142

Анонимен

преди 5 месеца

Няма нормален човек, който да е натовец. Няма. Няма нормален човек, който да иска и да поддържа непрекъснати войни по целия свят и да иска синовете на народа му да гинат за печалбата на американския военно-промишлен комплекс. Има единствено угодняри .

141

ДРУГ ПЕНСИОНЕР

преди 5 месеца

И ПРИ БОЙКО ПЕНСИИТЕ РАСТЯХА, НО ПО-БАВНО. ТАКА, СЪС ЗАЕМИ И БАБА МОЖЕ, АМА ПОСЛЕ НЯКОЙ ЩЕ ТРЯБВА ДА ГИ ПЛАЩА? ОТ АЛЧНОСТ ЗА ТРИ ГОДИНИ ЗА МАЛКО ДА СЕ ЗАТРИЕМ. ДОБРЕ, ЧЕ ПУТИН НЕ ПОСЕГНА ПЪРВО КЪМ НАС, А СЕ ИЗЛЪГА С УКРАЙНА. ГОТОВИ БЯХМЕ С РАДЕВ - ПОСТАВЕН ОТ РЕШЕТНИКОВ И ПОДКРЕПЕН ОТ ДБ, ПП, ИТН, БСП, ДОРИ И ОТ ДПС!

140

гербер

преди 5 месеца

До Анонимен 101 В момента,в който Борисов напусне партията с Герб е свършено!Ние гласуваме за Бойко,а не за някаква си партия!:)))

139

Само ромски вот

преди 5 месеца

До там го докарахме!

138

До 130

преди 5 месеца

Е те всички,които пожелаха станаха членове на БКП,защото иначе не можеше да се расте в службата.Сега да си убием народа ли? Ако има останали престъпници от онова време,да бъдат огласени и народа да не гласува за тях.Що се отнася до Бойко,той има много за какво да бъде съден от мутренските си години до днес.Ама няма кой!

137

Анонимен

преди 5 месеца

133: боли ли истината? Ама като анадолски банан ли те заболя или когато заптиетата на Ердоган те правиха булка, по ти харесваше?

136

Анонимен

преди 5 месеца

Няма как да ИЗБЕРЕШ, без да РАЗБЕРЕШ. Впрочем има. Нарича се ХАЗАРТ. Гарантирана загуба!

135

Анонимен

преди 5 месеца

132: образовани хора и разгоненият *** от Банкя в едно изречение? Спри наркотиците, ***, че хич не то се отразяват добре. За кадъната ти гласуват само дърти комунисти защото прилага стойки и чалъми на бай Тошо, платен ромски вот и държавните ***. Нормален човек никога не е гласувал за ердогановата надуваема кукла.

134

Анонимен

преди 5 месеца

На снимката е бай ***.ьо евроатлантика със синята евровръзка . Гледа хитро . *** ловко . И за власт и майкаси ще продаде щото иначе може да го опандизят .

133

Анонимен

преди 5 месеца

На миналите евроизбори ЦИК вкара Радан Кънев, без да са преодолели процентната бариера.

132

Анонимен

преди 5 месеца

131- СКАЧАЙ БЪРЗО ОТ ГЪРБА НА БОКО! НЕ СИ ПРАВИ АШАК ЗА НЕГОВА СМЕТКА

131

Анонимен

преди 5 месеца

128- ОНИЯ ОТ МАХАЛИТЕ СЕ КУПУВАТ ОТ ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ НА БСП А СЕГА И ОТ КОПЕЙКИТЕ- ЗА ГЕРБ ГЛАСУВАТ ЕВРОАТЛАНТИЦИ, ОБРАЗОВАНИ ХОРА

130

Зозо

преди 5 месеца

Всички фенове на харем гроб си падаме кадънки и най обичаме баш баш Бойка калдаръм кадъна да ни води в Турция да преговаряме с Ердоган за гласове. Малее какво въртене на шиш пада, чеверме ни правят, после по 2 седмици не можем да седнем, но пък това е болка която ние обичаме. Дано и за тези избори да ме заведе, че анадолците да ме правят булка.

129

До До 120

преди 5 месеца

Кой е измрял от Държавна сигурност. Бойко ли - агент Буда. Или Сокола - Доган. Ти говориш глупости. Я ги виж, че всичките във властта са или от ДС или са имали родители там.

128

Анонимен

преди 5 месеца

Евалата на вожда, да си управлява диктатурата

127

ясно е

преди 5 месеца

За ГЕРБ и ДПС знаем. Те си имат твърд електорат и разчитат на ниска активност. Това са купените гласове на ония от махалите. Ония, които не могат даже да говорят български. Турските гласоподаватели, които идват само на изборен туризъм в БГ. Раздутата и безполезна администрация. Зависимите от партийните касички бизнесмени, които си задължават персонала. И като включим и машинацията с хартията - подправени и фалшиви протоколи, бюлетини и чували. И това е постоянния електорат на ГЕРБ и ДПС.

126

Зозо

преди 5 месеца

До баба мара..... Ами то се знаеше, след като Боко и Шиши нaдyпиxa ППДБ-тата. Нищо чудно да имаме служебен премиер Главчев до нова година поне :)))))))))))))))))))))

125

Анонимен

преди 5 месеца

До Пенсионер- ЛЪЖЕШ ЗДРАВО- ГЕРБ УПРАВЛЯВАХА 9Г И 8М, УВЕЛИЧАВАНЕТО НА ПЕНСИЯТА ОТ 1 ЮЛИ НЕ ЗАВИСИ ОТ ПАРТИЯТА А ОТ ШВЕЙЦАРСКОТО ПРАВИЛО ВЪВЕДЕНО ОТ ГЕРБ- ОТВОРИ НОИ А ПОСЛЕ С ЕГН И ПИК СИ НАПРАВИ СПРАВКА И НЕ ПИШИ ЛЪЖИ!

124

До 120

преди 5 месеца

Абе,пенсио,тия от Държавна сигурност одавна измряха,стига си дъвкал тая дъвка.Младите не се интересуват от твоите терзания.Лошото е,че и от политика не се интересуват и не гласуват.

123

баба мара

преди 5 месеца

и при каква изб активност при 40 процента никои не е победител пак ще сасглобки пак ще са чудеса каквито само в българия може да виреят нищо няма дасе промени даже по лошо ще стане нови избори наесен