48

Анонимен

преди 1 месец

Пашата ше пребие със бухалки Просто Киро и Лена мустака - дето искали да го арестуват :)))

47

Анонимен

преди 1 месец

Колко измами трябва да направи лицето Кирил Петков преди да го вкарате в затвора ? Политикът трябва да дава най - добрия пример за спазване на закона, не се чудете защо народа ви мрази. Вие сте отвратителни.

46

БезРаботен

преди 1 месец

Взех си Пудел, очаквах да ми донесе пачки, но за момента донесе само найлоново чрево от изядено топено сирене!

45

Анонимен

преди 1 месец

Варварска, балканска държава. Диктатура и геноцид спрямо българите. Дори ромите вече живеят в Германия. Всички се изнасят от България, руския сателит. Олигарси и клептокрация

44

122

преди 1 месец

Кире може и да се кълне, ама никой не му верва. Той точно е дълбоката държава. Аман вече. То не са контробанди, пудели с пари, фалшиви декларации, фалшиви пълномощни и прочее. То, Кирее ти си си кълни безпомощно, но човека твърди, че в ДАНС е заявил, че ни познава Лена и никога и по телефон не и говорил дори с нея. В същото време има пълномощно на нейно име и тя е регистрирала фалшив протокол в Агенция по вписванията, за да станеш ти министър. Вервай ми, че има експертиза за това.

43

До 39

преди 1 месец

Точно така е - Господата Борисов, Беевски, СИК, ЦИК са кристално чисти, а мутрите на прехода са: Масларова Емилия, Корнелия Нинова, Лилана, Евгения Банева, Десеслава Иванчева, Лена /не Цветелина, а Лена/ Бориславова, Петя Банкова - пишман митническата шефка! Те са! От тях трябва да се отървем! Набийте си го в главъта!

42

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 1 месец

е мене и в Лондон за Измама ме Съдиха - бяха хора изгореха с Милиони, ама Барба Ганиос някакси пак Гласуваха за мене! Ще Гласуват - Пак!!

41

Анонимен

преди 1 месец

Такива неща в реална работа и в бизнеса и в общественополезни и други организации в контекст на административни срокове, изисквания и подобни се правят непрекъснато и от нормалните играчи и не се преследват, забележете че никой освен сикъра не изглежда да го е интересувал въпроса, защото става въпрос за нпо а не за активи, а те сега се карат с либералчетата. Такива неща гарантирано е правил много пъти и самият русев.

40

Анонимен

преди 1 месец

Петков, каквото сам си направиш никой друг не може да ти го направи. Сам се замеси с тези хора и сам си навреди. А и нямаш никаква работа по плажовете в страната. Родното ти място е много далеч от тях. Не се очертават добри избори за теб. Поръчай си 10тина маси от сега, че голямо чупене ще падне

39

ПП Пудел с Пачки

преди 1 месец

Сите са за Белене!

38

Мнение

преди 1 месец

Хубавото на Кирил, че вече знае какво да направи с Борисов, Пеевски, Тончев, Цацаров и останалите, които обърнаха татковината опг. Смъртно наказание, публичен линч и трудов лагер за родата да мерките, които трябва да върнат България на гражданите за европейското развитие на страната. Томето Биков ще чете присъдите.

37

Анонимен

преди 1 месец

Защо чак сега? Кога ще разкриете нещо за Борисов и Пеевски? Или те са кристално чисти ?

36

Анонимен

преди 1 месец

Атанас Русев, Асен Йорданов и Нидялко Нидялков (последните двама са синове на Недялко Йорданов от различни майки) са главните специлисти на ГЕРБ-ДПС по очерняне на политическите им противници. Те бяха и в основата на скалъпеното обвинение срещу Иванчева. Но, ГОСПОД гледа отгоре ...

35

Анонимен

преди 1 месец

И тоя че говори за Шенген и евро зона ,,мислим че е за централния софийски затвор

34

Анонимен

преди 1 месец

Не гласувайте за Лена, тя краде бонбони от сладкарницата. Гласувайте за Тиквата и Прасилян - те крадат кюлчета и милиарди от бюджета.

33

Олимпий Панов

преди 1 месец

Поредния цирк в държавата за наша сметка!Докога тия всички човешки отброси ще седят във власта?

32

Анонимен

преди 1 месец

Атанас Русев и Асен Йорданов от ПИК са служители на ГЕРБ и ДПС. Асен Йорданов е братът на Нидялко Нидялков от ПИК, машата на Борисов и Пеевски.

31

Анонимен

преди 1 месец

Костя Копейкин е луд лъжец като Болен Сайдеров от Атака :)))

30

Анонимен

преди 1 месец

Герберастите са се събудили вече, наспахте ли се червеи? Тая новина е вече стара и невярна, отивайте да хъркате, туллупи.

29

Анонимен

преди 1 месец

Щом цялата мафиотска сг*ан се е заела да напада ПП/ДБ, значи яко се страхуват, и всички нормални хора трябва да сме с тях!