190

Идеалист

преди 1 месец

Лъжовни козунаци!

189

ттт

преди 1 месец

А как работи маята, и глутена в брашното, миличка? Ти да не си на Мюнхаузен сестра му?

188

Шопендар

преди 1 месец

Тази сигурно е учила заедно с барон фон мюлхаузен в харвард

187

Анонимен

преди 1 месец

А бе тия козунаци да не са правени с яйцата и бита сметана от мъжа ти, че са толкова скъпи

186

Анонимен

преди 1 месец

Безглутеновото брашно е 10 лв. за килограм, на дребно. Както и да го смятам козунакът няма да е 60 лв., с труд и счетоводител. Не обвинявайте другите, че ви мързи да си направите нещо хубаво сами.

185

Анонимен

преди 1 месец

Сори ама дори да е без глутен, тая цена е твърде висока. Колкото и разходи да имате (входна такса?????!!!!!????) леко сте се уляли с цената.

184

Анонимен

преди 1 месец

*** пак сърдит нещо.

183

Боко Магнитски

преди 1 месец

Ако ГЕРБ ДПС ИТН управляват България пак нямаше да има пари за нищо. Само човали пари от магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция това е мафията ГЕРБ ДПС ИТН дъното бутнаха правителството на ПП ДБ и спряха България към Европейския път Шенген и евро зоната.

182

Тъ.панар

преди 1 месец

"Защото са единствените 100% безглутенови козунаци в България!" Ама разбира се. Единствените в България били... Добре, че дойде от Канада, да ни открехнеш, какви трябва да са козунаците.Да не кажа, че знам поне 3 пекарни, които правят безглутенови продукти, включително и козунаци. И не са по 60 лв, а доста по-евтини.

181

Пожелание

преди 1 месец

Козунаците на Линда са омесени с лъжите на Про100 Киро , които са като локум - лепнат , точат се, увиват се, простеят , наглеят, миришат - затова са скъпи . Тая мисирка обслужва егото на софийските селяни-сноби. Е, шопите да ядат козунаци по 200 лв. - да им приседнат дано! Да се задавят и да не могат да стигнат до лекар !

180

Анонимен

преди 1 месец

Хора, не позволявайте повече един полуграмотен алчен и похотлив хулиган, който с лакти и юмруци, с лъжи, фалшификации и тарикатлъци, погазвайки закона, се бута да застане най-отпред, за да заграби много пари, да продава влияние и да овладее държавата. Неговите първи спонсори и помощници са червената олигархия, комунистите и техните деца. Не му позволявайте повече, да вилнее и съсипва държавата!Всички знаят неговото име, Киро просто.Светли Великденски празници!

179

Анонимен

преди 1 месец

Безглутеновото брашно е евтино, нека не подценява интелигентността на българите, ако тя самата я няма.

178

Анонимен

преди 1 месец

Значи нито са на конци, нито са меки, ама вика "Без глутен са! Рупай, народе"? Че и сметките да й платим, затова, че е сътворила нещо, дето никой не ще да го яде?!? Май са си лика-прилика с Кирето. Съжалявах я, че се е забатачила с тоя, ама явно са се намерили от един вид.

177

Анонимен

преди 1 месец

Козунаците на Линда Секънд хенд са скъпи, защото е шарлатанка, като мъжа си Киро просто. Той продава на черно фейк пробиотика си в Австрия, чрез познати лекари, в момента

176

айде ся

преди 1 месец

Про100Кико лъжеше, като правеше реклама на неговия "ПроВиотик", че Опра Уинфри само с него си поддържа здравето, а Линда скромно премълчава, че всички холивудски звезди са луднали по нейните козунаци, е те затова са скъпи, защото са най-, най-...

175

Анонимен

преди 1 месец

Линда събира пари. Скоро може да и потрябват, например да плати гаранцията на Просто Киро.

174

вгз

преди 1 месец

Значи си купувате глутена отделно и си го хапвате с козунака.

173

Семеен консултант

преди 1 месец

Линда не говори добре български, Кирил не говори добре български и затова се разбират добре и са тъй щастливо, голямо и сполотено семейство! Българите завиждат, защото на канадците козунакът винаги е втасъл!

172

Анонимен

преди 1 месец

Има безглутеново брашно в Лидл, някъде 2-3 лева беше но от него козунак няма да стане защото трябва глутен. Та той се заменя с химия която играе същата роля, та накрая ако нямате глутенова непоносимост може вместо това химията вътре да се окаже по-вредна за вас от глутена!

171

качеството струва

преди 1 месец

Бай *** все иска да мине метър. Само че всичко каяествено струва пари. Купих си козунак от една пекарна до Заимов и се оказа, че шоколадът в него е с палмово масло. И сега и 1000 лева да дам, палмовата мазнина ще си остане в мен.