60

IQ 3.14

преди 1 месец

войната при комшиите трябва да завърши зле за голямата червена мечка, за да се наложи всички изплували от 90те мумии да се изпокрият по конаците за некви 30тина години белким нещо поникне.

59

Сюр реалист

преди 1 месец

Премахнете хартата за правата на човека . Затворете границите от вътре на вън. И тогава ще настане такъв уебън.

58

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

т.нар. "Българи", т.е. автохтонните жители на политически обособената територия задунайски татарстан, поставени в условията да се опитват да постигнат нещо в една колумбия без банани, просто ще изчезнат.

57

Анонимен

преди 1 месец

До Държавата Е Виновна. На държавата нищо и няма. Хората в държавата са виновни.

56

Държавата Е Виновна

преди 1 месец

За работещите бедни несигурността у хората и Недосегаемите мутри комунисти и корумпирани ченгесари.

55

А мафията

преди 1 месец

Къде остави мафиотската държава и чувството на бг гражданите,че законите не важат за силните на деня. Примерно твоя баща радев извършва катастрофа но не е наказан, после назначаваш любовницата си на работа...без да работи, и венеца на твоето съществуване...договора с турците за газта. А за Тиквата и доган с неговите обръчи от фирми да не говорим. Когато закона е един за всички, Тиквата е в затвора, руските проксита кото теб радев ,са на бунището на история...тогава ще бъдем всички в родината.

54

Анонимен

преди 1 месец

До Българското Робство 50. Здраво прозираш анадолченценце.

53

?!?

преди 1 месец

Българите ще работят тук като им дадеш канали в митниците и пудел. Както даде на тия хора дето доведе във властта Просто Киро и Асен Разеденительо

52

Анонимен

преди 1 месец

До БеГето е Гето 53. Достигна предела на мозъчните си възможности а ?

51

Анонимен

преди 1 месец

Искаха да изчезнем. Изчезнахме . Сега сме в друго измерение . Но ще витаем и ще бродим нощем и няма да ви дадем да си харчите парите спокойно. Мухахахааъ6ъ

50

Анонимен

преди 1 месец

До До 34. И кво ? Почвите се обработват, водите си текат. Редките метали не са особено много, целогишния туризъм е един друг път. Транспортната зона не е чак толкоз стратегическа както си фантазираш. И най-голямата река в Европа не е само твоя и пресъхва често. Излаза на море , което е затворено не ти дава нищо понеже протоците не са наша собственост. Плавай си като юрдечка в леген.

49

Митев

преди 1 месец

Бля - бля. Общи приказки на "Сър пазар"!

48

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Радев,щеше да си уважаван на тази дата ако,все пак,бе работил истински поне в един ден от мързелашкият ти живот. Честит празник от сърце ,Българи! М а й на та. им на политиците ,които Ви хвалят по празници,че им пълните портфейлите и банковите сметки с ограбените си животи в състояние на пари. Но и Вие сте си виновни,че правите нищо в защита на Вашата Свобода,Вашите Семейства,Вашето Бъдеще. Виновни три още как. Поне саботирайте тия избори и запалете учрежденията на властта !

47

Анонимен

преди 1 месец

ЗА ГЕРБ БЪЛГАРИТЕ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ, ВАЖНОТО Е ПАРИ ДА СЕ РАЗДАВАТ НА СВОИ ХОРА.

46

Анонимен

преди 1 месец

До БеГето е Гето. Не ти се разбира какво искаш. Нещо като Нане и Вуте ти се получава.

45

До 34

преди 1 месец

Плодородни почви, сладки питейни води, минерални извори, редки метали, газ, въглища, петрол, уран, природни забележителности, планини, условия за целогодишен туризъм от всякакъв тип, стратегическа транспортна зона, от тука минава почти целия въздушен и наземен трафик Азия-Европа. Освен това имаме излаз както на море така и на най голямата река в Европа.

44

БеГето е Гето

преди 1 месец

44 А ти какво ще правиш през това време?После на чистото ще си постелеш килимчето?Не няма как да стане ще теглиш тежкото тегло.

43

Eeee

преди 1 месец

Робите избегааааа

42

Анонимен

преди 1 месец

До България е 41. Ами ставай и ги изрини. Стига рева. Няма кой друг да го направи вместо тебе.

41

Анонимен

преди 1 месец

Герои на Чалгария, напред към въздушния Шенген! Кръстете софийското летище Летище Гаргамел и да отлитаме при адекватните доходи!