67

Копринчо

преди 4 месеца

67 така е.И аз подкрепям демокрацията и Америка.

66

Анонимен

преди 4 месеца

Партиите в България са единствено Руски или Американски. Няма турски. Няма и български. Поставено така, аз лично предпочитам американските партии, защото американците са доказани демократи. В демокрацията си свободен да правиш каквото пожелаеш, което е добре за мен. Защото аз съм устроен така, че не търпя репресии, също както Васил Левски и Христо Ботев.

65

Анонимен

преди 4 месеца

То откъде да ги извадиш Главчев, от ръкава на Боко ли :))) То нема вече хора в България, ти се чудиш от кой ръкав да извадиш некоя мисирка, дето още се вързва на Бочко :))

64

Анонимен

преди 4 месеца

Пробвай да намериш в Столипиново, има много

63

До 59

преди 4 месеца

АСАН ПАК НЕ СИ Е ПИЛ ХАПЧЕТО В 22.00

62

Копринчо

преди 4 месеца

Е ако искаш дай аз да стана външен министър

61

Подкрепям ви

преди 4 месеца

До До Главчев:Тая кърждалийска поцинкована кофа е идеална кандидатура за този пост! Знае, че Пекин е във Виетнам. Какъв по подготвен министър на външните работи ни трябва?

60

Анонимен

преди 4 месеца

Комунягарчетата истерясаха отново. Аааахахахааа....

59

До колко

преди 4 месеца

Денков е светлинни години пред Главчо.

58

ГЕРБ=КРЕМЪЛ

преди 4 месеца

Тук не е Москва.

57

ПП

преди 4 месеца

Е ПЪРВАТА СЛУЖЕБНА ПАРТИЯ, СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 2020 ЧРЕЗ ПЪРВОТО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО НА РУСОФИЛ РАДЕВ, КОЙТО ГИ ПРОМОТИРА И ИЗЛЪГА БЪЛГАРИТЕ И ПОСОЛСТВОТО...

56

Анонимен

преди 4 месеца

Откъде я докараха тая калика, на която все някой й е виновен и все не може да си свърши работата....

55

Анонимен

преди 4 месеца

Това което не успяха да направят едни наши южни съседи за 500 години тия го направиха за по малко от 35 унищожиха целия български род

54

Бай Лазар

преди 4 месеца

Този тъпaн да не мисли, че ще стои там години?! Зайче, рипкай, че ще те отстрелят. В тази красива държава ще останат след 20 години само ***. Успех на тези, които инвестират тук, защото после няма да има на кой да продават. Хубаво било в България, но за тези, които получиха куфарчета. Тези, които ходят на работа правят като вятъра.

53

Колко

преди 4 месеца

Непрофесионално изказване! Главчев, правителството не е тука има- тука нема! И ти си толкова умен, клкото и плъшока Денди, тоест еднакво прости сте!

52

ПП + БСП = РОДНИНИ

преди 4 месеца

ПАК ГЛАСЯТ НЕЩО..... САМО ЧАКАТ ДА СВЪРШИ ВОЙНАТА...

51

ГЕРБ слугинаж

преди 4 месеца

Работи. ГЕРБ не е партия а структура с пирамидална форма. Партиите гласуват кого да си изберат, могат да сменят лидерите си, а не един вожд 20 години да не може да го бутнеш отгоре, все едно че е Путин в Русия. Това означава репресии, насилие, корупция.... ГЕРБ е кремълска партия. Путин прави едно към едно нещата в Русия. Бойко=Лукашенко=Путин. ГЕРБ е кремълска партия. Доказано с исторически факти.

50

До Главчев:

преди 4 месеца

Аз имам предложение. Отдавна не сме виждали онази госпожа от Кърджали, която стана председател на НС след теб, забравих й името, само си спомням прякора й даден от Борисов, който обаче се редактира тук. Вземай нея поне да се забавляваме 3 месеца.

49

Анонимен

преди 4 месеца

На всеки ъгъл можеш да намериш готов външен министър щом и Мара беше такъв.

48

Вижда те ли?

преди 4 месеца

ВиждаТе ли вече какво се случва - ако ГЕРБ-ДПС вземе властта ППДБ се консолидира с руските сили. Ако ППДБ вземе властта, ГЕРБ-ДПС се консолидира с руските сили. Копейките имат още доста бъдеще - докато го има Бойко, ще има и копейки в политиката.