54

Анонимен

преди 2 месеца

ЛУД НАРКОМАН.

53

Дарк

преди 2 месеца

А бе тези речи са за укрите.След като преди няколко часа ги обезсърчи,че ако Украйна загуби следва война Русия НАТО,сега ги надъхва,че САЩ няма да ги изоставят както афганците.Тъй,де 300 хилядна армия в Афган просто се разотиде,а 75 хиляди талибани получиха всеки оръжие за четирима.Един на кадрите носеше 4очила за нощно виждане - едни на темето,други на тила,трети пред гордостта си и едни на задните си части.

52

Икономика

преди 2 месеца

Общата територия на влизащите в ШОС страни е 30 млн. кв. км, което представлява 60% от територията на Евразия, а нейният цялостен демографски потенциал е една четвърт от населението на планетата [1] (общата численост на населението на страните участнички е 1 млрд. и 455 млн. [2]), а ако бъде включено и населението на Индия, и другите страни наблюдателки, то количеството на жителите, имащи пряко отношение към ШОС, ще бъде малко по-малко от населението на цялото земно кълбо

51

Анонимен

преди 2 месеца

Белото не прощава.Байдън в сандъците с ракети със сигурност е набутал и един чувал с Бело.

50

Анонимен

преди 2 месеца

Волдемор пак се е нашмъркал като Марадона в италианска дискотека

49

Анонимен

преди 2 месеца

Гусин путин, трее са съобразите с новите реалности! Гаси лампата и го поглъщай!

48

Анонимен

преди 2 месеца

И 10% от тези пари не отиват по предназначение! Всичко се граби по веригата. А глупавите укрита нека умират за славата на Джо Бавния и хер Зеля

47

Анонимен

преди 2 месеца

Войната е състезание между икономики. Състезанието отнема време и не е така видимо, както една бомбардировка. Ако някй има съмнение в изхода от състезанието, да си обърне спестяванита в рубли. Сеага е момента, защото на Русия ще и потрябват още пари.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя действително е наркоман.Той е побъркан,унищожавайки всички мъже в Украйна.

45

Чети шизо

преди 2 месеца

Карпатска Украйна е кратко съществувала непризната държава, провъзгласена на 15 март 1939 г. в град Хуст на територията на едноименната автономна област, влизаща тогава в състава на Втората чехословашка република. Непризнатата държава просъществува точно един ден до 16 март, когато унгарските войски навлизат в град Хуст (по други данни до 18 март, когато Унгария окупира цялата територия на Карпатска Украйна). Де е америка?

44

Да

преди 2 месеца

Вече над 60 часа,в Литва, Латвия и Естония няма стътникова връзка Руснаците използват системи за РЕБ и провалят учението на НАТО.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Шиззи кога унгария е вземала крайна, сащ са горили вещици опоркаджия нещастен

42

Анонимен

преди 2 месеца

вОлодимире!!! Ти маиняй го тоя Афганистан ами гледай да не станете втората Хирошима, щото ако бях путиня отдавна да съм ви натиснал червения бутон. Kkkoпeлета неблагодарни - дето се вика, като не щеш мира НА ти секира!!!

41

Анонимен

преди 2 месеца

Оф, друсан сурикат, скрий се в дупката си и прегледай обявите за вили в Бора Бора

40

Анонимен

преди 2 месеца

39 изчезнаха азовците от азовстал. Останаха грантовите мишоци да църкат по коментари

39

Анонимен

преди 2 месеца

К0пейки Америка няма как да допусне Русия да победи в тази варварска инвазия набийте си го в главите. Ако си бяхте останали само с Крим Русия щеше да съществува, но от лакомия и алчност по чуждото сега ще се разпадне

38

Анонимен

преди 2 месеца

Леле, копейката в коментарите пак се е нашмъркала и громи Зеленски и гнилия Запад. Деца, ето защо не трябва да използвате наркотици.

37

Анонимен

преди 2 месеца

35 ***, Путун щракна с пръсти и за 24 часа частна армия се разформирова и престрои, една част бяха пратени в африка и сега гонят американците от нигер. Същото ще се случи и с теб , стига българина да се сети че не е по нисък от африканеца.

36

До 37

преди 2 месеца

Изчезваааай!!! Слава на Украйна, а путин да върви по дяволите.

35

Украйна е вече колко

преди 2 месеца

Изсралната държава ако не свършат наркотиците да прави комедии,пудела на американскиъе лаборатории.