41

Анонимен

преди 2 месеца

Под Авдеевка е унищожен главатаря на френските нацисти и футболен хулиган Сезар Ожаро. Членувал е в групировката на нацистката френска организация "Парижките Зуави". Заминава за така наречената страна украйна и постъпва в нацисткия полк "Азов". Денацификацията си върви с пълна пара. Няма прошка за нацягите!!!

40

Анонимен

преди 2 месеца

Няма проблем, корумпираните укри така и така ще го изпродадат това оръжие на трети страни, друга част от него директно ще отиде в Русия. Цялата тая помощ е в кофата.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Русия е велика сила и разруши икономиките на запада за 2 години. За 2 години Русия изпрати над 2 млн укронацяги и натовски наемници на вечна командировка при бандера.

38

ароматния пръч

преди 2 месеца

Пак ще превземат Крим движейки се към Киев.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Някой може ли да обясни какво означава името "украйна"? "Накрая", "В покрайните"... На кое? В покрайнините на Русия ли? Хахаха. Това е държавата "урина" или на галено "ууссрайна".

36

Анонимен

преди 2 месеца

Оръжията пътуват всеки ден, но казаха ,че още нямало план какво да правят с тях!

35

Анонимен

преди 2 месеца

"Руското командване присвои тактическия символ "N" на войсковата група "Северен вятър"" - Войсковата група "Северен вятър" попиля от бой наемниците и командосите, които в средата на март се нахвърлиха върху мирните граждани на Белгородска, Брянска и Курска области на РФ и си заслужи специалния тактически символ "N".

34

Анонимен

преди 2 месеца

Русофобите по целия свят вият яко. Толкова пари профукаха, а Русия мачка укронацягите и натовските наемници на фронта. Русия не само денацифицира врага, но и фалира западните икономики бавно и стремително. Русофобчета, нацистчета (демократчета, седесарчета) вашият разгром е неизбежен! Тия, които още вият даже са късметлии, щото другите са 2х2х1 м.

33

New York Times

преди 2 месеца

Can Ukraine Find New Soldiers Without Decimating a Whole Generation? Украйна унищожи цяла генерация. От 52 милиона в УССР, днес украинците са по-малко от 25 милиона. Пенсионери, инвалиди, вдовици и сираци. И просят нови оръжия! Вече не ми е жал за тях, явно това са заслужили. Да умират за западния капитал.

32

Бонго Бонго

преди 2 месеца

О, колко слама има Русия, слама СЛАМА И СЕНО ОООООООО СЛАМА НА РуСИЯ оооооооо

31

Анонимен

преди 2 месеца

Какво стана с укронацисткото контранастъпление бе русофоби? Колко пари профукахте и 0крадохте бе? Какво стана с икономиките на германия и швеция? Кажете колко заем взеха до сега сглобката за да държи страната на повърхността? Какво е заложила сглобката за тия пари? Сглобката да каже колко до сега са дадени безвъзмезно на укронацягите? По кои тропически острови ще се крият шефовете на сглобката, когато народа започне да ги търси?

30

Анонимен

преди 2 месеца

Стига сте заблуждавали хората, това не са помощи, а заеми. Преди няколко дена сенатор Греъм каза, че Тръмп отпушил помощите, като посъветвал законопроектът да бъде оформен като заеми за Украйна. Те получават въоръжение на стойност под 20млрд$. Все нови новенички от 7080те г. На миналия век.

29

Алекс

преди 2 месеца

Крайно време беше за новите оръжия и оборудване.Удри нашественика.

28

однако

преди 2 месеца

НЯКОЙ, Пиндостан е гладен и иска да яде. Първоначалната му цел бе да нанесе военно и икономическо поражение на Русия, да я разпарчатоса и да я изяде, но удари на камък. Президентът Путин го надигра. Гладът на Пиндостан се засили и той се нахвърли върху своя съюзник-васал. Пиндостан засища своя глад. Гладът на Пиндостан е по-силен от тока.

27

Украйнските индианци

преди 2 месеца

Ще получат и маниста, огледалца и второ качество уиски. Както и одеала, заразени с тиф. Нищо ново под слънцето.

26

Мда

преди 2 месеца

Ще гласувам против -герб и ппКато свьршат укрите да не подберът нас , да защитаваме парите на байдьн в украйна

25

Магелан

преди 2 месеца

Шок и ужас.ЧЕСТИТО.Започна се.Природата отвори втори фронт от Воден апокалипсис като хиляди километри и остави много руски мужици без жилища .И вместо *** да ходят на помагат на цивилното население от Водния АД болшевишкия кремълски масов убиец и праща са се бият срещу украинците и да стават пушечно месо?

24

НЯКОЙ

преди 2 месеца

САЩ вече победиха, успяха да съсипят цяла Европа.

23

Ужас

преди 2 месеца

Ако не свалят зеленски който забрани изборите и вече е узурпирал поста - войната ще се води до последният украинецСащ иска да се лее още крьвИначе пакета е таман за ново имение на зеленски

22

Бидон с деменция

преди 2 месеца

все повече украинци започват да уморат. оюе тази седмица