26

До 22

преди 1 месец

Завишава се изкуствено докато балона се спука както при всяка спирала на разстеж , но за съжаление в българия е изкуствено от самото начало и много хора ще загубят стойността на парите си

25

Просто е

преди 1 месец

Докато има купувачи цените ще растат.

24

Анонимен

преди 1 месец

До (18) Пий си хапчетата! В София цените били по-високи от Атина, Мадрид и Барселона??То сериозно ли?А това което цитираш няма връзка с формирането на цените. Всеки програмист стана разбирач по всичко а не можете на две магарета сеното да разделите.Политически науки?! Моля!! Смешен си. Дипломите ви струват колко кило домати на пазара. Разбирай -НИЩО.

23

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 21 - В кой бизнес?

22

до 21

преди 1 месец

Браво на теб! Значи по един или друг начин работиш за мен, благодаря за което!

21

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 22 - Каква е целта на подобно завишаване?

20

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 15 - Не разрбах, как "минава" (предполагам, че това означва, че има някаква валидна аргументация за изкуственото вдигане на имотите, каквото и да означава това), затова питам. Не е ли разумно, човек да пита, когато не знае и се учи?

19

Анонимен

преди 1 месец

И на какво основание растат цените? Това ми се струва изкуствено завишаване на цените, при построени жилища през соца за десет милиона население, а днес с население наполовина и при неспирен строеж и в момента на жилища?! Няма логика или логично обяснение, освен, че цените се завишават изкуствено.

18

Анонимен

преди 1 месец

До (19) Разбирам че си нямаш идея за какво говориш.За справка съм тоя бизнес от 30 години!!

17

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 17 - От 19 години съм на "пазара" и не се правя на каквото и да е. Ти правиш предвиждане, без ясна аргументация. До 15 - Не. Аз съм човке с дипломи по информатика и политически науки. Ако се наложи, да науча нещо, винаги има богат набор от книги и записани лекции, които може да се изувачт.

16

до 17

преди 1 месец

То се слагат "стоп загуби" за такива сценарии. Примерно на +15%. Я пробвай да сложиш "стоп загуба" на панелката, дето като се срине пазарът, може и години да я въртиш по сайтовете за продажба.

15

До 15

преди 1 месец

Аз не съм тоя твоя човек но ще ти обясня . Когато цените ти са по високи от по развитите румъния , гърция , турция и кипър а ти нямаш ни заплати обясняващи цените , ни инфраструктура , ни нещо обясняващо цените то тогава няма икономическа логика . Пример софия е града с най лошия въздух в европа и столицата с най ниско заплащане но цените са по високи от в Атина , Мадрид , Барселона а и много градове в англия . Това е извън логиката . Пазара ще се срути

14

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен (14) Вангардските фондове както са издумкали ръст така ще и думкат и срив. Естествено, ти си от вчера на пазара и още си надървен но скоро ще ти увисне. С твоите три и двайсе на играч ли се правиш?

13

до 14

преди 1 месец

Моля ти се не ги светвай, че даже и наем (дивидент) се взема и пак си инвеститор в имоти и то на най-атрактивните пазари! Нека си набиват парите в пясък и цимент, че и ние да намажем нещо.

12

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен (1) А ти как разбра че минава икономическа логика?! Ти от икономика какво разбираш?! Или си българрак-класик дето знаЙ сичкУ?!

11

Анонимен

преди 1 месец

"Изкуствено покачване на цените,за да бъдат принудени Българите да си продават имотите." - Обясни ми икономическата логика на това? Какво означава, че е "изкуствено" покачването? Аз не разбирам и логиката на тези, които купуват, без да живеят там, без да ги дават под наем и да отказват, да ги продават. Вангардските фондове издумкаха 20% ръст, + 1.5 дивидент за година. Сега, няма смисъл да обяснявам, защо е по-добре да държиш парите във фонд. Жилище не се продава за 19 секунди, само да кажа ;)

10

Анонимен

преди 1 месец

от 10 дни не се спряхте с тези изкуствени статийки за вмирисаните ви апартаменти,че продължават да поскъпват....на кое отгоре бе,че българина от ден на ден по-беден...а виж ти купувал за 150000 евро апартамент

9

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Изкуствено покачване на цените,за да бъдат принудени Българите да си продават имотите. Никакво продаване на имотите. По-скоро си задайте въпросът защо сефарадските роми в градове като София построиха нови и по-обемисти жилища в централните части,в които пристигат на талази роднините им престъпници,ненакрали се в други държави. Сега правят ротация. Сефарадите от България отиват в Англия,англ.севфаради отиват в Германия и т.н. След толкова кражби и лъжи сега мажат и замазват.

8

Анонимен

преди 1 месец

Ще станем като западняците под наем цял живот.Раждаш се на заем и така до края.

7

Анонимен

преди 1 месец

това че сте готови да си дадете парите както западните балллъци на Ружа игнатова си е ваш проблем ще ходите гладни, но всеки с по 1 апартамент