е за първи път, на 7 ноември 1941 година също е имало парад, а немците са били пред Москва, войниците след парада са отивали направо на фронта

260

аха-ха-хаха-ха

преди 1 месец

"Русия стана първа икономка в Европа и измести Германия" Смея се на глас и не мога да спра

259

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

258

това става

преди 1 месец

До Анонимен "А какво става със "специалната военна операция"? - досега 500 хиляди нацисти са твърдо денацифицирани, плюс 1.5 милиона инвалиди и негодни, половината население на Украйна напусна страната, Украйна загуби 20% от територията си (засега), военните складове на НАТО са изпразнение, икономиката на ЕС изпадна в рецеисия и европейците все повече обедняват, а Русия стана първа икономка в Европа и измести Германия. Това става. Други въпроси имаш ли?

257

Бай Дрън

преди 1 месец

Хамериканците пуснаха Ф16 с изкуствен интелект, руснаците готвят МиГ 41 за близкия космос, да сваля де що види ИИ и спътници над земята :p. Руснаците пак крачка напред в реалните оръжия.

256

Анонимен

преди 1 месец

Ако Китай спре да им продава електроника и Индия спре да им купува нефта, тогава да видиш колко бързо ще обяват за изпълнени целите си в Украйна и ще избягат от там с 300.

255

смърт на путлерофаши

преди 1 месец

По улицата крачи дядя Вова , с дупето си пленява всички хора. И решаваме завчас - туй е работа за нас, Ердоган, Башар, Кадиров и аз. И решаваме завчас - туй е работа за нас, Ердоган, Башар, Кадиров и аз. На магистралата го заковахме. В едно бонгало малко го вкарахме. Леле мале до зори - станахме на маскари,. Но *** на дядя Вова била заразена. Това разбрахме чак след 5-6 дена. И при доктор Гарабет, всеки чака своя редЕрдоган, Башар, Кадиров и аз

254

К9

преди 1 месец

Чета коментарите и за пореден път разбирам защо НИКОГА тази територия няма да бъде държава! Много ***, милееща за Русия, но никой не отива да живее там, а дишат нашия въздух и тъпчат с гадните си крачета нашата земя! Ми бегайте си при другаря Путин, пък ние ще си живеем в "гадния" капитализъм и нека ни е зле :)))

253

Анонимен

преди 1 месец

И в американската армия и в руската има много гейове. В американската гейовете с модерни установки Химарс стрелят по руснаци и ги кремират. В руската гейовете седят в землянки и се греят със самогон.

252

пепедераз

преди 1 месец

80% от населението ни гледаше директно. Пепедеберасите мазут пиикаят!

251

Анонимен

преди 1 месец

Гледам парада с любопитство от години. Тази държава я кара по същия начин още от времето на Брежнев! Парад,демонстрация на сила,показ на военна мощ и национализъм! За мен е интересно как мисли Русия да продължи? Само си помислете в тези дефилиращи представителни военни блокове, колко човека преминаха? Колко грешни пари отиват за заплати и издръжка на тези хора,които цял живот няма да пипнат работа и ще бъдат на гърба на обикновения работещ руснак? Безнадеждна история...

250

Радослав

преди 1 месец

До 276: хахаха, даже комунистите на Путлерини използват комунизма като обида и викат на враговете си комунисти и леви. Хахаха, путлерофашистче, джендъризма е течение на лявата политика, тръгна от социалистическите партии, също и ЛГБТ, не случайно ви викаме,че сте с леви наклонности! Затова следващия път като обиждаш някой джендърист се замисли, най вероятно една майка ви е раждала и един баща ви е правил.

249

САЩ добре се справят

преди 1 месец

Министърът на армията на САЩ(secretary of the Army ) Christine Wormuth, свидетелства пред конгреса за успешната работа на САЩ върху разработката на хиперзвукови ракети. "Работата над хиперзвуковите ракети се развива добре. Последното изпитание беше неуспешно и ние отделихме много време да изследваме какво се е случило. Когато разберем, ние ще решим проблема, така че изпитанията следващата година да бъдат успешни. Аз мисля, че ние ще се справим добре".

248

Анонимен

преди 1 месец

Нищо от това което говориха 2 години западняците за Русия не се случи. Случи се точно обратното. Нищо от това което обещаваха западняците на Украйна не се случи - случи се точно обратното.

247

Анонимен

преди 1 месец

Русофилите наистина вече са мapгинална група, нищо не зависи от тях.

246

Анонимен

преди 1 месец

А какво става със "специалната военна операция"? Влязохте ли вече в Киев?

245

а бе, следващите

преди 1 месец

A бе, следващите, а кажете тука сега бе, нали сте следващите, всички и Борел, и Урсула, и Столтенберг казват че сте следващите, Русия като ви нападне и ви превърне за няколко минути в пепел, щото на вас следващите няма да провежда никакво СВО, тогава САЩ ще задействат ли петата да започнат 3св да умрат и 360 милиона американци и 560 милиона европейци и те да станат на пепел защото вие следващите сте станали на пепел? Или нещо ще се разберат с Русия?